takoulou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. Να ρωτησω κατι;; Εχω αυτο εδω το συστημα ψυξης ....Και θελω αυτα που κουμπωνουν επανω στην μητρικη... Που μπορω να τα αγορασω... Μου επαθαν ζημια!!! Καμιια βοηθεια... Ευχαριστω... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Push pins ψάχνεις. E-bay βρίσκεις σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλημερα...Ναι αυτα ψαχνω που να ειναι μαζι με τις βασεις!!!! Για να τα βαλω πανω στην μητρικη... Εδω δεν θα βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλημερα... Εχω το laptop και εχω αυτες τις θερεμοκρασιες.. Ειναι σωστες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ψιλοκαιγεται ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα...Ναι!!! Τι μπορει να φταει; Εχει χαλασει κατι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα...Ναι!!! Τι μπορει να φταει; Εχει χαλασει κατι;; Αν δεν το κάνεις άμεσα τον καθαρισμό/φρεσκάρισμα,τότε ναι μπορείς να πάρεις τπτ στα χέρια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καθαρισμο!! Και φρεσκαρισμα λες!! Συνισταται δηλ οπωσδηποτε!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα