Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαααα...

Χθες το άφησα όλη τη νύχτα με το δικό του φορτιστή και δεν πέρασε το 50%.

Τελευταία ελπίδα μήπως έχει χαλάσει το καλώδιο του φορτιστή.

Παίζει και αυτό, και ΄γώ άλλαξα καλώδιο αμέσως γιατί το δικό του με το φίς σε γωνία μου βγήκε ελαττωματικό από την αρχή...

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απεγκατέστησε τον driver με κάποιο Uninstaller (http://uninstaller-software-review.toptenreviews.com/) και πέρασε αυτόν:

http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds040049

κάποιο δωρεάν unistaller υπαρχει; Ξαναρχισε τα παιχνιδια το wifi  και θα φάει ποδι το custom...Aν απλά,καταργήσω το droadcom location sensor και περάσω το lenovo θα κάνω πατάτα;;

Επεξ/σία από shamrock1404
Δημοσ.

κάποιο δωρεάν unistaller υπαρχει; Ξαναρχισε τα παιχνιδια το wifi  και θα φάει ποδι το custom...Aν απλά,καταργήσω το droadcom location sensor και περάσω το lenovo θα κάνω πατάτα;;

Δες τα ΡΜ σου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, έκανα τη βλακεία και έβαλα το Avast να κάνει έλεγχο κατα την εκίνηση, βρήκε κάτι και φυσικά εγώ δε μπορώ να επιλέξω τι να κάνει ώστε να προχωρήσει η σάρωση μιας και δεν έχω πληκτρολόγιο. Υπάρχει τρόπος να κάνω την επιλογή και να προχωρήσει ή να σβήσω το μηχάνημα; Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία;

Κατα τα άλλα μιας και έχουμε κλείσει χρόνο το μηχάνημα είναι άψογο και έχει βγάλει τα χρήματά του .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για πείτε, του εβαλε κανεις 10άρια??? πως τα παει?

μην κάνουμε ολοι το πείραμα, ας μας πει καποιος εντυπώσεις και προχωραμε!

Δημοσ.

Τι Tablet κραταει ο Αγιος? :)

Δημοσ.

Τα έβαλα. Μια χαρα παει!

Δημοσ.

Τα έβαλα. Μια χαρα παει!

Ώπα ....

Πως τα κατάφερες ρε φίλε. Άκουσα ότι θέλει >20 GB ελεύθερα μονο και μόνο για το update! Που τα βρήκες, πως το έκανες;

Please δώσε μας μερικές πληροφορίες .

Δημοσ.

Ώπα ....

Πως τα κατάφερες ρε φίλε. Άκουσα ότι θέλει >20 GB ελεύθερα μονο και μόνο για το update! Που τα βρήκες, πως το έκανες;

Please δώσε μας μερικές πληροφορίες .

εκανα ενα restore γτ αλλιώς δεν είχα χώρο  και μου πετούσε errors η εγκατάσταση (εκτος αν μου πετουσε για αλλον λόγο ) . μετα αφου ειχα 5 gb free με το  MediaCreationToolx32 το πέρασα σαν update . δεν ήταν δύσκολο . για εμενα τα 10  ειναι πολυ πιο μπροστα!

Δημοσ.

εκανα ενα restore γτ αλλιώς δεν είχα χώρο  και μου πετούσε errors η εγκατάσταση (εκτος αν μου πετουσε για αλλον λόγο ) . μετα αφου ειχα 5 gb free με το  MediaCreationToolx32 το πέρασα σαν update . δεν ήταν δύσκολο . για εμενα τα 10  ειναι πολυ πιο μπροστα!

αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα και για μας τους αρχαριους!!!

Δημοσ.

καλημέρα

και εγω τα περασα, μια χαρα παει το μηχανακι. Το προβλημα μου είναι οτι ενω προσπαθω να κανω clean install, ΔΕΝ μου βρίσκει το στικακι με την καμια...

φορμαρα με 2-3 διαφορετικά προγράμματα, τιποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγώ τα περασα..Εχει ενα θεμα με τη καμερα...Δεν την βρισκει σαν συσκευη και βγαζει σφαλμα...

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers...

...

και εγω τα περασα, μια χαρα παει το μηχανακι. Το προβλημα μου είναι οτι ενω προσπαθω να κανω clean install, ΔΕΝ μου βρίσκει το στικακι με την καμια...

φορμαρα με 2-3 διαφορετικά προγράμματα, τιποτα...

Φτιάξε το (format κλπ) με το Rufus 2.2 (https://rufus.akeo.ie/downloads/) για PC με MBR BIOS ή UEFI σε FAT 32... Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...