zacharis1955 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις δοκίμασα μια αρχαία 8gb που είχα. Δουλεύει κανονικότατα! Και 'γώ με αρχαίες 8άρες από κινητά το δοκίμασα και όλα ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ακούσει τόσους εδω μέσα με προβλήματα, εγω το εχω ενα μήνα, το εχω λιώσει (μεχρι και SQL εχω βάλει), το εχω καθε μερα στο τσαντάκι μου αντι για laptop, πήρα και μια θήκη με BT πληκτρολόγιο και το βασανίζω καθε μερα, ολη μερα... μεχρι στιγμής, κανενα θέμα! Εβγαλα και το recovery, το σεταρα οπως ακριβως θέλω, του περασα ενα acronis και τραβηξα ενα image με ολα τα updates,ρυθμίσεις, προγράμματα, onedrive και τα σχετικά... απο τοτε που το πήρα δεν εχω ξανα ανοίξει τον φορητο Ποια θήκη με bt πληκτρολόγιο αγόρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.ebay.com/itm/141269947785?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT πολύ καλή ποιότητα, εχει αρκετο παχος ωστε να το προστατεύει, μια χαρα και το πληκτρολογιο, το ειδαν αμεσως τα windows. Εχει και on/off οποτε δεν καταναλώνει μπαταρία, ενώ οταν το ανοίγεις μεσα σε 2 δευτερόλεπτα είναι συνδεμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Εγώ δεν έχω το Toshiba αλλά το Asus Vivo Tab Note 8 και παρήγγειλα από το Amazon Γερμανίας μία παρόμοια με πληκτρολόγιο και απλά ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σου. Παρήγγειλα αυτό: http://www.amazon.de/gp/product/B00JGU7774/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 καιρο είχα να βρωπρόβλημα..τώρα, ξαναχρειάζομαι τη βοήθειά σας..Δε μπορώ με τιποτα να συνδέσω το κινητό μου με το ταμπλετ!!ενώ γίνεται η ζεύξη κανονικά,μετα από λίγο κόβεται η σύνδεση!!Και με δεύτερο κινητό,τα ίδια!!Εγκατέστησα κ τους drivers asus που προτείνονται στην πρώτη σελ. τουνφόρουμ και πάλι τα ιδια...τι συμβαίνει ,γιατρέ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ και τους δύο. Το έθεσα φλου... τα είχα δει αυτά, αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω σκοπό να το συνδέσω σε tv και πρέπει να έχω δύο usb ελεύθερα για τους δέκτες ασύρματου πληκτρολογίου + ασ.ποντίκι και μετά επιπλέον ελεύθερο ένα για τον φορτιστή. Δλδ το ιδανικό ήταν αυτό που πήραμε κάποιοι, αλλά δυστυχώς μας βγήκε μούφα, οπότε εννοούσα κάτι αντίστοιχο. Όχι ότι τραβάω μεγάλο ζόρι αν βγαίνει με άλλη συνδεσμολογία, αλλά το παραπάνω Υ, μετά τον φορτιστή σου αφήνει μόνο ένα ελεύθερο usb, ενώ θέλω δύο... χμμ, εκτός αν μπει πάνω σε αυτό το ελεύθερο usb επιπλέον καλώδιο που να βγάζει δύο θηλυκά usb; πφφ, o κακός χαμός από καλώδια, κρίμα που δεν δούλεψε το άλλο από το ebay, συμμαζεμένο και ακριβώς ότι χρειάζεται. Έκανα ότι εκανε ο τυπας στο youtube και δούλεψε ειχα ενα y και οι 3 ακρες males πήρα 2 αντάπτορακια famele σε famale με 4 ευρο ,συνδεσα το male που περισσεύει στον φορτιστή του ταβλετ (που βγαζει 2α ) και coble . Εχω και το hubaki πανω και φορτίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 καιρο είχα να βρωπρόβλημα..τώρα, ξαναχρειάζομαι τη βοήθειά σας..Δε μπορώ με τιποτα να συνδέσω το κινητό μου με το ταμπλετ!!ενώ γίνεται η ζεύξη κανονικά,μετα από λίγο κόβεται η σύνδεση!!Και με δεύτερο κινητό,τα ίδια!!Εγκατέστησα κ τους drivers asus που προτείνονται στην πρώτη σελ. τουνφόρουμ και πάλι τα ιδια...τι συμβαίνει ,γιατρέ μου? καμία βοήθεια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 του πέρασε κανείς τα 10άρια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 του πέρασε κανείς τα 10άρια;; Το technical preview δεν είναι για τάμπλετ ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καμία βοήθεια??δοκίμασε με άλλο καλώδιο ? ,μηπως το κουνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σύνδεση μέσω bluetooth εννοώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αυτη η καρτα αξιζει για το tablet? Ειναι καλη? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916?sid=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Super! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2014 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος και εγώ του Encore, αλλά όχι από την προσφορά του you.gr. Προσπαθώ να κάνω external monitor την τηλεόραση στο σαλόνι αλλά τίποτα... Δεν στέλνει σήμα! Κάποια βοήθεια; Ευχάριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μπα, δεν το εχω δοκιμάσει πως το συνδέεις, με καλώδιο ή ασύρματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα