Προς το περιεχόμενο

[Crazy Sundays] Samsung SmartCamera WB350F White/Brown @e-shop.gr 146.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κατ'εμε δεν υπαρχει προσφορα, η δευτερη τιμη είναι 159 ΤΕΛΙΚΗ (δωρεαν μεταφορικα) και όχι μονο από ένα μαγαζι.

Αν μαλιστα δουμε και ότι εξω την πουλανε από 131 ευρω, δενει το πραγμα.

s1_pricetrend90.png

Το αφηνω το θεμα μιας και καποιοι και με -8% θεωρουν κατι προσφορα. Δεν ξερω με την εγγυηση τι παιζει παντως, μιας και στα μαγαζια με το 159 εχουν επισημη. Αν εχει και το ισοπ αντιπροσωπιας, τοτε εχουμε 8% διαφορα τιμης.

Δημοσ.

Απλα το eshop ειναι σε πολλες περιοχες διαθεσιμο ως φυσικο μαγαζι και μπορουν να κανουν και παραλαβη απο το καταστημα. Για τα αλλα μαγαζια νομιζω πως εχουν μεταφορικα αναλογα την περιοχη

• Moderators
Δημοσ.

Τα μαγαζια που το εχουν (τελικη όπως εγραψα) 159 είναι δυο (το μουλτι εχει μεταφορικα, δεν το μετραω ποτε). Μιλαω για Παμπλικ (που παροτι το σκρουτζ λεει 4-7 μερες, στο σαιτ τους λεει "αναμενεται νεα παραλαβη") και για Κωτσοβολο (κατοπιν παραγγελιας βλεπω και αυτος). ΔΕΝ εχουν μεταφορικα 100%.

Μαλιστα δεν ξερω αν εχουν χρεωση για αποστολή σε περιοχες που δεν εχουν υποκαταστήματα, νομιζω πως όχι. Ενώ το ισοπ εχει επιπλέον χρεωση 5.5 ευρω για τέτοιες περιοχες.

Παντως είναι σε αλλα χρωματα στα 4 αυτά μαγαζια, οποτε κριτηριο επιλογης μαγαζιου μπορει να είναι και το χρωμα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Απλα το eshop ειναι σε πολλες περιοχες διαθεσιμο ως φυσικο μαγαζι και μπορουν να κανουν και παραλαβη απο το καταστημα. Για τα αλλα μαγαζια νομιζω πως εχουν μεταφορικα αναλογα την περιοχη

Και όχι μόνο....αγοράζεις με -5% σε όλα τα προϊόντα  λόγω χαμηλού φπα. και την παιρνω στα 140.

Δημοσ.

Το πλαισιο την ειχε βαλει πριν λιγες μερες σε 12 ατοκες δοσεις, ή 155 ή 159, δεν θυμαμαι ακριβως (δωρεαν μεταφορικα) και ισως ειχε και κατι δωρο. Οποιος θυμαται ας μας πει.

Δημοσ.

επί του θέματος... δλδ αν αξίζει η εν λόγω μηχανή.

χμμ.. Εγώ δεν θα την έπαιρνα πάντως αλλά ίσως σε κάποιον να ταιριάζει.

Τα δείγματα που έχω δει είναι "μέτρια". Βλέποντας δείγματα 1:1 ακόμα και σε χαμηλά iso βλέπεις κόκκος στις φωτογραφίες, purple fringing ο φακός, περίεργα χρώματα και άλλα ωραία. Δεν είναι η χειρότερη που έχω δει μπορείς να πεις είναι αποδεκτή, αλλά υπάρχουν καλύτερες στο θέμα ποιότητας κατά καιρούς σε προσφορά.

Θα μου πεις σε αυτά τα χρήματα και με αυτά που κάνει; Σουπερ ζουμ φακός, κόλπα με φίλτρα κτλ κτλ. Για αυτό είπα σε κάποιυς ίσως ταιριάζει. Δεν λέω κάνει πολλά, αλλά ένα δεν κάνει καλά! Δεν βγάζει καλές φωτογραφίες (όχι κακές πάλι) και να μην ξεχνιόμαστε αυτός είναι ο κύριος σκοπός της. 

Εδώ μερικά ακόμα (που όμως δεν έχουν πρόσωπα)

Δημοσ.

έχω τη καμερούλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στα τυπικά τεστ ίσως να μην φαίνεται πολύ σούπερ, αλλά για αυτό που θέλει να κάνει είναι ίσως και καλύτερη απο πιο βαριά ονόματα.

ο φακός εκτός απο το 21χ zoom ξεκινά απο πολύ χαμηλά. 23mm

έχει μεγάλο διάφραγμα για compact superzoom 2.8-5.9

είναι γρήγορη και έχει καλή συνδεσιμότητα.(ανεβάζει σε dropbox μέσω wifi, στέλνει κατευθείαν σε mail,)

στα θετικά η οθόνη αφής

με nfc συνδέεται και με android smartphone (με πολύ βασικές λειτουργίες όμως)

παίρνει κάρτα microsd οπότε κοιτάξτε αν έχετε στοκ.

η μπαταρία είναι καλύτερη απο το μ.ο της κατηγορίας.

video μια χαρά.

με βάση την εμπειρία χρήσης εγώ θα την ξαναέπαιρνα. η μοναδική που μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά ΙΜΗΟ είναι η panasonic tz40 αλλά είναι ~100€ ακριβότερη.

Δημοσ.

Η WB350F μπορεί και προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά της με 146 (159 skroutz) ευρώ. Αν βρείτε στο σκρουτζ μηχανή στα 160€, ετους 2014 με όλα αυτά, παρακαλω να μου στείλετε το λινκ.

Είναι οικονομικό το ζήτημα και εχει γραφτει πολλες φορες οτι στις φωτογρ. μηχανες πληρωνοντας παραπανω παιρνεις καλυτερα αποτελεσματα. Οποιος εχει παραπανω χρηματα παει σε mirrorless και οποιος εχει ακομη παραπανω παιρνει dslr και φακους.

Είναι καλη προσφορα στην κατηγορία της στην παρουσα τιμή των 146-159€ και όχι στα 240-250 που είχε ξεκινήσει.

H προκάτοχος WB250F είναι best seller στο αγγλικο amazon και στο αμερικανικο ειναι μεσα στην 20αδα. Την ίδια πορεία θα ακολουθησει και η WB350F εχοντας ηδη αρκετα καλα σχολια απο τους αγοραστες του αμαζον.

Δημοσ.

Τα θετικά της μηχανής:

- Πολύ καλό μέγεθος, βάρος, όγκος! Εύκολη στη μεταφορά.

- Πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά της

- Χειροκίνητες ρυθμίσεις, αν και δεν έχω πιάσει άλλη μηχανή για να συγκρίνω.

- Καλή διάρκεια μπαταρίας

Τώρα, όσον αφορά τις χειροκίνητες ρυθμίσεις, ίσως έχει αρκετή επεξεργασία μέσα, γιατί κάθε φορά που παίρνω λήψη, μετά τη λήψη μου εμφανίζει ένα μήνυμα "υπο επεξεργασία". εκτος αν εννοεί κάτι άλλο. Πάντως σε μικρές ταχύτητες κλείστρου δεν το βγάζει.

ας απαντήσουν οι ειδικοί σ αυτό.

Σε νυχτερινή λήψη έπαιρνα θολή φώτο σε χειροκίνητη εστίαση. Αν και δεν το πείραξα και πολύ, 

όταν βάζεις φίλτρο όπως πχ: ασπρόμαυρο, βινιεταρισμα, μινιατουρα κτλ... δεν μπορείς να πειράξεις τίποτα. έχει δικές του ρυθμίσεις και τραβάς ως έχει.

Ήθελα να τραβήξω ασπρόμαυρη με full iso αλλά δεν είχε να αλλάξω iso.

μικρό το κακό εφόσον υπάρχουν μέχρι και online editors για εφε.

Για τις διακοπές και τα ταξίδια για να χαρείς τη φωτογράφιση, τοπίων ανθρώπων, κτλ είναι Τέλεια!

Αν είσαι λίγο γνώστης και ψείρας στη φωτογραφία τότε είναι απλά συμπαθητική.

Εγώ της βάζω 8/10 γιατί εκεί στη samsung δεν ασχοληθήκανε ΚΑΘΟΛΟΥ με το software.... αλλιώς 10 καθαρά.

Συνδεσιμότητα μόνο στις εφαρμογές της samsung για smartpohnes και σε facebook, picasa, dropbox, youtube.

ούτε googledrive, ούτε onedrive, ούτε sugarsync...

Θέλει λίγο δουλειά το software, ίσως να είναι πιο άμεσα προσβάσιμο.

Αν ήταν, θα προλάβαινα να βγάλω και την κουκουβάγια πριν πετάξει :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...