Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με τα σπίρτα ήταν λάθος τους μπερδεύτηκαν εντελώς ... καταρχην ο αριθμός ήταν ο 1438 και όχι 4138 όπως ειπώθηκε πάνω.

και αν είδα καλά ελεγε να μετακινηθούν ΜΟΝΟ ΔΥΟ σπίρτα! άρα ο μέγιστος αριθμός που προκύπτει μετακινώντας 2 σπίρτα μόνο και κανένα άλλο ειναι αυτός που είπε ο τελευταίος παίχτης (ναι ξέρω πως φαίνεται αλλά όντως έτυχε να κάνω ζάπινγκ όταν ήταν στο τελείωμα και σφύριζαν τα κουδούνια γιαυτό και το άφησα για να δώ τι γίνεται :P

δηλαδή 11381

το 71130 που δώσανε στην εκπομπή ώς απάντηση (ή το 71139 που λέχθηκε πιο πάνω) προϋποθέτει την μετακίνηση 3 σπίρτων και ΟΧΙ 2 που ήταν ο κανόνας και άρα δεν έβγαινε έτσι... 

Αν δεν υπήρχε τελικά περιορισμός στο πόσα σπίρτα μπορούν να μετακινηθούν ο μεγαλύτερος αριθμός ίσως είναι 97113 (λέω ίσως γιατι δεν το μελέτησα και πολύ)  αλλά ειμαι σχεδόν βέβαιος πως υπήρχε κανόνας που έλεγε να μετακινηθούν μόνο δύο σπίρτα.

Δημοσ.

Για τον σχηματισμό του 71139 μετακινώ ΜΟΝΟ δύο σπίρτα, ένα από τον αριθμό 4 (το οριζόντιο) και σχηματίζονται 3 άσσοι και ένα από το 8 (το κάτω αριστερό κάθετο) στον πρώτο άσσο σχηματίζοντας το 7 και μετατρέποντας το 8 σε 9. Τώρα αν είπε ότι υπάρχουν και ξύλα και σπίρτα δεν το άκουσα. Θεωρώ ότι όλα είναι σπίρτα

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι με τα ζώα ήταν γελοίο και σαν να μην έφτασε αυτό έδωσε βοήθεια και το πρώτο γράμμα. Φυσικά ήταν η γάτα. 

Τώρα πάλι έχουμε παιχνίδι με σπίρτα (μετακινοούμε μόνο σπίρτα, οχι ξυλάκια). Η δικιά μου μαντεψιά είναι 11335

Πρώτη λάθος απάντηση : 11333

Δεύτερη λάθος απάντηση απο τον ίδιο παίκτη ! : 11339     Θα τρελαθούμε βγήκε ο ίδιος back to back και είπε δεύτερη παπαριά.

post-300865-0-53912100-1405036194_thumb.jpg

post-300865-0-07874000-1405036859_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πάω για ύπνο αν κάποιος δεί την απάντηση στο τέλος ας την αναφέρει. Πράγματι μάλον το 11378 είναι όπως λέει ο garevn

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι με τα ζώα ήταν γελοίο και σαν να μην έφτασε αυτό έδωσε βοήθεια και το πρώτο γράμμα. Φυσικά ήταν η γάτα. 

Τώρα πάλι έχουμε παιχνίδι με σπίρτα (μετακινοούμε μόνο σπίρτα, οχι ξυλάκια). Η δικιά μου μαντεψιά είναι 11335

Πρώτη λάθος απάντηση : 11333

Δεύτερη λάθος απάντηση απο τον ίδιο παίκτη ! : 11339     Θα τρελαθούμε βγήκε ο ίδιος back to back και είπε δεύτερη παπαριά.

71330 ειναι σιγουρα... τους καταλαβαμε πλεον..

Βγαζουμε ενα σπιρτο απο το 8 το οριζοντιο, βγαζουμε και το μισο του 1, και τα δυο σπιρτακια τα κανουμε τον αριθμο 7 (οπως ακριβως εγινε και στο χθεσινο παιχνιδι!)...

Δημοσ.

Μετά τον back to back παίκτη είχαμε και νέο αστέρι τον Αλέκο. Τον ρωτάει ο παρουσιαστής να πεί το νούμερο και αυτός λέει ποιο αυτό που βλέπω στην οθόνη ? Οχι αυτο που σκέφτηκες εσύ και απαντάει ο Αλέκος 1998. ΧΑΧΑΧΑ 

Δημοσ.

71330 ειναι σιγουρα... τους καταλαβαμε πλεον..

Βγαζουμε ενα σπιρτο απο το 8 το οριζοντιο, βγαζουμε και το μισο του 1, και τα δυο σπιρτακια τα κανουμε τον αριθμο 7 (οπως ακριβως εγινε και στο χθεσινο παιχνιδι!)...

για να βγει το 71330 πρεπει να βγαλεις ενα απο το 8 και να παρει αλλα 2 σπιρτα απο το σπιρτοκουτο να τα βαλεις στο 7.. :P

Δημοσ.

για να βγει το 71330 πρεπει να βγαλεις ενα απο το 8 και να παρει αλλα 2 σπιρτα απο το σπιρτοκουτο να τα βαλεις στο 7.. :P

δεν παρακολουθεις το θεμα ουτε την εκπομπη βλεπω... στην χθεσινη εκπομπη το διο πραγμα εκαναν... :P

Λοιπον... η ωρα ειναι 3 και μιση.... να δειτε που αυτη ειναι η σωστη λυση, και ισως η πρωτη φορα που θα λυσω γριφο τους..

71330 καληνυχτες!!!!

Δημοσ.

13331 δεν μου βγαινει κατι αλλο...καλημερα :)

α ειπα πριν 11378 αλλα αμα βαλουμε νουμερο στο τελος  βγαινει 13781 gj

Δημοσ.

Επειδή είδα τα ποστς για τα χτεσινά σπίρτα, θέλω να πω πως όντως το 1438 γίνεται 71130 ή και 71139 μετακινώντας μόνο 2 σπίρτα. (απλά στη δεύτερη περίπτωση ίσως δεν είχε σπίρτο στο σωστό σημείο για να γίνει 9) Και θα κάνω κι εγώ την περιγραφή μου μήπως ξεμπερδευτούν κάποιοι.

το 7 προκύπτει από τον πρώτο άσσο και την μεσαία γραμμή από το τελευταίο 8αρι.

Το 11 προκύπτει από το 4. Δηλαδή περιστρέφοντας το οριζόντιο σπίρτο του 4 δεξιόστροφα. 

Τώρα για τα σημερινά σπίρτα δε ξέρω, θα δούμε αν θα μας πέσουν τα μαλλιά και πάλι σήμερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...