Titos2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ποια απο τις δυο προτιματε σχεση τιμης και ποιοτητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maggie_var Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγώ πήρα την drift 720p και ενω γενικά ήμουν ευχαριστημένη με την ποιότητα εγγραφής βίντεο, μια μέρα που την πήρα στη θάλασσα μαζί μου (χωρίς θήκη γιατί υποτίθεται είναι αδιάβροχη στο 1,5 μέτρο η κάτι τέτοιο) χάλασε! Πήρε νερό και τα παίξε. Στα συν όμως ότι μετά από επικοινωνία με την εταιρεία τους έστειλα την χαλασμένη και μου έστειλαν μια αντικαταστασης... Ήταν όμως κάπως απόγοητευτικό να σου χαλάει η "action cam" ενώ πλατσουριζεις... Δεν έχω εμπειρία από gopro αλλά αν επιλέξεις drift οπωσδήποτε και θήκη γιατί μουφα το "αδιάβροχη"!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 η gopro ειναι τοπ καμερα ! Εκτος του οτι ολες οι καμερες βασιστηκαν στη γοπρο εχει απιστευταη εικονα και ηχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παρόλο που έχω την kodak playsport zx3 και δεν έχει κάνει κιχ 3 χρόνια μέσα στις θάλασσες θα σου έλεγα να πας για go pro λόγω accessories προτίστως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ποια go pro ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αναλογα γιατι ακριβως την θες. εγω πηρα την δικη μου χερο 3+ μπλακ 335 απο εμπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Την θελω για ποδηλατο , στην θαλλασα , πολλες φωτογραφιες με ευρυγωνιο φακο πολυ και υψηλη αναλυση.Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 gopro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 gopro! Ποια ομως ειναι η καταλληλη.γτ 450 ειναι πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 οι διαφορες τους ειναι σε αναλυση ! οποτε εκει εινα θεμα δικο σου τι θες. υπαρχει και το ebay! εγω την δικη μου την gopro hero 3+ black 330 με τα μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 330?Αυτξ εχει 450 αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 στην ελλαδα εχει τοσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 <p>η gopro ειναι τοπ καμερα ! Εκτος του οτι ολες οι καμερες βασιστηκαν στη γοπρο </p> <p>εχει απιστευταη εικονα και ηχο</p> Η τελευταία action cam της sony έχει καλυτερο ήχο σε συγκριτικά που έχω διαβάσει.. Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου για τη go pro.. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nteminio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Drift ghost s θα παρεις. Σε σχεση με gopro Καλυτερη μπαταρια, ενσωματωμενη οθονη, τηλεκοντρολ αμφιδρομο που δουλευει χωρις το wifi ανοιχτο να σου τρωει μπαταρια, αδιαβροχη χωρις θηκη, περιστροφη φακου 360 μοιρες ωστε και πλαγια να κουμπωσει στο τιμονι του ποδηλατου π.χ.την ρυθμιζεις να τραβαει ισια. Πολυ καλη εξυπηρετηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Εχει πολλα modes π.χ. τραβαει συνεχεια και οταν πατησεις ενα κουμπι αποθηκευει τα τελευταια δευτερολεπτα / λεπτα που ηδη περασαν χωρις να γραφεις σαβουρα, εχει car mode, νυχτερινη ληψη κλπ, και εχει και app στο κινητο σου πληρους χειρισμου με wifi. Και φυσικα φοβερη ποιοτητα ληψης. H κοπελα πιο πανω που πηρε νερα εχει την απλη με πιο χαμηλο water resistance. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2014 από nteminio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Go pro μονοδρομος .εχω την black 3 με σχεδον ολα τα αξεσουαρ , αξεπεραστη ποιοτητα εγγραφης κατω απο ολες τις συνθηκες μεσα σε νερο παντου υστερει λιγο στον ηχο οπως ειναι λογικο λογω cage αλλα μιλαμε για action camera . Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα