silmarien Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το Plex απο οσο δοκιμασα δεν παιζει ενσωματωμενους υποτιτλους. Βασικα media center ειναι. Οχι player οποτε δεν κανει για τον φιλο. Παντως το ειχα τσιμπήσει κι εγω στο ευρω. Edit To videobox το δοκιμάζω τωρα και φαινεται οκ. Οχι κατι τρελο αλλα καλυτερο απο πολλες αλλες ανοησιες του store. Thanks! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από silmarien
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το Plex απο οσο δοκιμασα δεν παιζει ενσωματωμενους υποτιτλους. Βασικα media center ειναι. Οχι player οποτε δεν κανει για τον φιλο. Παντως το ειχα τσιμπήσει κι εγω στο ευρω. Edit To videobox το δοκιμάζω τωρα και φαινεται οκ. Οχι κατι τρελο αλλα καλυτερο απο πολλες αλλες ανοησιες του store. Thanks! Εγώ δε χρησιμοποιώ ενσωματομενους υπότιτλους και δεν ξέρω τι γίνεται με το plex σ'αυτη την περίπτωση!Στους srt,δεν έχει κανένα προβλημα,παντος! Το μόνο πρόβλημα με τις metro είναι ότι δεν έχουν επιλογή για το aspect,οπόταν σε ταινίες συνήθως μένω στον bsplayer! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από ektor7 1
silmarien Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν παιζει flv αρχεια απο ο,τι βλεπω. Κριμα.
alextrela172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Thanks! Μια ερώτηση ακόμα. Ποιόν player προτείνετε για ταινίες; Δοκίμασα το vlc που έχει στο store, αλλά δεν κατάφερα να βρω πως αλλάζει η κωδικοποίηση των υπότιτλων για να τους δείχνει σωστά.. Εγώ σε touch UI χρησιμοποιώ το Power DVD παίζει τα πάντα με υπότιτλους που μάλιστα βάζεις ότι χρώμα θες η μεγαλώνεις τη γραμματοσειρά. Το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει aspects ratio παραμετροποιηση. Επίσης ότι κοστίζει 12 ευρώ. Εδώ κ μερικές μέρες όταν το συνδέω για φόρτιση φτάνει μέχρι το 70% περίπου και όχι παραπάνω. Τί μπορεί να φταίει; Δοκίμασε ένα refresh τα windows από τα update and recovery(το λεγόμενο soft reset) Επίσης να είσαι ενημερωμένος στα windows/drivers/bios update. Αν πάλι τα ίδια,hard reset τότε(reinstall windows πάλι μέσα από update and recovery των pc settings) η αλλιώς μήπως τα έπαιξε ο φορτιστής η μήπως η μπαταρία και θες service. 1
nutrialex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 .......ειναι η paid εφαρμογη του Plex(αυτο χρησιμοποιω εγω,την τσιμπισα οταν επεσε στο 1Ευρω ),αλλα παει πακετακι με το server να τρεχει στο desktop για δουλευει σαν player! Πως μαθαίνεις τις προσφορές στο store? Μπορείς να μας πεις ένα τροπο.;
mpentenis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οπως σου ειπαν και πιο πανω, βαλε την desktop version του VLC,μια χαρα παιζει
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν παιζει flv αρχεια απο ο,τι βλεπω. Κριμα. To ξερω! Ο πιο διαδεδομενος και σταθερος free player,αυτη τη στιγμη στο store των windows εναι ο PressPlay Video,απλα και αυτος εχει αυτο το περιεργο χαρακτηριστηκο που συμβαινει σε ολους τους player του metro(εκτος απο τους 2 που αναφερα πιο πανω), να αναγνωριζει ΜΟΝΟ τους ελληνικους υποτιτλους που ειναι οι μεγαλυτεροι σε μεγεθος. Δλδ εχω κατεβασει 2 SRT υποτιτλους μιας ταινιας και ο ενας ειναι 100KB και αλλος ειναι 150ΚΒ(ακομη ψαχνω το γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα στο μεγεθος στους ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιους υποτιτλους),αυτος που ειναι 100 θα μου δειχνει τα γνωστα αλαμπουρνεζικα και αυτος που ειναι 150 θα παιζει κανονικα!!! Παραδειγμα(PressPlay Video,): -Αυτοι που ειναι 108KB και κατω παιζουν αλαμπουρνεζικα!! -Αυτοι που ειναι 148KB και πανω παιζουν κανονικα!!! Αυτο συμβαινει και στον VLC και σε αλλους! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από ektor7
milos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους το media player classic , αλλα δεν γνωρίζω εαν παίζει fly αρχεία .
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πως μαθαίνεις τις προσφορές στο store? Μπορείς να μας πεις ένα τροπο.; Για γνωστες εφαρμογες σχεδον στο βγαζει φατσα φορα μπροστα σους στο store,οπως την περιπτωση του PLEX και για λιγοτερες γνωστες,συνηθως θα τις βρεις στις New & Rizing. Για πολυ αγνωστες εφαρμογες θελεις κολπακια: Σε καθε κατηγορια υπαρχει στο τελος το see more,μπαινεις εκει και επιλεγεις το "sort by lowest price" και το "Paid" και ξεκινα να σου βγαζει πρωτα αυτες που εχουν γινει free για εκεινο το διαστημα και σινεχιζεις να ψαχνεις ποια εχουν πεσει!Απλα εκτος απο το να βρεις τις free σε πολυ αγνωστες εφαρμογες ,δεν αξιζει να κοιταξεις τιποτα αλλο! Εμένα μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους το media player classic , αλλα δεν γνωρίζω εαν παίζει fly αρχεία . Μιλαμε για εφαρμογες στο store,που δοκιμαζουμε τι παιζει.Οι desktop εφαρμογες σε ολους παιζουν,λιγο πολυ!
neten Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά δείτε αυτό το προϊόν, λένε στα σχόλια ότι δούλεψε με το encore το θέμα του charging και using simultaneously. www.amazon.co.uk/StarTech-3-Feet-Cable-External-Drive/dp/B0047AALS0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1415005953&sr=8-2&keywords=StarTech+3-Feet+USB+Y+Cable
Chief90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά δείτε αυτό το προϊόν, λένε στα σχόλια ότι δούλεψε με το encore το θέμα του charging και using simultaneously. www.amazon.co.uk/StarTech-3-Feet-Cable-External-Drive/dp/B0047AALS0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1415005953&sr=8-2&keywords=StarTech+3-Feet+USB+Y+Cable Πάρε αυτό http://www.ebay.com/itm/231316585012?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Την ίδια δουλειά κάνει . από το αμαζον δεν συμφέρει με τα μεταφορικά. Το έχω πάρει και κάνει καλή δουλειά Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από Chief90
milos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πάρε αυτό http://www.ebay.com/itm/231316585012?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Την ίδια δουλειά κάνει . από το αμαζον δεν συμφέρει με τα μεταφορικά.Το έχω πάρει και κάνει καλή δουλειά Και πως το συνδεσες ? με την micro sub είσοδο τι έβαλες άλλον αντάπτορα ?
Chief90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Στο usb famale το καλώδιο του φορτιστή ας πούμε που (usb σε micro usb ) <--(προσοχή οταν το εχεις στο ρευμα μην βαζεις micro usb otg καλώδιο εκει γιατι μονο θα φορτίζει ) . Στο μη κοκκικο usb male βάζω ένα http://www.ebay.com/itm/USB-Gender-Changer-USB-Standard-Type-A-Female-To-Female-Adapter-Converor-Coupler-/111484787450?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item19f502dafa Εκει συνδεω οτι θελω να συνδεθεί Στο κοκκινο male usb το βάζω στον φορτιστή του ταβλετ (η σε όποιον φορτιστή βγάζει 2.0 A (βασικότατο )) Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
milos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Στο usb famale το καλώδιο του φορτιστή ας πούμε που (usb σε micro usb ) <--(προσοχή οταν το εχεις στο ρευμα μην βαζεις micro usb otg καλώδιο εκει γιατι μονο θα φορτίζει ) . Στο μη κοκκικο usb male βάζω ένα http://www.ebay.com/itm/USB-Gender-Changer-USB-Standard-Type-A-Female-To-Female-Adapter-Converor-Coupler-/111484787450?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item19f502dafa Εκει συνδεω οτι θελω να συνδεθεί Στο κοκκινο male usb το βάζω στον φορτιστή του ταβλετ (η σε όποιον φορτιστή βγάζει 2.0 A (βασικότατο )) Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα Τώρα μάλιστα , γιατί πριν δεν έβγαζε νόημα . Οπότε συνδέεις κανονικά το mouse και φορτίζει παράλληλα ?
Chief90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ναι συνδέεις οτι θέλεις (πχ usb hub )εφόσον εχεις τον φορτιστη και φορτιζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα