lewdigital Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Γεια σας , θα ήθελα να φτιάξω ένα website σαν το : insurancemarket.gr hellasdirect.gr mydirect.gr Τι μου προτείνετε? Joomla ή wordpress ? Αν επιλέξω joomla ή wordpress πως θα κάνω τα ερωτηματολόγια ? Πιστεύετε πως αν αγοράσω template θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από ένα δωρεάν ? Όπως επίσης και με τα πρόσθετα? Τι πρέπει να προσέξω και πως να ξεκινήσω για να μην χάσω την μπάλα ? :Ρ Έχω πολύ λίγες γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο...αλλά πιστεύω με αρκετή προσπάθεια να καταφέρω αν όχι το τέλειο αποτέλεσμα ένα καλό...Υ.Γ Έχω ήδη αγοράσει όνομα και φιλοξενία του site.Υ.Γ Αν κάποιος θέλει να αναλάβει αυτό το έργο στο ηράκλειο κρήτης ας επικοινωνήσει μαζί μου ευχαριστώ.
geomagas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Γεια σας , θα ήθελα να φτιάξω ένα website σαν το : insurancemarket.gr hellasdirect.gr mydirect.gr Υπολογισμός ασφαλίστρων δηλαδή; Τι μου προτείνετε? Joomla ή wordpress ? Προσωπικά, WordPress. Με την προϋπόθεση ότι έχεις αποφασίσει να πας με cms και όχι custom. Αν επιλέξω joomla ή wordpress πως θα κάνω τα ερωτηματολόγια ? Με custom templates, custom post types, custom shortcodes... custom put-your-feature-here Πιστεύετε πως αν αγοράσω template θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από ένα δωρεάν ? Όχι απαραίτητα. Το σημαντικό είναι να βρεις κάτι να σου αρέσει. Αν βρεις ένα free που σου ταιριάζει, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάποιο που θα σου αρέσει λιγότερο. Όπως επίσης και με τα πρόσθετα? Εδώ ένα παραπάνω. Παρόλο που το theme είναι ένα, στο τέλος θα καταλήξεις με διψήφιο αριθμό από plugins. Είναι δυνατόν να τα αγοράσεις όλα; Άσε που υπάρχουν πολύ καλά, υποστηριζόμενα free plugins. Τι πρέπει να προσέξω και πως να ξεκινήσω για να μην χάσω την μπάλα ? :Ρ Πολύ γενικό αυτό που ρωτάς. Εξαρτάται από τις λεπτομέρειες της εφαρμογής σου.
lewdigital Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Υπολογισμός ασφαλίστρων δηλαδή; Προσωπικά, WordPress. Με την προϋπόθεση ότι έχεις αποφασίσει να πας με cms και όχι custom. Με custom templates, custom post types, custom shortcodes... custom put-your-feature-here Όχι απαραίτητα. Το σημαντικό είναι να βρεις κάτι να σου αρέσει. Αν βρεις ένα free που σου ταιριάζει, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάποιο που θα σου αρέσει λιγότερο. Εδώ ένα παραπάνω. Παρόλο που το theme είναι ένα, στο τέλος θα καταλήξεις με διψήφιο αριθμό από plugins. Είναι δυνατόν να τα αγοράσεις όλα; Άσε που υπάρχουν πολύ καλά, υποστηριζόμενα free plugins. Πολύ γενικό αυτό που ρωτάς. Εξαρτάται από τις λεπτομέρειες της εφαρμογής σου. Κατάλαβα...οπότε με κάνα extension για joomla δεν θα κάνω δουλειά και αν στο joomla κάνω κάνα δυο πραγματάκια...στο wordpress θα είμαι tottaly lost Περιμένω βέβαια και άλλες απόψεις η more info αν έχει κάποιος άλλως να προτείνει κάποια λύση...ως τόσο βέβαια πάω να κάνω post για freelancer...
geomagas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα...οπότε με κάνα extension για joomla δεν θα κάνω δουλειά και αν στο joomla κάνω κάνα δυο πραγματάκια...στο wordpress θα είμαι tottaly lost Αν έχεις την παραμικρή εμπειρία από cms, στο WordPress θα προσαρμοστείς άνετα. Resources υπάρχουν άπειρα, και αν εξαιρέσεις τις customιές που απ' όσο καταλαβαίνω θα στις κάνει τελικά επαγγελματίας, για τα υπόλοιπα με λίγη βασική καθοδήγηση θα τα καταφέρεις και μόνος σου. Περιμένω βέβαια και άλλες απόψεις η more info αν έχει κάποιος άλλως να προτείνει κάποια λύση...ως τόσο βέβαια πάω να κάνω post για freelancer... Συμβουλή: Με ό,τι και να επιλέξεις, ασχολήσου όσο το δυνατόν περισσότερο μόνος σου. Έτσι: 1) Θα έχεις άποψη στις συζητήσεις με αυτόν που θα το αναλάβει, και η δουλειά θα προχωρήσει γρηγορότερα 2) Δεν θα πληρώνεις κερατιάτικα για πράγματα που μπορούσες εξ αρχής να κάνεις αλλά δεν το ήξερες 3) Θα έχεις αποκτήσει εμπειρία στο administration του site σου και δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν κάθε τρεις και λίγο και για το παραμικρό. ΥΓ: Που θα κάνεις post, να κάνω bid; 1
lewdigital Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αν έχεις την παραμικρή εμπειρία από cms, στο WordPress θα προσαρμοστείς άνετα. Resources υπάρχουν άπειρα, και αν εξαιρέσεις τις customιές που απ' όσο καταλαβαίνω θα στις κάνει τελικά επαγγελματίας, για τα υπόλοιπα με λίγη βασική καθοδήγηση θα τα καταφέρεις και μόνος σου. Συμβουλή: Με ό,τι και να επιλέξεις, ασχολήσου όσο το δυνατόν περισσότερο μόνος σου. Έτσι: 1) Θα έχεις άποψη στις συζητήσεις με αυτόν που θα το αναλάβει, και η δουλειά θα προχωρήσει γρηγορότερα 2) Δεν θα πληρώνεις κερατιάτικα για πράγματα που μπορούσες εξ αρχής να κάνεις αλλά δεν το ήξερες 3) Θα έχεις αποκτήσει εμπειρία στο administration του site σου και δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν κάθε τρεις και λίγο και για το παραμικρό. ΥΓ: Που θα κάνεις post, να κάνω bid; Δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπετε κάτι τέτοιο αλλά το link είναι εδώ : http://jobs.freestuff.gr/job/2474/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-at-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82/
alou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Άντε αν εξαιρέσεις και την παλαιότητα της περιοχής, είστε και δίπλα
geomagas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δικτυακά και γεωγραφικά!Λες να παίξει ειδύλλιο τελικά;;; :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα