discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια. μετα απο αρκετα χρονια ειπα να ξανακανω εναν σταθερο για μενα. λοιπον αρχιζω χαλαρα , αλλα το συστημα θα παει για νερακι(μαλλον ναι και overclock με τον broadwell) μεχρι τον χειμωνα. ετσι και επελεξα το κουτι (που ερωτευτηκα να σας πω την αληθεια, μια και η τιμη του το επιτρεπει!) phanteks enthoo pro. το υπολειπο συστημα θα αποτελειτε απο : hx 650 i3 4310 (θα μπει broadwell-Κ αργοτερα) gb z97x ud7 th g.skill 8gb 2133Mhz cl9 samsung evo 840 pro 250Gb τωρα απλα θελω να κανω ενα καλο airflow , με καποιους εξτρα ανεμηστιρες που θα παρω μαζι με ενα front panel - fan controller. εχω στο νου μου σιγουρα ενα 3πλο ψυγειο , οποτε λεω να παρω απο τωρα 3 x140mm ανεμηστιρες για το πανω μερος του κουτιου. επισης θελω να βαλω εναν 200mm μπροστα και εναν 140mm πισω. θελω κατι vfm και να εχει κανα ledaki πανω , τωρα αν εχετε να προτεινετε κατι καλο να πηγαινει και με την μητρικη καλα θα ναι. στην τελικη και ledακια να μην εχουν τα φουρφουρια θελω κατι ομορφο , ισως κιτρινο - μαυρο.και ο φωτισμος μπορει να διορθωθει με μια cathode λαμπα. επισης για την διαχειριση των fan θελω ενα fan controller αλλα να που δεν ξερω τι. επισης θελω vfm , δεν ξερω τι παιζει αυτο το καιρο ομως μιας και τα εχω παρατησει , να γιατι και ζηταω και την πολυτιμη βοηθεια σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 στην ουσια παιδια θελω καμια προταση για fan controler και για 1χ200 και 4χ140 φουρφουρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα