Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε έτοιμοι; Σε λιγότερο από 1 ώρα ξεκινάει το σόου! 

Edit. Έχει και αυτό με τα σπίρτα στο Makedonia τώρα. Audiotexsa λέει και αυτό!  :confused:

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχχααχαχ δεν μπορω και σημερα, θα τους παρω και θα πιασω γραμμη μονο και μονο για να τους βρισω :D

Ελα, θα πουμε ολοι τα αποτελεσματα μας και οποιος το βρει στο τελος κερδιζει! :P

Δημοσ.

Μπαίνει και το Mega δυναμικά στο παιχνίδι!!! Ε καλά δεν είναι δυνατόν, όπως όλοι τόσο απότομα εμφανίστηκαν στην ΤV, έτσι θα φάνε ένας ένας τις καταγγελίες τους και θα φύγουν για λίγο καιρό πάλι.

Δημοσ.

το σερρες δεν ειναι 5φορες κανονικα και 5 αναποδα αρα 10? δεν εχει κανενα διαγωνια. πιος ξερει τι απαντηση θα δωσουν

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη στο μεγκα ειναι πιο ωραια; Εχουν βαλει και κοκκινο X πανω δεξια, ποιος ξερει τι θα δουμε στη συνεχεια.. μπουκαλι.. κάλλη.. καλή.. 

Δημοσ.

Αυτη στο μεγκα ειναι πιο ωραια; Εχουν βαλει και κοκκινο X πανω δεξια, ποιος ξερει τι θα δουμε στη συνεχεια.. μπουκαλι.. κάλλη.. καλή.. 

χαχα έλα μωρέ και στο μακεδονία είχαν κόκκινο Χ. Γενικώς αυτά τα παίγνια υποτίθεται πως είναι για μεγάλα παιδάκια. :P

Είδε κανείς την απάντηση με τα σπίρτα στο Μακεδονία?

56291   το είδα στις απαντήσεις στο site τους.

Δημοσ.

Γενικώς αυτά τα παίγνια υποτίθεται πως είναι για μεγάλα παιδάκια. :P

Aλλα μιλανε σαν να μιλανε σε παιδια δημοτικου.. :(

• Like 1
Δημοσ.

10 δεν ειναι οι Σέρρες; Τωρα το εβαλα, δεν το ειπαν;

ή 24 αν μετρήσουμε και γωνιακά Γ

Το 10 έχει ειπωθεί 200000 φορές περίπου :P Άστο μη το ψάχνεις, έτσι και αρχίσεις να μετράς γωνιακά και ζιγκ ζακ θα καταλάβεις ότι είναι αδύνατον να τα μετρήσεις όλα χωρίς να χάσεις το μέτρημα. Το συγκεκριμένο κουίζ δεν είναι αδύνατο μάλλον, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο! Ξεκίνησα να μετράω με ένα συγκεκριμένο σύστημα/σειρά μετρώντας κάθε δυνατό συνδυασμό μίας μίας γραμμής. Αλλά όταν φτάνω στην 3η-4η γραμμή βαραω το κεφάλι στον τοίχο.

Δημοσ.

και εγω 10 ειπα αλλα αν μετρανε και Γ προς καθε κατευθυνση υποθετω θα πει κανα νουμερο 100+

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ πάντως υπολογίζω για πάνω από 90-100 αλλά βαριέμαι να τα μετρήσω όπως τα έχω στο μυαλό μου :P Αλλά ναι οκ θα βγει κάνα 2000...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...