garevn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δεν προσεξα για πια μερα βγαλανε ανακοινωση. 2/7? τοτε ηταν το 1796 που λεμε
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η λύση ήταν όντως 13781! Και βγάλανε ανακοίνωση για τις 2/7 αλλά δε θυμάμαι ποιος γρίφος ήταν τότε. Αποσύρανε λεει την ερώτηση και έκαναν κλήρωση με όσους βγήκαν στον αέρα.
profil_30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ναι 2/7 μαλλον γι αυτην την μαθηματικη πραξη θα λενε. Αφου τα εκαναν σκ@τ@ χαχαχαα τωρα το διορθωσαν!!!!
ChristosSs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η λύση ήταν όντως 13781! Και βγάλανε ανακοίνωση για τις 2/7 αλλά δε θυμάμαι ποιος γρίφος ήταν τότε. Αποσύρανε λεει την ερώτηση και έκαναν κλήρωση με όσους βγήκαν στον αέρα. ηταν ο γριφος με τις γατες και τα γατακια.Εδω ανακοινωνουν καθε μερα τα αποτελεσματα http://audiotexsa.gr/SuperGame.aspx 2
profil_30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 εγω το συγκεκριμενο προβλημα το εδωσα σε μαθηματικους και δεν μπορουσαν να βγαλουν το αποτελεσμα που εδιναν αυτοι!!! 1
garevn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αντε επιτελους παραδεχτηκαν οτι για τα αινιγματα με τα καλαθια κανανε οτι ναναι υπολογισμους. Εμ δεν γινετε να τοσα ατομα να μην εχουμε ιδεα πως το βρηκαν. Απλα ειχαν μια εξησωση και κανανε καποια παραμετρο λαθος και βγηκαν οτι ναναι. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ηταν ο γριφος με τις γατες και τα γατακια.Εδω ανακοινωνουν καθε μερα τα αποτελεσματα http://audiotexsa.gr/SuperGame.aspx Ναι όντως το ξέρω ότι εκεί έχουν τις απαντήσεις αλλά δε σκέφτηκα να κοιτάξω την λύση που δώσανε τότε
profil_30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 εγω εδωσα και την λυση να μου πουν οι φιλοι μου αν βγαινει το αποτελεσμα αυτο και μου ειπαν πως ή ειναι απατη ή καποιο λαθος υπαρχει...
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μπερδεύτικα... Και διαβάζοτνας παλιά ποστ δεν έβγαλα άκρη. Το 1796 που λέτε και το 1002 τι σχέση έχουν; Το 1002 είναι η σωστή λύση ενώ το άλλο η μαϊμού; Και επίσης ο garevn έβαλε 2 βίντεο που δείχνουν τον ίδιο γρίφο απο διαφορετική μέρα αλλά έχει άλλον αριθμό ενήλικων και παιδιών. Ποια λύση δόθηκε για το δεύτερο; Edit. Α τώρα είδα πως το 1796 ήταν στο πρώτο και το 1002 στο δεύτερο. (είναι αργά δε δουλεύω σε πλήρη ισχύ) Το δεύτερο το επιβεβαιώσατε ότι είναι σωστό; Αν ναι, αφού το δεύτερο είχε περισσότερα άτομα πως γίνεται να έβγαινε μικρότερο νούμερο;
garevn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μπερδεύτικα... Και διαβάζοτνας παλιά ποστ δεν έβγαλα άκρη. Το 1796 που λέτε και το 1002 τι σχέση έχουν; Το 1002 είναι η σωστή λύση ενώ το άλλο η μαϊμού; Και επίσης ο garevn έβαλε 2 βίντεο που δείχνουν τον ίδιο γρίφο απο διαφορετική μέρα αλλά έχει άλλον αριθμό ενήλικων και παιδιών. Ποια λύση δόθηκε για το δεύτερο; Edit. Α τώρα είδα πως το 1796 ήταν στο πρώτο και το 1002 στο δεύτερο. (είναι αργά δε δουλεύω σε πλήρη ισχύ) Το δεύτερο το επιβεβαιώσατε ότι είναι σωστό; Αν ναι, αφού το δεύτερο είχε περισσότερα άτομα πως γίνεται να έβγαινε μικρότερο νούμερο; Εχω κανει μια αναλυση στην 16η σελιδα δεν ξερω αν λες αυτο. Προσπαθησα με ανορθοδοξο τροπο να βγαλω τις απαντησεις που δωθηκαν αλλα πιστευω εχουν δωσει λαθος αποτελεσματα και στα 2. Απλα δεν ειναι random το 1796 και το 1002 αμα δεις την αναλυση σχετιζονται απλα λογικα εχουν κανει λαθος σε καποιο συντελεστη και δωσαν αυτα τα νουμερα κατα τη γνωμη μου
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Απλα αυτοι αποσυρανε μονο τον πρώτο με τους 3+3 ανθρώπους που δώσαμε απάντηση 1796; Δεν κοίταξα τις αναλύσεις γιατί πήγα λίγο στις πρωτες σελίδες να διαβάσω και μετα απο μερικά ποστ βραχυκύκλωσα. Φταίει και η ωρα.
redhotstef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Oτι και να ναι παιδια, μαλλον καποιος διαβασε το insomnia και εβγαλαν ανακοινωση στην εκπομπη Tο μαθηματικο προβλημα ηταν απατη τελικα και για αυτο προχωρουν τωρα σε κληρωσεις κτλ για τα ματια του κοσμου. Ακομα και ο παρουσιαστης φανηκε χτες να ντρεποταν για την εκπομπη.. Το χθεσινο αποτελεσμα ηταν ακυρο, γιατι ναι μεν η λυση ηταν 13781(Προφανες, αλλα δεν μας εχουν συνηθησει σε προφανη πραγματα), αλλα τα λεφτα που διναν μονο... 600 ευρω! (why? αφου και παλι δεν το βρηκε κανενας το αποτελεσμα στο τελος, δεν πηρε κανεις τηλεφωνο??) Αν εδιναν 2 και 2μιση χιλιαδες το αποτελεσμα θα ηταν σιγουρα 70000κατι, οπως στην προχθεσινη εκπομπη με την "πατατα" τους.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Που βγαλανε ανακοινωση? Live στον αερα το ειπαν οτι κανανε λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα