Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα guys (and girls :-D)

Μην τα πολυλογώ. Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο και ψάχνω πρόγραμμα ή tutorial. Δεν βρήκα κάτι στο Google που έψαξα σχετικό με αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Υ.Γ: Αυτό που θέλω να κάνω είναι στο βίντεο που δείχνει τα δύο βίντεο δίπλα - δίπλα και μετά που τραβάει τη γραμμή δεξιά αριστερά και μια δείχνει το δεξί βίντεο και μια το αριστερό ενώ παίζουν (μετά το 1:50 υπάρχουν αυτά που λέω).

Δημοσ.

Γίνεται με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που να υποστηρίζει multi track ή overlay video.

πχ adobe premiere (pro ή elements), sony vegas, pinnacle studio κτλ

Η τεχνική είναι παρόμοια με το split screen.

Δημοσ.

Γίνεται με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που να υποστηρίζει multi track ή overlay video.

πχ adobe premiere (pro ή elements), sony vegas, pinnacle studio κτλ

Η τεχνική είναι παρόμοια με το split screen.

Σε ευχαριστώ. Ξέρεις αν γίνεται με το power director της Cyberlink;
Δημοσ.

Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά απ' ότι βλέπω υποστηρίζει overlay video οπότε λογικά θα γίνεται.

Θα βάλεις τα ένα βίντεο (Α) στο video track και το άλλο (Β) στο Overlay. Μετά θα κροπάρεις και τα δύο ώστε να είναι στο μισό οριζόντια, το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά. Αν μπορείς να βάλεις και 2ο Overlay, ετοίμασε μια εικόνα στο photoshop που να είναι στην ίδια ανάλυση με τα βίντεο και να έχει μια γραμμή στη μέση, στο χρώμα και πάχος που θέλεις και βάλτην πάνω από τα δύο βίντεο και παίξε με το transparency μέχρι να βρεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...