shamrock1404 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Eχω έγκαταστήσει δικά μου Windows και έχω απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις.. οκ..ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 LLLEFTERIS, on 02 Jul 2014 - 12:44 PM, said: Επειδη ειμαι καλο παιδι και επειδη το μηχανακι ναι μεν εχει gps αλλα δεν υπαρχει com port για το gps και ετσι αν βαλετε καποιο προγραμμα θα σας λεει δεν βρεθηκε gps! Η λυση ειναι εδω! http://www.turboirc.com/gps7/ Κατεβαζουμε το GPSReverse Downloads X86 φυσικα γιατι αυτα τα Windows εχουμε στο Encore το κανουμε install (πανω διπλα στο File Driver Install) τσεκαρισμενα και τα δυο κουτακια που εχει απο κατω και πλεον εχουμε στην διαχειριση συσκευων gps com port Τσεκαρισμενο με το Destinator 7 για pc τελικά βρέθηκε κάτι άλλο ή πορευόμαστε με αυτό..Πάντως στους χάρτες bing μου δείχνει άλλαντάλλων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 και απο ebay HK, ίδια με τις απο πάνω σε διάφορα χρώματα, μόλις στα 6,5€ και δωρεάν μεταφορικά - για όποιον δεν βαριέται να περιμένει 1 βδομάδα παραπάνω απ'ότι κάνει για να έρθει η θήκη απο τους Εγγλέζους! http://www.ebay.com/...=item1e8c4fbe18 τη παρήγγειλα 10/7 κι ακόμα τίποτα!Σας την άφησαν στο γραμματοκιβώτιο(μου το είχαν κάνει με μία lenovo) ή ήρθε ειδοποίηση για απλό συστημενο από ελτά!Πήγα στα ελτά, αλλά δε μπορούν να το βρουν χωρίς κάποιο στοιχείο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) α) Μάλλον έχασες επεισόδια, αυτήν ακριβώς (λινκ/πωλητής) πήραμε οι περισσότεροι, έχει αναφερθεί από τις αρχές του θρεντ β) Ελπίζω να έκανες τυπογραφικό... η δική μου (και άλλων από τον ίδιο πωλητή) έφτασε ακριβώς στις 3 βδομάδες από την ημέρα αγοράς. Αν έκανες τυπογραφικό και εννούσες 30/8, είσαι στα σωστά χρονικά πλαίσια ακόμα, οπότε no problem. Απλά σε αυτή την περίπτωση, έχε το νου μην ξεπεράσεις τις 44 μέρες -αν τυχόν δεν έρθει μέχρι τότε- για να ζητήσεις refund. Αν δεν έκανες τυπογραφικό και είναι όντως 30/7, ας ελπίσουμε ότι απλά έχει καθυστερήσει έστω και υπερβολικά και κάποια στιγμή να βρει το δρόμο της (μια άλλη τελευταία/πρόσφατη παραγγελία μου από ΗΚ, μου έκανε 45ήμερο, οπότε δεν αποκλείεται), γιατί έχουν περάσει και οι 45 μέρες που έχεις περιθώριο να διεκδικήσεις τα χρήματα σου πίσω... γ) "Απλό συστημένο" δεν υπάρχει, ή απλό θα είναι ή συστημένο. Και αυτό είναι απλό (και γι' αυτό φυσικά και δεν μπορούν τα ελτα να εντοπίσουν κάτι), οπότε ο μόνος λόγος να μην στο αφήσουν στο κουτί αλλά να αφήσουν ειδοποίηση για παραλαβή, είναι: ή να μην σε βρούνε/μπορέσουν να μπούνε στην οικοδομή για να αφήσουν το δέμα, ή να πρόκειται για ογκώδες πακέτο. Και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ογκώδες. Σε μικρό ~Α5 απλό σακουλοφάκελο έρχεται (ούτε bubbles ούτε καμία άλλη "ενίσχυση" μέσα ώστε να μεγαλώνει το μέγεθος πέραν αυτού της θήκης) με μόλις 1-1.5cm πάχος... οπότε το αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο ("γατζωμένο" όσο χωρούσε στο άνοιγμα του δλδ...εκτός αν έχεις κανένα γαϊδούρι γραμ/τιο και χωρέσει να μπει μέσα). Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2014 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε, επειδή είναι κοινόχρηστο κουτί κι ανοιχτό(δεν έχουμε ατομικά γραμματοκιβωτια), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το είδε κάποιος να βοσκει τόσες μέρες(έλειπα 12-25/8) και να το τσίμπησε!Είχα παραγγείλει και 3 screen protectors!10/7 ήταν η παραγγελία! Σκέφτομαι να ξαναπάρω και το πολύ πολύ να έχω 2 ίδιες (το coffee μου αρέσει).. Ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα περιγράψω εδώ το πρόβλημα που έχω, πας και βρω καμιά λύση. Αφού δεν πρόλαβα την προσφορά το you, πήρα αυτό: http://www.aliexpress.com/item/VOYO-A1-MINI-8-Tablet-PC2-0MP-2-0MP-Dual-Camera-Wifi-Bluetooth-1280x800-IPS-Screen/1927137598.html Όταν το έχω ανοικτό, κάποια στιγμή μετά απο κάποια λεπτά, 20-30, και ενώ χρησιμοποιώ το ποντίκι και στις ρυθμίσεις το έχω να είναι πάντα on, μπαίνει σε sleep ή hibernation, δεν ξέρω. Πατώντας το power on κουμπί, ανοίγει αλλά εκεί που η μπαταρία έδειχνε πχ, 58%, μετά δείχνει 18%. Τι διάολο "παίζει"; Πως είναι δυνατόν τέτοιο battery drain; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπαρχει καποιος browser, για τα windows 8.1, με την ικανοτητα text wrapping? (Το θεμα αφορα γενικοτερα τα windows 8.1 και οχι το συγκεκριμενο tablet, αλλα το εγραψα εδω γιατι εχoντας αυτο το tablet μου προεκυψε η αναγκη για text wrapping) Δοκιμασες τον opera? Για touch χρηση,μετα απο το ie ειναι ο πιο καλος. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα περιγράψω εδώ το πρόβλημα που έχω, πας και βρω καμιά λύση. Αφού δεν πρόλαβα την προσφορά το you, πήρα αυτό: http://www.aliexpress.com/item/VOYO-A1-MINI-8-Tablet-PC2-0MP-2-0MP-Dual-Camera-Wifi-Bluetooth-1280x800-IPS-Screen/1927137598.html Όταν το έχω ανοικτό, κάποια στιγμή μετά απο κάποια λεπτά, 20-30, και ενώ χρησιμοποιώ το ποντίκι και στις ρυθμίσεις το έχω να είναι πάντα on, μπαίνει σε sleep ή hibernation, δεν ξέρω. Πατώντας το power on κουμπί, ανοίγει αλλά εκεί που η μπαταρία έδειχνε πχ, 58%, μετά δείχνει 18%. Τι διάολο "παίζει"; Πως είναι δυνατόν τέτοιο battery drain; battery drain δεν πρεπει να είναι σε καμια περιπτωση, λογικα αυτό δειχνει πρόβλημα μπαταριας, δωστο να στο κοιταξουν γιατι μαλλον η μπαταρια εχει πρόβλημα, ισως και γι αυτό να κλεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitristoshiba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς πειραματιζόμουν με το tablet καταφερα να νεκρώσει. Όταν ανοίγει δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό δίσκο ούτε το usb. Μου αναγράφει «No Bootable Device, Hit any key» Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; Μόνο στο bios μπορω να μπώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι απο εκεί. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς πειραματιζόμουν με το tablet καταφερα να νεκρώσει. Όταν ανοίγει δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό δίσκο ούτε το usb. Μου αναγράφει «No Bootable Device, Hit any key» Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; Μόνο στο bios μπορω να μπώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι απο εκεί. Σας ευχαριστώ Το εχω πάθει και εγω με το t100. Και επειδη δε βρηκα ακρη το έστειλα για σερβις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxtax Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Καθώς πειραματιζόμουν με το tablet καταφερα να νεκρώσει. Όταν ανοίγει δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό δίσκο ούτε το usb. Μου αναγράφει «No Bootable Device, Hit any key» Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; Μόνο στο bios μπορω να μπώ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι απο εκεί. Σας ευχαριστώ Αν έχεις ακόμα το recovery partition στον "σκληρό" και δεν το έχεις μεταφέρει σε usb-σβήσει: Με την συσκευή κλειστή, κρατάς πατημένο το volume up και πατας το power για να ανοίξει και να μπείς στο Boot menu. Επιλέγεις hdd recovery και προχωράς ανάλογα. Αν έχεις μεταφέρει το recovery partitionσε σε usb και το έχεις σβήσει απο τον "σκληρό": Με την συσκευή κλειστή βάζεις το recovery usb, κρατάς πατημένο το volume up και πατας το power για να ανοίξει και να μπείς στο Boot menu, επιλέγεις usb και προχωράς ανάλογα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από taxtax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cgioris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά, το τάμπλετ πλέον δε φορτίζει. Αν βγάλω το φορτιστή και το συνδέσω με το PC, ούτε το PC το αναγνωρίζει, δοκίμασα και διαφορετικούς φορτιστές, καλώδια, τίποτα. Έκανα και recovery τα windows μήπως είnαι θέμα software. Τίποτα πάλι. Το στέλνω για service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ναι.....δωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μούφα το καρπούζι..προβλήματα κατά ριπάς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Kαμία λύση για παράλληλη φόρτιση -ή έστω να το κρατάει μόνιμα στο ρεύμα κι ας μην φορτίζει- βρήκε κανείς, ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα