cgioris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @Chief90, μία διευκρινηση, το link για το ebay που έδωσες, στέλνει από usb σε 2 usb. Εμείς θέλουμε να στέλνει από micro usb σε 2 usb για να συνδεθεί με το tablet. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Και αν μπορείς σε παρακαλώ, μπορείς να μας πεις από το ebay που θα το βρούμε; Ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως, εμένα μέσα στους πρώτους 3 μήνες έκαψε μητρική, και το service έκανε 1 μήνα να το φτιάξει γιατί παραγγείλανε λέει ανταλλακτικά από το εξωτερικό...!! Και είχα σε εκτίμηση το service τους. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2014 από cgioris
Chief90 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @Chief90, μία διευκρινηση, το link για το ebay που έδωσες, στέλνει από usb σε 2 usb. Εμείς θέλουμε να στέλνει από micro usb σε 2 usb για να συνδεθεί με το tablet. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Και αν μπορείς σε παρακαλώ, μπορείς να μας πεις από το ebay που θα το βρούμε; Ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως, εμένα μέσα στους πρώτους 3 μήνες έκαψε μητρική, και το service έκανε 1 μήνα να το φτιάξει γιατί παραγγείλανε λέει ανταλλακτικά από το εξωτερικό...!! Και είχα σε εκτίμηση το service τους.Αυτο που θέλουμε κάνει . μικρο usb σε 2 usb ..και κυρίως με κόστος κάτω απο 4 euro κάτσε να στο βγάλω photo να ξεμπερδεφτεις αν εχεις απορία μου λες https://www.dropbox.com/sh/879zlxrahaslj5f/AAC6VLqGRdJ3vODfZeEK9lzva?dl=0 Θα το ξανα πώ χρειάζεται καλώδιο απλο micro και οχι micro usb otg !!(σαν και αυτο που δίνει η toshiba ) χρειάζεται o φορτιστής να ειναι 2Α (οπως της toshiba) Χωρίς ρευμα 2Α δεν παιζει (πχ να το χρησιμοποιήσετε καπου εξω χωρις τροφοδοσία για να συνδεσετε κατι . εκει χρειαζεται otg καλωδιο ). Ειναι λυση δηλαδή για εντος σπιτιού (εκτος αν έχετε κανενα power bank για να το φορτίσετε καπου εκτος σπιτιου) Απο το εβαυ πηρα 1 x http://www.ebay.com/itm/231316585012?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2 x http://www.ebay.com/itm/150844644234?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (1 χρειάζομουν . το άλλο έτσι να κάθετε ) ps Πως κάηκε η μητρική ? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από Chief90
cgioris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Είσαι φοβερός, τώρα το κατάλαβα. Προφανώς και χρησιμοποιούμε επίσης το ήδη καλώδιο που έχει ο κλασικός φορτιστής για τη σύνδεση στο τάμπλετ, αυτό το καλώδιο συνδέεται με αυτό του ebay το οποίο με τη σειρά του μπαίνει στο φορτιστή...! Έχω σπουδάσει και πληροφορική τρομάρα μου, χαχαχαχα!! Παραγγέλνω σήμερα κιόλας...! χαχαχα!! Περί καψίματος μητρικής: Απλά μια μέρα δε φόρτιζε. Δοκίμασα τα πάντα, άλλαξα φορτιστές, πρήζες, έκανα επαναφορά συστήματος (έχασα και το χαρτί με τους κωδικούς του office, ξέρεις πως μπορώ να το βρω μήπως. Ε, τους το έστειλα με δική τους χρέωση με courier Αθήνα (από νησί) και επιστράφηκε μετά από 1 μήνα, ίσως και παραπάνω. Αυτό έλειπε, να με χρέωναν και το courier.. Για αυτό πλέον, dell και μόνο dell.. στo service είναι έτη φωτός μπροστά...!
Chief90 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Είσαι φοβερός, τώρα το κατάλαβα. Προφανώς και χρησιμοποιούμε επίσης το ήδη καλώδιο που έχει ο κλασικός φορτιστής για τη σύνδεση στο τάμπλετ, αυτό το καλώδιο συνδέεται με αυτό του ebay το οποίο με τη σειρά του μπαίνει στο φορτιστή...! Έχω σπουδάσει και πληροφορική τρομάρα μου, χαχαχαχα!! Παραγγέλνω σήμερα κιόλας...! χαχαχα!! σωστα !. επέτρεψε μ να διαφωνήσω για dell απο προσωπική εμπειρια 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια πως κανουμε επαναφορα συστηματος ολα απο την αρχη οπως το πηραμε ? Μου ζηταει κατι αρχεια κτλ ?
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια πως κανουμε επαναφορα συστηματος ολα απο την αρχη οπως το πηραμε ? Μου ζηταει κατι αρχεια κτλ ? Refresh(σου κραταει ρυθμησεις,password και τα αρχεια σου,αλλα ολα τα υπολοιπα στα επαναφερει οπως την αρχη). Aν εχεις ενεργοποιημενο το bitlocker,θα σου ζητηση τον κωδικο για να προχωρισει . Reset (στα διαγραφει ολα και στο επαναφερει οπως το πρωτο boot) 1
silmarien Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο παρελθον που προσπαθησα να κανω refresh ακομη και με 7 gb ελευθερα ζητουσε περισσοτερο χωρο για να γινει. Φυσικά δεν γινεται να εχει περισσοτερο εκτος και αν εσβηνα αρχεια συστηματος. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από silmarien 2
shamrock1404 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 έχει κανενας πρόβλημα με το power button?Εμένα έχει "βουλιάξει" αισθητά...Ανταποκρίνεται, αλλά δια της αφής αργείς να το εντοπίσεις...
21century Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα φθηνό συμβατό πληκτρολόγιο για το ταμπλετ, επίσης αν υπάρχει οικονομική θήκη και ζελατίνα προστασίας για το γραφείο μου, ευχαριστω...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Refresh(σου κραταει ρυθμησεις,password και τα αρχεια σου,αλλα ολα τα υπολοιπα στα επαναφερει οπως την αρχη). Aν εχεις ενεργοποιημενο το bitlocker,θα σου ζητηση τον κωδικο για να προχωρισει . Reset (στα διαγραφει ολα και στο επαναφερει οπως το πρωτο boot) Screenshot (98).png To δοκιμασα αλλα μου ζηταγε κατι αρχεια...
ektor7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To δοκιμασα αλλα μου ζηταγε κατι αρχεια... Τι εκανες refresh(πρωτη επιλογη) ή reset(δευτερη επιλογη)? Για το refresh για λιγοτερη ταλεπορια,απενεργοποιεις το bitlocker. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από ektor7
silmarien Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μετα απο δοκιμες πιστευω ο καλυτερος player ειναι ο vlc με ενεργοποιημενα τα mouse gestures απο τις ρυθμισεις. Φυσικα οχι metro app.
AlexoudaS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 δευτερη φορα που κολαει στην εκινηση και δεν ανοιγει! παω να κανω refresh αλα ζηταει περισσοτερο χωρο στο σκληρο που ειναι τα windows! πως θα ελευθερωσω χωρο ρε μαστορα που δεν ανοιγει? μαπα βγηκε το καρπουζι τελικα και ουτε που το ταλεπωρησα
silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Χμμμ. Εγώ πάλι έμεινα 1,5 μήνα χωρίς macbook και επιβίωσα χάρη σε αυτό! Πολύ τίμιο για τα 139 που μου κόστισε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα