Προς το περιεχόμενο

Go Pro Or Drift

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πήρα την drift 720p και ενω γενικά ήμουν ευχαριστημένη με την ποιότητα εγγραφής βίντεο, μια μέρα που την πήρα στη θάλασσα μαζί μου (χωρίς θήκη γιατί υποτίθεται είναι αδιάβροχη στο 1,5 μέτρο η κάτι τέτοιο) χάλασε! Πήρε νερό και τα παίξε. Στα συν όμως ότι μετά από επικοινωνία με την εταιρεία τους έστειλα την χαλασμένη και μου έστειλαν μια αντικαταστασης... Ήταν όμως κάπως απόγοητευτικό να σου χαλάει η "action cam" ενώ πλατσουριζεις... Δεν έχω εμπειρία από gopro αλλά αν επιλέξεις drift οπωσδήποτε και θήκη γιατί μουφα το "αδιάβροχη"!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

οι διαφορες τους ειναι σε αναλυση ! οποτε εκει εινα θεμα δικο σου τι θες.

υπαρχει και το ebay! εγω την δικη μου την gopro hero 3+ black 330 με τα μεταφορικα

• 1 μήνα μετά...

<p>η gopro ειναι τοπ καμερα ! Εκτος του οτι ολες οι καμερες βασιστηκαν στη γοπρο </p> <p>εχει απιστευταη εικονα και ηχο</p>

Η τελευταία action cam της sony έχει καλυτερο ήχο σε συγκριτικά που έχω διαβάσει.. Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου για τη go pro..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Drift ghost s θα παρεις. Σε σχεση με gopro Καλυτερη μπαταρια, ενσωματωμενη οθονη, τηλεκοντρολ αμφιδρομο που δουλευει χωρις το wifi ανοιχτο να σου τρωει μπαταρια, αδιαβροχη χωρις θηκη, περιστροφη φακου 360 μοιρες ωστε και πλαγια να κουμπωσει στο τιμονι του ποδηλατου π.χ.την ρυθμιζεις να τραβαει ισια.

Πολυ καλη εξυπηρετηση ελληνικης αντιπροσωπειας.

Εχει πολλα modes π.χ. τραβαει συνεχεια και οταν πατησεις ενα κουμπι αποθηκευει τα τελευταια δευτερολεπτα / λεπτα που ηδη περασαν χωρις να γραφεις σαβουρα, εχει car mode, νυχτερινη ληψη κλπ, και εχει και app στο κινητο σου πληρους χειρισμου με wifi.

Και φυσικα φοβερη ποιοτητα ληψης.

H κοπελα πιο πανω που πηρε νερα εχει την απλη με πιο χαμηλο water resistance.

Επεξ/σία από nteminio

Go pro μονοδρομος .εχω την black 3 με σχεδον ολα τα αξεσουαρ  , αξεπεραστη ποιοτητα εγγραφης κατω απο ολες τις συνθηκες μεσα σε νερο παντου  υστερει λιγο στον ηχο οπως ειναι λογικο λογω cage   αλλα μιλαμε για action camera .

Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...