Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τώρα έχει και λατινικούς αριθμούς (πχ II στη μύτη του ήλιου, τα ΧΧΧΧ, κλπ) ισως και το REX να αντιστοιχεί σε αριθμούς.. Άσε που το ΧΧΧΧΧ μπορει να ειναι Χ*Χ*Χ*Χ*Χ και οχι Χ+Χ+Χ+Χ+Χ -.- Και άλλη μια τσατσιά που κανουν ειναι το 22 στο στομα του ηλιου και το αριστερο 13 δεν ειναι 13 αλλα Ι λατινικο και 3 1
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Στο REX λογικα θα μετραμε μονο το X το οποιο ειναι το λατινικο 10 Ακομα και οι ροδες του καροτσιου εχουν Ι λατινικό και τα παπουτσια του κοριτσιου ΙΙ ΙΙ Ασε που ισως το μηλο με το 18 να μην μετραμε το 1 γιατι το καλυπτει το κοριτσακι...
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Και εμένα το 13 μου φαίνεται ότι λέει 1*3 Τρέχα γύρευε δηλαδή. Είναι να τα παίρνεις που δεν έχουν βρει τον μπελά τους για απάτη. Πριν από χρόνια θυμάμαι που 2 αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να πάρουν μέρος σε ένα παιχνίδι και όταν δεν έπιαναν γραμμή με τίποτα έκαναν ενέργειες και οι υπεύθυνοι διώχθηκαν αλλά φαίνεται δεν ίδρωσε το αυτί των υπολοίπων
garevn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Oo το rex ειναι αναποδα το που εναι X: ενας αγνωστος αριθμος E: που ανηκει (element of) R: real number Οποτε στο τελος θα πουνε εμεις εχουμε 70000 στα αρχιδια μας να το μαντευατε 8
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Και εμένα το 13 μου φαίνεται ότι λέει 1*3 Τρέχα γύρευε δηλαδή. Είναι να τα παίρνεις που δεν έχουν βρει τον μπελά τους για απάτη. Πριν από χρόνια θυμάμαι που 2 αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να πάρουν μέρος σε ένα παιχνίδι και όταν δεν έπιαναν γραμμή με τίποτα έκαναν ενέργειες και οι υπεύθυνοι διώχθηκαν αλλά φαίνεται δεν ίδρωσε το αυτί των υπολοίπων Εκτος του οτι το 13 φαινεται σαν 1*3 αν δεις το αριστερο μηλο εχει Ι οχι 1 Ας δει παντως καποιος το αποτελεσμα να μας πει..
redhotstef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τώρα έχει και λατινικούς αριθμούς (πχ II στη μύτη του ήλιου,.. Φιλε εγω στο δωματιο μου εχω μια μικρη τηλεοραση, οποτε αν δεν το ελεγες εσυ δεν θα το προσεχα καθολου οτι το στομα του ηλιου και η μυτη ειναι διπλές γραμμες οριζοντιες και καθετες(λατινικοι αριθμοι). Φαινονται κολλητα, στην μικρων ιντσων οθονη μου. 1
Par1s* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 To ΚΟΥΡΑΔΑ αποκλειεται να ηταν, διοτι εδωσαν πρωτη λεξη το Α. Δινουν παντα τη πρωτη λεξη για να διευκολυνουν το κοινο στην επιλυση του πανδυσκολου γριφου. Το οτι ειναι πανδυσκολος φαινεται και απο το γεγονος οτι η παρουσιαστρια συνηθως δεν το εχει βρει μεχρι να βγει ο τηλεθεατης. Sent from my house using Insomnia Πάρε μία! 2
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 161 βγαζω χωρις το στομα του ηλιου (επειδη δεν βλεπω καλα, νομιζω ειναι 22) και 1+1 η μυτη του ηλιου και 2+2 τα παπουτσια του κοριτσιου και Χ=10 στο REX και τα ΧΧΧΧΧ στο καροτσι.. Αλλα μπορει να ειναι και 152 αν το αριστερο 13 στο μηλο το μετρησουμε σαν 1+3 και οχι ως 13
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κάτω αριστερά στην κόκκινη πίπα έχει και τριπλό(?) παραγοντικό παρότι πιο αριστερά δεν φαίνεται τι γράφει. Άμα κάποιος αποφασίσει να του κυνηγήσει με κάποιον τρόπο, πχ υπογραφές εγώ πάντως είμαι μέσα
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γίνεται και εριστική το μπάζο αν πεις λάθος. ουστ
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κάτω αριστερά στην κόκκινη πίπα έχει και τριπλό(?) παραγοντικό παρότι πιο αριστερά δεν φαίνεται τι γράφει. Άμα κάποιος αποφασίσει να του κυνηγήσει με κάποιον τρόπο, πχ υπογραφές εγώ πάντως είμαι μέσα 3 θαυμαστικα ειναι.. Εκτος αν τα μετρανε κ αυτα, τι να πω.. Και εγω μεσα ειμαι ΣΟΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ.. Καλα μας κοροιδευουνε κανονικα..
redhotstef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θα θελα να μαι στο σπιτι του τηλεοπτικου παραγωγου /η να του εχω κλεψει την καρτα σιμ και χτυπαω απανωτα τηλεφωνα στην εκπομπη... Οσα κερδισει σημερα απο την εκπομπη να τα δωσει στον οτε!.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θελω να δω το αποτελεσμα.. Αυτα που ειπα δεν τα εχουν πει, αν και πεφτουν κοντα.. 161, 152, 183, 174 λεω.. Και αν ειχα μια ευκαιρια θα ελεγα το 152 ή το 174 αν μετρησουμε το 22 στο στομα του ηλιου Αν και παιζει το 22 να μοιαζει με 52 και να βγαινει 204! Ελατε να παρουμε 5 ατομα τηλεφωνο συνεχεια κ οποιος νικησει να τα μοιραστει με τους αλλους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα