Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί 13781 και όχι 17381;

Πρέπει να είχε κάπου κάποιο ξυλάκι που δε θα μπορούσες να το μετακινήσεις. Δε κράτησα screenshot όμως :P

Που βγαλανε ανακοινωση? Live στον αερα το ειπαν οτι κανανε λαθος?

Ναι στο τέλος πήρε ενα χαρτί και λέει έχουμε και μια ανακοίνωση.

post-121105-0-95303300-1405072151_thumb.jpg

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντί για ανακοίνωση αν ήταν σωστοί θα έπρεπε να δώσουν τον τρόπο με τον οποίο υπολόγισαν και έβγαλαν το 1796 ή το 1002

• Like 1
Δημοσ.

Για τον σχηματισμό του 71139 μετακινώ ΜΟΝΟ δύο σπίρτα, ένα από τον αριθμό 4 (το οριζόντιο) και σχηματίζονται 3 άσσοι και ένα από το 8 (το κάτω αριστερό κάθετο) στον πρώτο άσσο σχηματίζοντας το 7 και μετατρέποντας το 8 σε 9. Τώρα αν είπε ότι υπάρχουν και ξύλα και σπίρτα δεν το άκουσα. Θεωρώ ότι όλα είναι σπίρτα

αυτό θα μπορούσε να γίνει αν ήταν 4138 αλλά ήταν 1438 ο αριθμός 

Δημοσ.

αυτό θα μπορούσε να γίνει αν ήταν 4138 αλλά ήταν 1438 ο αριθμός 

Πάμε πάλι: :P

post-121105-0-11537300-1405108591_thumb.jpg

Μετά στον πρώτο άσσο φέρνεις ένα σπίρτο από το 8αρι για να τον κάνεις 7.

• Like 3
Δημοσ.

WTF ?  Η ανακοίνωση ήταν μόνο για τον γρίφο στις 2/7 ? Δηλαδή στον παρόμοιο γρίφο στις 6/7 η απάντηση 1002 ήταν σωστη ή θα βγάλουν καμία νέα ανακοίνωση στο μέλλον ? Αν μας ακουει ο κ. Παπαβλασόπουλος να μας πεί αν όντος πήρε τηλέφωνο στις 2/6 και τί απάντηση έδωσε όπως επίσης και πόσα χρήματα πήρε γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει να ξεκίνησαν απο 500 και έφτασαν κοντά στα 2500 ευρά

• Like 2
Δημοσ.

Εσείς που είστε πιστοί τηλεθεατές, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Έχει κερδίσει ποτέ κανείς σε αυτά τα παιχνίδια με τους γρίφους; Έχει βγει νικητής δηλαδή; Εκτός από αυτόν με την κουράδα!

Δημοσ.

Εσείς που είστε πιστοί τηλεθεατές, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Έχει κερδίσει ποτέ κανείς σε αυτά τα παιχνίδια με τους γρίφους; Έχει βγει νικητής δηλαδή; Εκτός από αυτόν με την κουράδα!

ναι  κερδισε καποιος ..3000 ευρω...τωρα αν τα πηρε κιολας ή θα τα παρει ειναι αλλο θεμα...

το παιχνιδι αυτο με τις γατες πατουσες ποδια κλπ θυμαμαι πως τελικο ποσον ηταν 7000 ευρω και κανενας δεν ειχε κερδισει ενω οι περισσοτεροι ελεγαν λογικες λυσεις του προβληματος 

πρωτη κληση αποψε και ειπε ενας που βγηκε στον αερα πως χθες τηλεφωνησε ....για το χθεσινο παιχνιδι οχι για το αποψινο...λεει η παρουσιαστρια πειτε μας την απαντηση και λεει ο ανθρωπος πως δεν το εχει δει ακομα το κουιζ το αποψινο...και λεει αυτη παρακαλω αν δεν εχετε σκεφτει την απαντηση μην τηλεφωνειτε .....ο ανθρωπος ξαναειπε στο  χθεσινο παιχνιδι ειχα τηλεφωνησει ...το σημερινο δεν το εχω δει ακομα.........τι γινεται ?????

Δημοσ.

ναι  κερδισε καποιος ..3000 ευρω...τωρα αν τα πηρε κιολας ή θα τα παρει ειναι αλλο θεμα...

το παιχνιδι αυτο με τις γατες πατουσες ποδια κλπ θυμαμαι πως τελικο ποσον ηταν 7000 ευρω και κανενας δεν ειχε κερδισει ενω οι περισσοτεροι ελεγαν λογικες λυσεις του προβληματος 

πρωτη κληση αποψε και ειπε ενας που βγηκε στον αερα πως χθες τηλεφωνησε ....για το χθεσινο παιχνιδι οχι για το αποψινο...λεει η παρουσιαστρια πειτε μας την απαντηση και λεει ο ανθρωπος πως δεν το εχει δει ακομα το κουιζ το αποψινο...και λεει αυτη παρακαλω αν δεν εχετε σκεφτει την απαντηση μην τηλεφωνειτε .....ο ανθρωπος ξαναειπε στο  χθεσινο παιχνιδι ειχα τηλεφωνησει ...το σημερινο δεν το εχω δει ακομα.........τι γινεται ?????

Βασικα εγω παντα ελεγα οτι βγαινουν στιμενα τηλεφωνα δικοι τους κλπ. εσεις νομιζετε οτι βγαινουν κανονικοι ανθρωποι στον αερα? τεσπα

Για αυτο με τα τριγωνα πρεπει να στραβωθουμε για να τα μετρησουμε ποσα τριγωνα ειναι, λογικα καπου στα 80 τα υπολογιζω

Δημοσ.

Βασικα εγω παντα ελεγα οτι βγαινουν στιμενα τηλεφωνα δικοι τους κλπ. εσεις νομιζετε οτι βγαινουν κανονικοι ανθρωποι στον αερα? τεσπα

Για αυτο με τα τριγωνα πρεπει να στραβωθουμε για να τα μετρησουμε ποσα τριγωνα ειναι, λογικα καπου στα 80 τα υπολογιζω

αφου λενε και επωνυμο ομως και περιοχη ...παντως δεν θα επαιρνα τηλ προσωπικα.....τα τριγωνα εγω μετα βιας 26 τα βγαζω χαχα το ξανακοιταωωω...αα και την κοπελια αυτη δεν την μπορω με τιποτα...καλυτερος ο Αντωνης που ειναι στον κοσμο του και γελαω!!

Δημοσ.

αφου λενε και επωνυμο ομως και περιοχη ...παντως δεν θα επαιρνα τηλ προσωπικα.....τα τριγωνα εγω μετα βιας 26 τα βγαζω χαχα το ξανακοιταωωω...αα και την κοπελια αυτη δεν την μπορω με τιποτα...καλυτερος ο Αντωνης που ειναι στον κοσμο του και γελαω!!

Ε και επειδη λενε ονομα και περιοχη τι παει να πει οτι λενε αληθεια? πριν 5-6 χρονια ειχε κανει και ενα βιντεακι ο θεμος νομιζω για ενα αντιστοιχο παιχνιδι και ειχε μαγνητοσκοπημενη μια γυναικια φωνη που ειχε παρει 7-8 φορες με αλλα ονοματα και ελεγε αλλα νταλον απαντησεις οπως δηλαδη και εδω που παιρνει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει.

Δημοσ.

ναι μπορει οντως να ειναι ετσι..εγω ειχα ακουσει (δεν θυμαμαι απο που) οτι οι εκπομπες αυτες δεν γινονται Ελλαδα αλλα γινονται στο εξωτερικο και οι παρουσιαστες ειναι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικο γι αυτο δεν ξερουν να μιλουν  σωστα ελληνικα......

το 35 το ειπε κανεις?

δεν ειναι με τιποτα 35...εγω μετραω και τα 2πλα και 3πλα τριγωνα γιατι και αυτα τριγωνα βγαινουν

Δημοσ.

ναι μπορει οντως να ειναι ετσι..εγω ειχα ακουσει (δεν θυμαμαι απο που) οτι οι εκπομπες αυτες δεν γινονται Ελλαδα αλλα γινονται στο εξωτερικο και οι παρουσιαστες ειναι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικο γι αυτο δεν ξερουν να μιλουν  σωστα ελληνικα......

δεν ειναι με τιποτα 35...εγω μετραω και τα 2πλα και 3πλα τριγωνα γιατι και αυτα τριγωνα βγαινουν

κι ομως αν παρατηρησεις καλα θα βγαλεις τουλαχιστον 35,μπορει να υπαρχουν κ αλλα , π.χ στο τετραδιο ισως σχηματιζονται 2 τριγωνα αλλα δεν ξερω αν αυτα τα μετραμε η οχι

Δημοσ.

κι ομως αν παρατηρησεις καλα θα βγαλεις τουλαχιστον 35,μπορει να υπαρχουν κ αλλα , π.χ στο τετραδιο ισως σχηματιζονται 2 τριγωνα αλλα δεν ξερω αν αυτα τα μετραμε η οχι

και εγω 35 τα μετρησα αλλα ειπε ενας 35 και λεει οχι νομιζω. δεν μου βγαινουν παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...