voltmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) H 2K Games ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Το πολυαναμενόμενο Sci-Fi turn-based strategy game θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι όσοι έχουν προ-παραγγείλει τον νέο τίτλο από τη σειρά Civilization -ουσιαστικά αποτελεί το διάδοχο του Alpha Centauri το οποίο κυκλοφόρησε το 1999- θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Exoplanet Map Pack (DLC) δωρεάν. Η εταιρεία ανέβασε πρόσφατα στο κανάλι της στο YouTube ένα νέο video, και πιο συγκεκριμένα ένα οκτάλεπτο gameplay walkthrough για τους φίλους της σειράς, στο οποίο σχολιάζει ο co-lead designer του παιχνιδιού, Will Miller. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από voltmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 "Το πολυαναμενόμενο Sci-Fi RTS θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014" Το παιχνιδι ηταν turn based και οχι real time, το αλλαξανε σε αυτη την εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 "Το πολυαναμενόμενο Sci-Fi RTS θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014" Το παιχνιδι ηταν turn based και οχι real time, το αλλαξανε σε αυτη την εκδοση; Λάθος, διορθώνω. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Just...one...more...turn... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει για ποιο λόγο είναι τόσο πολυαναμενόμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ποτέ δεν τρελάθηκα με αυτή τη σειρά. Δεν ξέρω γιατί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει για ποιο λόγο είναι τόσο πολυαναμενόμενο; Γιατι δεν βγαινουν και πολλα turn based strategy games ποσο μαλλον όταν μιλαμε για τον δεινοσαυρο αυτων που είναι και το civilization. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μάλιστα, οκ ... καλό δείχνει, είμαι πιο πολύ των C&C όταν πρόκειται για strategy μα κι αυτό είναι οκ. (Μην αρχίσετε από κάτω μπλα μπλα μπλα είναι διαφορετικά μπλα μπλα μπλα μπλααα δεν μας νοιάζει τι προτιμάς μπλα μπλα) Το ξέρω, απλά τα strategy που προτιμώ είναι τα C&C αν κι βέβαια αυτό εδώ δείχνει πολύ καλό. Ίσως το τσεκάρω αν βγει κάποιο demo ή καμία beta έκδοση. Επί την ευκαιρία, συγγνώμη που θα πω κάτι άσχετο μα έχω μια ερώτηση μιας κι είδα το logo της 2K. Ξέρει κανείς τι έγινε στην σειρά Mafia, θα βγει Mafia III; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εμενα δεν μ αρεσουν γενικοτερα τα παιχνιδια του τυπου "τα κοιταζω ολα απο ψιλα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει για ποιο λόγο είναι τόσο πολυαναμενόμενο; Δεν ειναι COD. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εμενα δεν μ αρεσουν γενικοτερα τα παιχνιδια του τυπου "τα κοιταζω ολα απο ψιλα" Pacman, gotta love pacman. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Pacman, gotta love pacman. Εκεινη την εποχη ηταν ολα απο "ψιλα¨ και στο "πλαι".Ωραιες εποχες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Πολυαναμενόμενο και μάλλον θα αξίζει για το είδος και το όνομα που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλο καψιμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αnd this kids...is how i needed to buy a new CPU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα