gorillas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μπα, δεν το εχω δοκιμάσει πως το συνδέεις, με καλώδιο ή ασύρματα? Καλώδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλώδιο... Στο άλλο φόρουμ που ρώτησες, σου δώσανε λινκ όπου απ' ότι φαίνεται έχει δοθεί λύση. Το είδες / δοκίμασες; http://www.head4space.com/mirror-toshiba-encore-8-screen/ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Βασικά το είδα αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι και ότι το καλύτερο... Έκανα update στο bios και στα drivers αλλά ακόμα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια, ειναι το ταμπλετ συνδεμενο στο ιντερνετ πιανει 5 γραμμες και παρατηρω πως οταν το πιανω απο το πανω μερος του ταμπλετ πεφτει το ιντερνετ 2 γραμμες, ειναι νορμαλ αυτο; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από someone- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια, ειναι το ταμπλετ συνδεμενο στο ιντερνετ πιανει 5 γραμμες και παρατηρω πως οταν το πιανω απο το πανω μερος του ταμπλετ πεφτει το ιντερνετ 2 γραμμες, ειναι νορμαλ αυτο; Ναι. Εκεί πρέπει να είναι και η κεραία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Η ταμπλέτα έχει ένα πρόβλημα με την οθόνη, ένα σημάδι, θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται το σέρβις της Toshiba στην Αθήνα , επίσης η εγγύηση είναι στο όνομα του πωλητή, το αγόρασα απο ιδιώτη, αυτό θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από ebola75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εδώ κ μερικές μέρες όταν το συνδέω για φόρτιση φτάνει μέχρι το 70% περίπου και όχι παραπάνω. Τί μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Με το wifi έχετε βγάλει καμία άκρη;Έχω και εγώ πρόβλημα τελικά.. Δίπλα στο router πιάνει 14mbs..Αν πάω 5 μέτρα μακριά πέφτει στα 3mbs.. Αν πάρω κάνα τέτοιο θα δουλέψει με καλώδιο;Το tablet το δουλεύω σα desktop οπότε δε με νοιάζει τόσο πολύ το ασύρματο,αν και κανονικά έπρεπε να δουλέυει σωστά. https://www.skroutz.gr/s/310871/Konig-CMP-NWUSB-20.html?from=catspan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Αν πάρω κάνα τέτοιο θα δουλέψει με καλώδιο;... https://www.skroutz.gr/s/310871/Konig-CMP-NWUSB-20.html?from=catspan ... Nαί, όχι όμως τόσο ακριβό, ΕΛΕΟΣ!... USB LAN adapter http://www.ebay.com/itm/Brand-New-USB-2-0-to-fast-Ethernet-10-100-Mbps-RJ45-Network-LAN-Adapter-Card-/291171636109?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item43cb2e938d Micro USB LAN adapter http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-2-0-to-RJ45-LAN-10-100Mbps-Ethernet-Network-Adapter-For-Android-Tablet-/121403566136?pt=AU_Components&hash=item1c44376838 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πάρει ένα microusb lan adapter από eBay, παίζει καμπάνα, πριν λίγο το δούλεψα σε πελάτη. Το Έχω για να προγραμματιζω access points σε ταράτσες Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από mpentenis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου στο encore με τον λογαριασμό μου στο desktop. Πως μπορώ να βάλω διαφορετικό wallpaper στο encore από αυτό που έχω στο desktop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 εδω εισαι To choose which settings to sync: Swipe in from the right edge of the screen, tap Settings, and then tap Change PC settings. (If you're using a mouse, point to the lower-right corner of the screen, move the mouse pointer up, click Settings, and then click Change PC settings.) Tap or click SkyDrive, and then tap or click Sync settings. Under the different settings categories, turn off the settings you no longer want to sync. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Thanks! Μια ερώτηση ακόμα. Ποιόν player προτείνετε για ταινίες; Δοκίμασα το vlc που έχει στο store, αλλά δεν κατάφερα να βρω πως αλλάζει η κωδικοποίηση των υπότιτλων για να τους δείχνει σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Thanks! Μια ερώτηση ακόμα. Ποιόν player προτείνετε για ταινίες; Οποιον εχεις και στο desktop. VLC, bsplayer κτλ. Απλα κατεβασε την deaktop έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Thanks! Μια ερώτηση ακόμα. Ποιόν player προτείνετε για ταινίες; Δοκίμασα το vlc που έχει στο store, αλλά δεν κατάφερα να βρω πως αλλάζει η κωδικοποίηση των υπότιτλων για να τους δείχνει σωστά.. Μονο δυο player στο metro βρηκα να παιζουν σωστα ΟΛΟΥΣ τους υποτιτλους! Το ενα ειναι το free VideoBox Player (σου βρισκει και χρησιμοποιει και online υποτιτλους) και αλλο ειναι η paid εφαρμογη του Plex(αυτο χρησιμοποιω εγω,την τσιμπισα οταν επεσε στο 1Ευρω ),αλλα παει πακετακι με το server να τρεχει στο desktop για δουλευει σαν player! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα