Προς το περιεχόμενο

Το Sid Meier's Civilization: Beyond Earth κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H 2K Games ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Το πολυαναμενόμενο Sci-Fi turn-based strategy game θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι όσοι έχουν προ-παραγγείλει τον νέο τίτλο από τη σειρά Civilization -ουσιαστικά αποτελεί το διάδοχο του Alpha Centauri το οποίο κυκλοφόρησε το 1999- θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Exoplanet Map Pack (DLC) δωρεάν.

Η εταιρεία ανέβασε πρόσφατα στο κανάλι της στο YouTube ένα νέο video, και πιο συγκεκριμένα ένα οκτάλεπτο gameplay walkthrough για τους φίλους της σειράς, στο οποίο σχολιάζει ο co-lead designer του παιχνιδιού, Will Miller.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεξ/σία από voltmod
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Το πολυαναμενόμενο Sci-Fi RTS θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2014" Το παιχνιδι ηταν turn based και οχι real time, το αλλαξανε σε αυτη την εκδοση;

Λάθος, διορθώνω. Ευχαριστώ πολύ.

Έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει για ποιο λόγο είναι τόσο πολυαναμενόμενο;

Γιατι δεν βγαινουν και πολλα turn based strategy games ποσο μαλλον όταν μιλαμε για τον δεινοσαυρο αυτων που είναι και το civilization.

• Like 4

Μάλιστα, οκ ... καλό δείχνει, είμαι πιο πολύ των C&C όταν πρόκειται για strategy μα κι αυτό είναι οκ. (Μην αρχίσετε από κάτω μπλα μπλα μπλα είναι διαφορετικά μπλα μπλα μπλα μπλααα δεν μας νοιάζει τι προτιμάς μπλα μπλα) Το ξέρω, απλά τα strategy που προτιμώ είναι τα C&C αν κι βέβαια αυτό εδώ δείχνει πολύ καλό. Ίσως το τσεκάρω αν βγει κάποιο demo ή καμία beta έκδοση.

Επί την ευκαιρία, συγγνώμη που θα πω κάτι άσχετο μα έχω μια ερώτηση μιας κι είδα το logo της 2K. Ξέρει κανείς τι έγινε στην σειρά Mafia, θα βγει Mafia III;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...