Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

στη σελιδα της msi το βρήκα εγώ που εχω το κανονικό wind, για σενα δεν ξερω αλλα ισως να ταιριάζει και το ιδιο (δε φερω καμια ευθυνη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω να δω με το "MSI LiveUpdate"... Και ο θεός μαζί μας

Edit: Η απογοήτευση η ίδια. Δεν βρίσκει με το "MSI LiveUpdate" drivers για το bios και εγώ με την σειρά μου δεν βρίσκω κάτι να το τρέξω από τα W...

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Πως θα τα μπουτάρω ρε παιδιά ? Από την στιγμή που τα έχει lock.

Δοκίμασε να βγάλεις τον δίσκο :P Μετά απο μόνο του θα ψάξει αλλού :P

Μετά ένας έγραψε οτι παίζει θέμα με το hibernate στα xp κτλπ κτλπ, δοκίμασε να βάλεις live xp σε ένα φλασάκι (hirens boot cd? ) και να τρέξεις λίγο απο εκεί και να κάνεις shut down και δες αμα μπει στο καπάκι.

Δημοσ.
Ότνως έψαξε αλλου και το βρήκε. Μπήκα κανονικά στο live χρ έκανα τα βήματα που μου είπες αλλα το pass παραμένει... 

Δημοσ.

Τότε δεν σε πιάνει το bug που έλεγε σε εκείνο το τόπικ ο τυπάς... Εν ολίγις βουρ για φλασάρισμα και οτι γίνει.... Όπως και να έχει και να σου μπρικάρει αφού το τσιπάκι βγαίνει δεν έχεις θέμα.

Δημοσ.

Πλήρες μοντέλο κάτω απο το λάπτοπ δεν γράφει; Γιατί με το σκέτο msi wind δουλειά δεν θα κάνεις :P Το παράξενο είναι που δεν το έβλεπε με το live update αλλά που ξέρεις μπορεί άμα βρεις απευθείας bios να το περάσει.

Δημοσ.

Πλήρες μοντέλο κάτω απο το λάπτοπ δεν γράφει; Γιατί με το σκέτο msi wind δουλειά δεν θα κάνεις :P Το παράξενο είναι που δεν το έβλεπε με το live update αλλά που ξέρεις μπορεί άμα βρεις απευθείας bios να το περάσει.

γραφει καπου οτι δεν ειναι το κανονικό msi αλλα αυτό απο τα μουλτιράμα (κλωνος), οποτε νομίζω η μάρκα ειναι advent...

Δημοσ.

κι ομως αυτό ειναι msi...MS-N011 μηπως ειναι;

κατα τα αλλα δε μπορώ να ξεχωρίσω αν ειναι το U100 ή το U100+ (κοινες εμπορικές ονομασίες)

Τι επεξεργαστή εχεις (συχνότητα-Μοντελο). Αν εχει Ν270@1,66 (νομιζω) ειναι το απλο U100

Δημοσ.

Σούμα στα απο πάνω:

Intel® Atom CPU N270 @ 1.60GHz

Intel i945GSE rev. 03

1024 MBytes

Mainboard Model U90/U100 (0x000001D3 - 0x00AD4100)

Bios που έχει τώρα:

DMI BIOS       

vendor American Megatrends Inc.      version 4.6.3     

date 12/01/2009     

ROM size 1024 KB

DMI System Information       

manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO. LTD     

product U90/U100     

version Ver.001

Άρα όπως τα λέει και ο Παυλίδης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...