ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) και στην ανανέωση,μου λεει οτι λειπουν απο τη μοναδα αποκαταστσασης ορισμενα μαρχεια, προφανως,πρεπει να βαλω το recov.part. το οποιο ομως μπαινει στη θυρα usb καιμετα μουλεει οτι γιανα γινει η αποκατασταση θελει ρευμα κι οχι μπαταρια.. εκανα την εντολή powercfg-h on αλλα μου λεει οτι υπαρχει λαθος και δε πραγματοποιηθηκε,γιατι δεν εχω αδεια να το κανω..το αντιστοιχομε off μου το εκανε τις προαλλες!! Που έχω μπλεξει ο ανθρωπας??? Μπες στο command σαν administrator,για να μπορέσεις να δώσεις την εντολή!Σιγουρα υπαρχει μια εφαρμογή της Toshiba,που μπορείς να απενεργοποιησεις την εντολή να σου ζητά να το ενώσεις με το φορτιστή! Και την επόμενη φορα το recovery σε microSD και όχι σε USB! Καλησπέρα στην κοινότητα το θέμα με την μείωση της φωτεινοτητας που αναφέρω, το έχει αντιμετώπισει κανείς άλλος; Πως το λυνουμε; Μιλάω για την μείωση της φωτεινοτητας όταν διαβάζεις κάτι και δεν ακουμπάω την οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia Πας στις ρυθμησεις του metro στην οθόνη και κάνε off την αυτόματη ρυθμηση της φωτηνοτητας! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μπες στο command σαν administrator,για να μπορέσεις να δώσεις την εντολή! Σιγουρα υπαρχει μια εφαρμογή της Toshiba,που μπορείς να απενεργοποιησεις την εντολή να σου ζητά να το ενώσεις με το φορτιστή! Και την επόμενη φορα το recovery σε microSD και όχι σε USB! Πας στις ρυθμησεις του metro στην οθόνη και κάνε off την αυτόματη ρυθμηση της φωτηνοτητας! τώρα τι κάνουμε??μπορω να μεταφερω το recovery ξανα στο tablet?και πως μπαινω σαν admin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως είναι όπως το λες. Καταφερε σε "άμεση επαφή" με ουρανό να δει την θέση μου. Ωστόσο δεν κάνει φωνητική πλοήγηση μέσω του Here Maps, ενώ σε περιπτωση απόκλισης από την προτεινόμενη διαδρομή δεν κάνει επαναυπολογισμό της. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα φωνητικής πλοήγησης για Win 8.1 (πχ iGo, TomTom κλπ) κ αν ναι ποια έκδοση..... Προτιμάται το δωρεάν...... Κανένας....? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από harisman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) τώρα τι κάνουμε??μπορω να μεταφερω το recovery ξανα στο tablet?και πως μπαινω σαν admin? Νομιζω οτι μπορεις να το μεταφερεις.Αλλα δεν ξερω πως. Μπορεις ομως να κανεις reset με το usb.Εδω! και πως μπαινω σαν admin? Ενεργοποιηση του hipernate,εκτος commant: Αλλοι τροποι ενεργοποιησης και απενεργοποιησης του hipernate. Κανένας....? Δοκιμασε αυτη! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι μπορεις να το μεταφερεις.Αλλα δεν ξερω πως. Μπορεις ομως να κανεις reset με το usb.Εδω! Screenshot (109).png Ενεργοποιηση του hipernate,εκτος commant: Screenshot (110).png Αλλοι τροποι ενεργοποιησης και απενεργοποιησης του hipernate. Δοκιμασε αυτη! ευχαριστώ!!!!Το recovery το αντέγραψα στη microsd που έχω στο ταμπλετ και μετά όλα δούλεψαν ρολόι ..μπήκα και σαν admin! Να είσαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια εχετε καμια προταση για μακρυ καλωδιο για την φορτιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 problem: το συνδεσα με ανταπτορακι σε οθονη αλλα δε συγκινειται. Θα πρεπει η οθονη να φαινεται στις συσκευες;;; ok, κακό καλώδιο... Πάμε παρακάτω: Δεν καταφέρνω να κάνω τις οθόνες κλώνους, μόνο επέκταση με αφήνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allareas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα ,<br> αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , το tablet δεν ανοίγει με τίποτα ...<br> Ενώ το είχα να τρέχει το utorrent ξαφνικά έσβησε και δεν μπορώ να το επαναφέρω με την καμμία.<br> Μου το έχει ξανακάνει 3-4 φορές αλλά με hard reset συνήλθε, όχι όμως σήμερα, φλασαρει η οθόνη μόλις πατήσει το power αλλά μετά τίποτα.<br> Το εχει πάθει κανείς ; έχω ακόμη μερικές μέρες DOA τι λέτε να το επιστρέψω;<br> Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia απο μπαταρία ειναι full Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από allareas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα ,<br> αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , το tablet δεν ανοίγει με τίποτα ...<br> Ενώ το είχα να τρέχει το utorrent ξαφνικά έσβησε και δεν μπορώ να το επαναφέρω με την καμμία.<br> Μου το έχει ξανακάνει 3-4 φορές αλλά με hard reset συνήλθε, όχι όμως σήμερα, φλασαρει η οθόνη μόλις πατήσει το power αλλά μετά τίποτα.<br> Το εχει πάθει κανείς ; έχω ακόμη μερικές μέρες DOA τι λέτε να το επιστρέψω;<br> Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia απο μπαταρία ειναι full ok...από τα πιο προβληματικά tablet που έχω δει...Κάθε βδομάδα κι ένας που παθαίνει κάτι..Εμένα, πάλι, τρίζει σαν κρεβάτι του 60..Προσφορά για ξεσαβούρωμα ήταν..Δυνατότητες κτλ δεν αντισταθμίζουν την χάλια ποιότητα κατασκευής και τ'απειρα προβλήματα λειτουργικότητας!!! Φίλε, κουράγιο..για φορμάτ σε βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πολύζος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω εδώ και ένα μήνα το μηχανάκι και με έχει βολέψει πολύ όπως το χρησιμοποιώ (εργοτάξιο με autocad viewer, full excel kai teamviewer φυσικά και email και το βράδυ κατανάλωση περιεχομένου) έχω όμως ένα θέμα : όταν το συνδέω σε τηλεόραση με hdmi lg26 παλιά και samsung32 4ετίας δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση, μου δίνει μόνο δυο επιλογές μέγιστη και ελάχιστη και όχι 1024*768 με αποτέλεσμα να μου τρώει τα όρια και να μην μπορώ να κάνω αναπαραγωγή των οθονών. Τι κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) problem: το συνδεσα με ανταπτορακι σε οθονη αλλα δε συγκινειται. Θα πρεπει η οθονη να φαινεται στις συσκευες;;; ok, κακό καλώδιο... Πάμε παρακάτω: Δεν καταφέρνω να κάνω τις οθόνες κλώνους, μόνο επέκταση με αφήνει... Tι αναλυση εχει η οθονη? Δε μπορει να γινει καθολου κλωνος ή στην εξωτερικη οθονη φαινεται σε πιο μικρο πλαισιο η εικονα και δε καλυπτει ολη την επιφανεια της οθονη? Στη δευτερη περιπτωση απ'οτι εχω καταλαβει ειναι θεμα του micro hdmi out και καποιοι εχουν αναφερει οτι αν χρησιμοποιησεις adapter με αρσενικο microHDMI και θηλικο HDMI(αυτο που εχει συρμα και δεν ειναι μονοκοματο),οτι μπορει να γινει κλωνος και να καλυπτει ολη την επιφανεια της οθονης. Αυτο για τις εξ.οθονες που εχουν ψηλοτερη αναλυση απο το tablet. Σε οθονη που και αυτη ειναι HD,με το t100 και το κανονικο συρμα microHDMI με HDMI,σε dublicate(κλωνοι) η εικονα στην εξ. οθονη φιξαρε κανονικα! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πολύζος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Επέκταση κάνω στην samsung αλλά με χαμηλή ανάλυση και κλείδωμα οθόνης φυσικά. Στην Lg δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση όταν την συνδέω με το toshiba μου βγάζει μόνο μια χαμηλή 800*600 που δεν παίζει τίποτα από metro αππς και μια 1920*1020 που με βγάζει εκτός, οι ενδιάμεσες αναλύσεις δεν μπορώ να παίξω είναι κλειδωμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Επέκταση κάνω στην samsung αλλά με χαμηλή ανάλυση και κλείδωμα οθόνης φυσικά. Στην Lg δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση όταν την συνδέω με το toshiba μου βγάζει μόνο μια χαμηλή 800*600 που δεν παίζει τίποτα από metro αππς και μια 1920*1020 που με βγάζει εκτός, οι ενδιάμεσες αναλύσεις δεν μπορώ να παίξω είναι κλειδωμένες Σε επεκταση η fullhd(1920x1080) πρεπει να τρεχει κανονικα χωρις καποιο θεμα!Το tablet την τραβαει ανετοτατα!!! Δεν επρεπε να σε βγαζει εκτος και ουτε να χρειαζεται να βαλεις πιο χαμηλη αναλυση. Αυτο κοιτα αν ειναι θεμα καλοδιου αλλιως εχει θεμα το tablet! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πολύζος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2014 από Πολύζος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δε φαινονται οι φωτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα