redhotstef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 4 Α τωρα αλλα δεν ειναι η Καλαματα..... Τα 3A μου θυμιζουν τον φουσεκη παντως. Τωρα με 4 Α ... ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΘΑ ΝΑΙ.. 1
BadBoy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δεν το είδα, αλλά 4 Α εκτός Καλαμάτας είναι και η Αστυπάλαια.
Zazula Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι να το εμπιστεύεται κανείς, η αλήθεια είναι πως η Αιτωλοακαρνανία είναι νομός (περιφερειακή ενότητα) κι όχι πόλη. Άλλες πόλεις με 4 Α είναι η Καλαμπάκα και (εφόσον επιτρέπουν τα δίλεκτα) η Αγία Παρασκευή.
xrisopsaraki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Την αλλη στο μακεδονια την ειδατε εχθες?ειχε ενα παιχνιδι με σπιρτα..να μετακινησουμε δυο σπιρτα κ να φτιαξουμε τον μεγαλυτερο αριθμο..και ελεγε"μονο σπιρτα μετακινηστε.τιποτα αλλο!"ειχε κ οδοντογλυφιδες ας πουμε..δεν εβλεπα καλα..εχασα κ την "σωστη"απαντηση..με νανουρισε παλι με τα μπρος-πισω που κανει στην καμερα.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 28/08/2014 ΚΑΛΑΜΑΤΑ http://audiotexsa.gr/SuperGame.aspx
DownUNDERground Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, όσοι μένετε στο εξωτερικό και παρακολουθείτε την εκεί τηλεόραση, μια απορία αν διαβάζει κανείς σας: Έχετε δει και στα ξένα τέτοιες κραχτές απάτες να παίζουν μέσα στα μούτρα των πολιτών ή και σε αυτό το κομμάτι κάνουμε... πρωταθλητισμό στην Μπανανία;;; 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αισθάνεσαι "εθνικά υπερήφανος" που κάπου πρωτοστατούμε; 1
VitamineQ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 είμαστε πίσω ακόμα ... https://www.youtube.com/watch?v=lNRCMRxi5KM 7
Razor_7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έβλεπα κι εγώ τώρα το παιχνίδι απο περιέργεια,πρώτη φορά.Και μια ώρα τωρα κανεις δεν επερνε δηθεν για να απαντήσει σε 3διαφορες ανάμεσα στις δυο εικόνες τόσο χτυπητές τοσο φανερές που τις εβλεπε κι ο Ανέστης Βλαχος με το γυάλινο μάτι που λεει και ο Γεωργιου.Και μετά γοογλαρω λίγο και... http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/supergame.html?m=1 http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?15164-Τα-νέα-μαθηματικά-του-ΑΝΤ1 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από Razor_7
giorgos147 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 είμαστε πίσω ακόμα ... Εγώ τα βίδεα τσέκαρα, άλλο που έπεσα στο σημερινό κουίζ. https://www.youtube.com/watch?v=3amLzV35H5o
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι μηνύσεις,τι πρόστιμα και τι πράσινα άλογα, ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια είναι να σταματήσουν οι βλάκες να πέρνουν τηλέφωνο
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι μηνύσεις,τι πρόστιμα και τι πράσινα άλογα, ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια είναι να σταματήσουν οι βλάκες να πέρνουν τηλέφωνο Αν κρίνουμε από την ταχύτητα που εξαπλώνονται, που έχουμε φτάσει σε σημείο να παίζουν τέτοια παιχνίδια και το πρωί και το μεσημέρι οι βλάκες μάλλον παίρνουν ακόμα περισσότερο... Ερώτηση Το μωσαϊκό που κρύβει πάρα πολύ καλά τα επίμαχα σημεία το βάζει άραγε η εκπομπή, ή αυτός που το ανέβασε στο youtube?
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κρίνουμε από την ταχύτητα που εξαπλώνονται, που έχουμε φτάσει σε σημείο να παίζουν τέτοια παιχνίδια και το πρωί και το μεσημέρι οι βλάκες μάλλον παίρνουν ακόμα περισσότερο... Δεν νομίζω πως αυτό που παίζετε το πρωί και το μεσημέρι να είναι τόσο απάτη, βάζει έναν αναγραμματισμό δίνει ένα κάρο βοήθειες-σου λεέι τη λέξη- αλλά στο τέλος αυτός που βγαίνει ακούγεται σαν ο τυχερός τηλεθεατής ή τουλάχιστον και από 'μέσα' αν πέρνει δεν απαντάει μπούρδες, όπως στα υπόλοιπα edit: μόλις θυμήθηκα ότι γνωστός μου έχει κερδίσει στο πρωινό-μεσημεριανό!
GreyHorse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κρίνουμε από την ταχύτητα που εξαπλώνονται, που έχουμε φτάσει σε σημείο να παίζουν τέτοια παιχνίδια και το πρωί και το μεσημέρι οι βλάκες μάλλον παίρνουν ακόμα περισσότερο... Ερώτηση Το μωσαϊκό που κρύβει πάρα πολύ καλά τα επίμαχα σημεία το βάζει άραγε η εκπομπή, ή αυτός που το ανέβασε στο youtube? Αυτός που το ανέβασε για να μην του αναφερθεί το βίντεο και το σβήσουν ως ακατάλληλο.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω πως αυτό που παίζετε το πρωί και το μεσημέρι να είναι τόσο απάτη, βάζει έναν αναγραμματισμό δίνει ένα κάρο βοήθειες-σου λεέι τη λέξη- αλλά στο τέλος αυτός που βγαίνει ακούγεται σαν ο τυχερός τηλεθεατής ή τουλάχιστον και από 'μέσα' αν πέρνει δεν απαντάει μπούρδες, όπως στα υπόλοιπα edit: μόλις θυμήθηκα ότι γνωστός μου έχει κερδίσει στο πρωινό-μεσημεριανό! εε εντάξει τότε, τότε μπορεί και τα βραδινά να μην είναι μούφες, αλλά λόγω ώρας να κοιμάται όρθιος ο κόσμος Αυτός που το ανέβασε για να μην του αναφερθεί το βίντεο και το σβήσουν ως ακατάλληλο. Και έκανε τόσο καλή δουλειά! Και στη μικρογραφία του βίντεο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα