Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τυχαίνει να έχω την συγκεκριμένη οθόνη, δεν θα έκοβα το χέρι μου ότι αξίζει τον κόπο αν το budget στενεύει. Υπάρχουν καλές λύσεις και με κάτω από 200€. Δεν είναι μονόδρομος η dell. Και ναι, ικανοποιημένος είμαι γενικώς, και γνωρίζω από πρώτο χέρι το εξαιρετικό support που έχει η dell παραδοσιακά, αλλά και άλλες εταιρείες έχουν, όπως η LG που είχα πριν. Zero pixel και εκεί, και μάλιστα η μόνη εταιρεία που το δίνει και σε οθόνες 27". Εξάλλου, και το panel της συγκεκριμένης dell η LG το φτιάχνει. Τις αρετές της dell πιστεύω πως δεν μπορεί να τις εκτιμήσει απόλυτα ένας μέσος χρήστης (όπως εγώ), οπότε το παραπάνω χρήμα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται και η ιδανική επιλογή για τον κάθε χρήστη.

Καλές κριτικές επίσης έχουν τα μοντέλα της Samsung με PLS panel (το αντίστοιχο του IPS). 

Συμφωνώ εν μέρη με τα παραπάνω που έγραψες αλά εδώ στο site ορισμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τούς για τής DELL

και όπως είδες σε παραπάνω μήνυμα μου δεν πρότεινα μόνο dell

(Για την οθόνη πρότεινα dell για την ποιότητα κατασκευής και 3 χρόνια εγγύησης που έχει τώρα μπορείς  να δεις και σε ΑSUS και σε lg)

http://www.skroutz.g...sus-VX239H.html173.00

http://www.skroutz.g...G-23MP65HQ.html157.00

Αστεϊσμός και εγώ δεν θα έκοβα το χέρι μου για μια οθόνη Φιλικά πάντα για όλα τα παραπάνω  

Επεξ/σία από driverpit
  • Like 1
Δημοσ.

Μενω Κρητη οποτε να τις δω απο κοντα δεν ειναι πολυ ρεαλιστικο (εχουμε 1 μικρο πλαισιο ενα παρακμιακο public και το multirama εκλεισε).

Οπως λεει και ο Donalhioy θα ειναι waste να παρω ''θηρειο'' pc και να το τσιγκουνευτω στην οθόνη.Θα επαιρνα την P2314H αλλα μιας κι μου δειξες την  U2414H μπορει να κταφερω να στριμοχτω λίγο οικονομικα και να την παρω.Το θέμα ειναι αξιζει την διαφορά?Γιατι η 2414 κανει 60Ε παραπανω.... http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html#

Κατα τα αλλα το υπολειπο συστημα θα ειναι η αρχικη προταση του Driverpit με καρτα την sapphire ''πορτοκαλι κτηνος'' χD

Από τη συγκεκριμένη P23 είναι καλύτερη η U2414H.Eκτός από τις ίντσες ,η U έχει καλύτερο προεπιλεγμένο setup και ακρίβεια στα χρώματα,HDMI,usb 3,πλήκτρα touch και λεπτότερο πλαίσιο.

Εγώ δε βλέπω κανένα στενό budget.Ίσα-ίσα στο δικό σου θα μπορούσες να κοίταζες και σε καλύτερες οθόνες αν το ψάχνες.Θα είναι λάθος για διάφορους λόγους να πας σε χειρότερες λύσεις,δεν αξίζει ειδικά στη περίπτωση σου και απορώ με κάποιες προτάσεις.Η Dell είναι από τις περιπτώσεις που δικαιολογεί τα λεφτά της όταν τα λάβεις όλα υπόψιν.

Η Dell ναι μεν φοράει LG panels συνήθως (και ποιά?) αλλά τα ηλεκτρονικά,τα υπόλοιπα υλικά και οι ρυθμίσεις που κάνει είναι...δικά της καθώς και η μεγαλύτερη εγγύηση.Οι τελευταίες Samsung PLS είναι καλές αν και υστερούν σε σημεία αν το ψειρίσεις όπως και σε service συγκριτικά τουλάχιστον από όσο ξέρω εκτός και αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

Συμφωνώ εν μέρη με τα παραπάνω που έγραψες αλά εδώ στο site ορισμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τούς για τής DELL

Και τί σημαίνει αυτό; Θα φοβηθούμε να πούμε και άποψη; Ας τους να τα διαρρηγνύουν. Και πολύ καλά έκανες και έβαλες και άλλες οθόνες στη συζήτηση. Και εγώ την U2414H έχω αλλά δεν την προτείνω σε όλα τα budget. 

Και από μένα, πάντα φιλικά!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια δεν θα φοβηθούμε να πούμε την άποψη μας κάλο όμως είναι  σε ένα νήμα να κρατάμε  χαμηλούς  τόνους  στην συζήτηση μιλάω γενικά και δεν μιλάω συγκεκριμένα για να μπορεί ο θεματοθέτης  να βγάλει ένα νόημα από όλες της προτάσεις που του έχουν γίνει

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ok για monitor δεν κατεβαινω μιας και ειναι αυτο που θα κρινει ολο το συστημα ,οποτε αφου ειναι λιγο χαλαρο το budget λεω να παω με το U2414H. 24 ιντσες καλη αναλυση και δεν εχω δει ασχημα σχολια πουθενα...Καλος συνδιασμος φενεται για το υπολοιπο συστημα...αλλα και παλι δεν ξερω πολλα απο οθονες

Δημοσ.

Δεν έχεις κανά μικρό budget ούτε φτιάχνεις κανένα μέσο pc για να κάνεις συμβιβασμούς με κίνδυνο να οδηγηθείς σε άστοχες επιλογές στην οθόνη που'ναι σημαντική (και για τη χρήση σου).Άλλοι στη θέση σου θα κοιτούσαν και σε 1440p άλλωστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ok για monitor δεν κατεβαινω μιας και ειναι αυτο που θα κρινει ολο το συστημα ,οποτε αφου ειναι λιγο χαλαρο το budget λεω να παω με το U2414H. 24 ιντσες καλη αναλυση και δεν εχω δει ασχημα σχολια πουθενα...Καλος συνδιασμος φενεται για το υπολοιπο συστημα...αλλα και παλι δεν ξερω πολλα απο οθονες

Ωραία. Άσχημα σχόλια δεν υπάρχουν συνήθως, διάφορα προβληματάκια απλώς που αναφέρονται κατά καιρούς σε άλλα forum, ελληνικά και ξένα κυρίως με bleeding. Εμένα μου έτυχε να έχει η οθόνη light leak στις άκρες. Σηκώνει αλλαγή με RMA, αλλά όταν έμαθα από έναν φίλο ότι άλλαξε 4 dell για παρόμοιους λόγους (bleeding, artifacts) και ακόμα έχει προβλήματα, είπα να το αφήσω γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω αλλαγές. Μικρό το πρόβλημα, απλή η χρήση που κάνω, οπότε... Αν το ψάξεις θα δείς αρκετά θεματάκια με bleeding, αλλά και άλλες οθόνες έχουν. Στα λέω αυτά γιατί μπορεί να εκπλαγείς όπως εγώ. Θα τα δώσεις τα 240€ αλλά ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος. Ελπίζω τίποτα από όλα αυτά να μη συμβεί  :-) .

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

Το pc αυτο βεβαια παιρνει ανετα 1440p.αλλα ποσο κανει μια φτηνη αξιοπρεπες 1440? Θα παμε σε τελειως αλλη κατηγορια τιμων...Το θεμα ειναι οτι  χρειαζομαι και περιφερειακα, ακουστικα οποτε ειμαι +100Ε απο το αρχικο budget anyways.

Το πιο γρηγορο μηχανημα που ειχα που ειχα ποτε ειναι toublo-x laptop τετραετειας οποτε το μεταβατικο σοκ θα ειναι μεγαλο :)

• Like 1
Δημοσ.

Φτηνή και αξιοπρεπής είναι μεγάλη κουβέντα. Από τις γνωστές μάρκες η πιό προσιτή είναι στα 490€ https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=2560x1440&from=autocomplete

Μετά πάς σε κορεάτικες τύπου Qnix, Yamakasi, X-Star κ.λπ. Οι τιμές είναι πιό κάτω, αλλά θέλει ψάξιμο και οπωσδήποτε υπάρχει ένα ρίσκο. Δεν έχεις την σιγουριά άλλων εταιρειών, μιας και αναφέρεται πολύ συχνά σε αυτά τα θέματα το support.

Εγώ με το budget το δικό σου θα κοιτούσα μια ποιοτική 24άρα Full HD. Δες ποιά χωράει χωρίς να ξεφύγεις ούτε να χρειαστεί να ρίξεις το υπόλοιπο στήσιμο του pc, μιας και χρειάζεσαι και περιφερειακά επιπλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Το pc αυτο βεβαια παιρνει ανετα 1440p.αλλα ποσο κανει μια φτηνη αξιοπρεπες 1440?

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις για οθόνη 500 ευρώ βαλέ τα χρήματα στην άκρη για μελλοντικές  αναβαθμίσεις

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ με το budget το δικό σου θα κοιτούσα μια ποιοτική 24άρα Full HD.

Δηλαδη μενουμε στην U2414H?

Περισσοτερο απο περιεργεια ρωτησα για το 1440p δεν περιμενα τοσο τσιμπημανες τιμες.Αμα ηταν να πηγαινα σε τοσα λεφτα θα κανα crossfire  :-D 

Δημοσ.

Δηλαδη μενουμε στην U2414H?

Περισσοτερο απο περιεργεια ρωτησα για το 1440p δεν περιμενα τοσο τσιμπημανες τιμες.Αμα ηταν να πηγαινα σε τοσα λεφτα θα κανα crossfire  :-D 

Αν θέλεις πιό οικονομικές 1440p πάς σε κορεάτικες. Αν θέλεις ψάξ' το. Κάποιοι ίσως έχουν πάρει από το forum για να σου πούν. Σε οθόνη θα προτιμούσα κάτι πιό επώνυμο εγώ προσωπικά. 

Για την U2414H αν τα 240€ δεν σε βγάζουν εκτός budget, δες την σοβαρά.

Δημοσ.

Ok U2414H ειναι λοιπον.

Ετσι κι αλλιως με 1080p θα μπορεσω να κρατησω και το hardware παραπανω μιας και θα εχω περισσοτερα fps και δεν θα χρειαστει να κανω αναβαθμηση η o/c συντομα.(Μαλλον δεν κανω ακομα oc αλλα αν ξερετε μπορειτε να μου κανετε μια εκτιμηση ποσο μπορω να φτασω τον ι5 4690κ με την ψυκτρα αυτη?)

Αρα εκλεισε...Οπου να ναι θα κανω τις παραγγελιες, ελπιζω να καταφερω να εγκαταστησω την gpu xD

Ευχαριστω πολυ ολους που βοηθησατε,οταν με το καλο ερθουν τα κομματια και τον κανω να δουλεψει θα το γραψω  :-) 

Δημοσ.

(Μαλλον δεν κανω ακομα oc αλλα αν ξερετε μπορειτε να μου κανετε μια εκτιμηση ποσο μπορω να φτασω τον ι5 4690κ με την ψυκτρα αυτη?)

Με την Ereboss, πιστεύω το 4.3 είναι σίγουρο. Για παραπάνω, εξαρτάται αποκλειστικά από το τσιπάκι στο οποίο θα πέσεις. Μπορεί και 4.4 να φτάσεις άνετα. Για 4.5 και πάνω χρειάζεσαι είτε κορυφαία αερόψυκτρα, είτε liquid AIO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...