Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαμία λύση για παράλληλη φόρτιση -ή έστω να το κρατάει μόνιμα στο ρεύμα κι ας μην φορτίζει- βρήκε κανείς, ή μπα;

Κάπου πιο πίσω λένε ότι γίνεται με καλώδιο USB Y...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ και τους δύο. Το έθεσα φλου... τα είχα δει αυτά, αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω σκοπό να το συνδέσω σε tv και πρέπει να έχω δύο usb ελεύθερα για τους δέκτες ασύρματου πληκτρολογίου + ασ.ποντίκι και μετά επιπλέον ελεύθερο ένα για τον φορτιστή.

Δλδ το ιδανικό ήταν αυτό που πήραμε κάποιοι, αλλά δυστυχώς μας βγήκε μούφα, οπότε εννοούσα κάτι αντίστοιχο.

Όχι ότι τραβάω μεγάλο ζόρι αν βγαίνει με άλλη συνδεσμολογία, αλλά το παραπάνω Υ, μετά τον φορτιστή σου αφήνει μόνο ένα ελεύθερο usb, ενώ θέλω δύο... χμμ, εκτός αν μπει πάνω σε αυτό το ελεύθερο usb επιπλέον καλώδιο που να βγάζει δύο θηλυκά usb; πφφ, o κακός χαμός από καλώδια, κρίμα που δεν δούλεψε το άλλο από το ebay, συμμαζεμένο και ακριβώς ότι χρειάζεται.

Καλημερα σε ολους.πηγα να ανοιξω σημερα το office  και μου ζηταει κωδικο ενεργοποιησης.το πηρα απο ενα συμφορουμητη.που θα βρω τον κωδικο για την ενεργοποιηση του? ευχαριστω

Καλημερα σε ολους.πηγα να ανοιξω σημερα το office  και μου ζηταει κωδικο ενεργοποιησης.το πηρα απο ενα συμφορουμητη.που θα βρω τον κωδικο για την ενεργοποιηση του? ευχαριστω

Μεσα στο κουτι του πρεπει να εχει ένα χαρτι μονο του που γραφει τον κωδικο του Office.

Εχω ακούσει τόσους εδω μέσα με προβλήματα, εγω το εχω ενα μήνα, το εχω λιώσει (μεχρι και SQL εχω βάλει), το εχω καθε μερα στο τσαντάκι μου αντι για laptop, πήρα και μια θήκη με BT πληκτρολόγιο και το βασανίζω καθε μερα, ολη μερα...

μεχρι στιγμής, κανενα θέμα!

Εβγαλα και το recovery, το σεταρα οπως ακριβως θέλω, του περασα ενα acronis και τραβηξα ενα image με ολα τα updates,ρυθμίσεις, προγράμματα, onedrive και τα σχετικά...

απο τοτε που το πήρα δεν εχω ξανα ανοίξει τον φορητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι γώ το ίδιο, το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολές ώρες όλο το καλοκαίρι ειδικά στις διακοπές σε stand με ασύρματα (USB) πληκτρολόγιο και ποντίκι σαν σταθερό χωρίς κανένα πρόβλημα , είμαστε από τους τυχερούς της υπόθεσης φαίνεται!

Επεξ/σία από zacharis1955

Εγώ για να είμαι ειλικρινής το έχω χρησιμοποιήσει λίγο έως καθόλου. Αλλά δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Φτου φτου.

εχω αλλαξει 4 ............μονο toshiba δεν εχω παρει.

Ναι .θα παρω τις Ταρο,ισως κανουν καλυτερη δουλεια :cry: :cry:

ΥΓ.καποια λυση,εκτος της πλακας

(παντα καλοδεχουμενη :-D :-D  )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...