Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάθε φορά που επιλέγεις "απενεργοποίηση" απο το μενού, κλείνει τελείως, οπότε όπως καταλαβαίνεις το hibernate δεν χρησιμοποιείτε άρα δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργό και να σου τρώει χώρο στον σκληρό μπάς και το χρειαστείς ποτέ!

Το hibernate υπάρχει και στα ταμπλετ με windows8, απλά έχει διαφορετική μορφή από αυτή που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Άμα αφαιρέσεις το hibernate τότε αφαιρείς και την δυνατότητα του fast startup, δηλαδή το hibernate απλά άλλαξε όνομα και έγινε γρήγορη εκκίνηση.

Επεξ/σία από tsiouficto
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το hibernate υπάρχει και στα ταμπλετ με windows8, απλά έχει διαφορετική μορφή από αυτή που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Άμα αφαιρέσεις το hibernate τότε αφαιρείς και την δυνατότητα του fast startup, δηλαδή το hibernate απλά άλλαξε όνομα και έγινε γρήγορη εκκίνηση.

Αρα, να το ενεργοποιήσω πάλι??Μήπως , έχεις καμία γνώση και για το πρόβλημα με το bitlocker???Ευχαριστω

Αρα, να το ενεργοποιήσω πάλι??Μήπως , έχεις καμία γνώση και για το πρόβλημα με το bitlocker???Ευχαριστω

Δεν έχω το συγκεκριμένο tablet και δεν έχω ιδέα περί bitlocker.

Για το hibernate, είναι θέμα του πως δουλεύεις με την συσκευή. Εγώ την ταμπλέτα δεν την βάζω σε sleep όταν ξέρω ότι θα την ξαναχρησιμοποιήσω μετά από πολύ ώρα, αλλά την κλείνω. Με την γρήγορη εκκίνηση, ανοίγει μέσα σε 4-5 δευτερόλεπτα, ενώ χωρίς αυτή θέλει πιο πολύ ώρα, διότι ξαναφορτώνει από την αρχή όλα τα προγράμματα που υπάρχουν στο startup. Αν εσύ δεν την κλείνεις ποτέ αλλά την βάζεις σε sleep, τότε δεν χρειάζεσαι το hibernate.

Δεν έχω το συγκεκριμένο tablet και δεν έχω ιδέα περί bitlocker.

Για το hibernate, είναι θέμα του πως δουλεύεις με την συσκευή. Εγώ την ταμπλέτα δεν την βάζω σε sleep όταν ξέρω ότι θα την ξαναχρησιμοποιήσω μετά από πολύ ώρα, αλλά την κλείνω. Με την γρήγορη εκκίνηση, ανοίγει μέσα σε 4-5 δευτερόλεπτα, ενώ χωρίς αυτή θέλει πιο πολύ ώρα, διότι ξαναφορτώνει από την αρχή όλα τα προγράμματα που υπάρχουν στο startup. Αν εσύ δεν την κλείνεις ποτέ αλλά την βάζεις σε sleep, τότε δεν χρειάζεσαι το hibernate.

επομένως, κι εγώ τη κλείνω περισσότερο και ειδικά τελευταια που μουμτρώει κάτι σκαλώματα ύστερα από sleep mode!Αρα,ενεργοποιώ πάλι hibernate..thanks

αυτά είναι...πάω με powercfg -h on και βγάζει σφάλμα...Πως το ενεργοποιώ??

θελω να το επαναφέρω κανοντας καταργηση των εγκαταστασεων windows αλλα εχω μεταφερει το part.covery σε usb stick και μου ζηταει να ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα..Τωρα,τι κανω??Μπορω να ξαναμεταφερω το recovery στο tablet??ευχαριστώ

μήπως μπορείς χωρίς το recovery απλά να καθαρίσεις τα windows απο όλα τα προγράμματα? (τα αρχεία σου μένουν ανέπαφα)

charm bar->ρυθμίσεις->αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή->ενημέρωση και αποκατάσταση->αποκατάσταση->ανανέωση του υπολογιστή σας (χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας

δοκίμασε με το hibernate στο off να κλείσεις και μετά να ξανανοίξεις το τάμπλετ. Αν ο χρόνος που χρειάζεται δεν σε ικανοποιεί τότε όπως είχα προαναφέρει άνοιξε γραμμή εντολών (με δεξί κλίκ, άνοιγμα σαν διαχειριστής) και μετά δώσε την εντολή powercfg -h on

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορα στη ταχυτητα του boot,ειναι πολυ μικρη,μεταξυ fastboot και χωρις.Αν θες τα extra gb,αστο απενεργοποιημενο.

Το bitlocker,δε χρειαζεται να το εχεις ενεργοποιημενο.Ειναι μονο για επαγγελματικους λογου.Γι'αυτο στα windows 7 ηταν μονο στα professional και ultimate.

Επεξ/σία από ektor7

Η διαφορα στη ταχυτητα του boot,ειναι πολυ μικρη,μεταξυ fastboot και χωρις.

Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα. Όντως και στα δυο το μπουταρισμα γίνεται σχεδόν στον ίδιο χρόνο. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Χωρίς γρήγορη εκκίνηση μπορεί το σύστημα να ανοίγει γρήγορα, αυτό όμως είναι πλασματικό διότι μέχρι να ανοίξουν/φορτώσουν τα προγράμματα που πρέπει να τρέξουν από πίσω η συσκευή είναι σχεδόν άχρηστη διότι αν πας να ανοίξεις μια εφαρμογή, αυτή θα αργήσει πολύ να αποκρίθει λόγο των πολλών εργασιών που γίνονται στο μπουταρισμα. Αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση, τότε με το που δεις την οθόνη έναρξης, οτιδήποτε και να πατήσεις έχει 100% απόκριση διότι όλες αυτές οι εργασίες είναι ήδη εκτελεσμενες σε κατάσταση αδράνειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα. Όντως και στα δυο το μπουταρισμα γίνεται σχεδόν στον ίδιο χρόνο. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Χωρίς γρήγορη εκκίνηση μπορεί το σύστημα να ανοίγει γρήγορα, αυτό όμως είναι πλασματικό διότι μέχρι να ανοίξουν/φορτώσουν τα προγράμματα που πρέπει να τρέξουν από πίσω η συσκευή είναι σχεδόν άχρηστη διότι αν πας να ανοίξεις μια εφαρμογή, αυτή θα αργήσει πολύ να αποκρίθει λόγο των πολλών εργασιών που γίνονται στο μπουταρισμα. Αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση, τότε με το που δεις την οθόνη έναρξης, οτιδήποτε και να πατήσεις έχει 100% απόκριση διότι όλες αυτές οι εργασίες είναι ήδη εκτελεσμενες σε κατάσταση αδράνειας.

Οταν κανεις restart,bootαρει χωρις fastboot.Θα δεις οτι και τοτε, οι εφαρμογες εχουν την ιδια αποκριση! Επεξ/σία από ektor7

Οταν κανεις restart,bootαρει χωρις fastboot.Θα δεις οτι και τοτε, οι εφαρμογες εχουν την ιδια αποκριση!

Σωστά. Αλλά εγώ δεν λέω για επανεκκίνηση αλλά για κλείσιμο και άνοιγμα της ταμπλέτας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά. Αλλά εγώ δεν λέω για επανεκκίνηση αλλά για κλείσιμο και άνοιγμα της ταμπλέτας

Την μεγαλυτερη δουλεια στην ταχυτητα του bootαρισμοτος,στα 8,την κανει το uefi και μετα το faststart.

Απλα δε ειναι τιποτα τραγικο,αν θες να γλιτωσεις τα 2gb,να βγαλεις το hibernate.Εγω προσωπικα το εχω ενεργοποιημενο,γιατι ετσι κι'αλλιως δε σωζεται η κατασταση με 2GB!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως μπορείς χωρίς το recovery απλά να καθαρίσεις τα windows απο όλα τα προγράμματα? (τα αρχεία σου μένουν ανέπαφα)

charm bar->ρυθμίσεις->αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή->ενημέρωση και αποκατάσταση->αποκατάσταση->ανανέωση του υπολογιστή σας (χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας

δοκίμασε με το hibernate στο off να κλείσεις και μετά να ξανανοίξεις το τάμπλετ. Αν ο χρόνος που χρειάζεται δεν σε ικανοποιεί τότε όπως είχα προαναφέρει άνοιξε γραμμή εντολών (με δεξί κλίκ, άνοιγμα σαν διαχειριστής) και μετά δώσε την εντολή powercfg -h on

και στην ανανέωση,μου λεει οτι λειπουν απο τη  μοναδα αποκαταστσασης ορισμενα μαρχεια,

προφανως,πρεπει να βαλω το recov.part. το οποιο ομως μπαινει στη θυρα usb καιμετα μουλεει οτι γιανα γινει η αποκατασταση θελει ρευμα κι οχι μπαταρια..

εκανα την εντολή powercfg-h on αλλα μου λεει οτι υπαρχει λαθος και δε πραγματοποιηθηκε,γιατι δεν εχω αδεια να το κανω..το αντιστοιχομε off μου το εκανε τις προαλλες!!

Που έχω μπλεξει ο ανθρωπας???

Επεξ/σία από shamrock1404

Καλησπέρα στην κοινότητα

το θέμα με την μείωση της φωτεινοτητας που αναφέρω, το έχει αντιμετώπισει κανείς άλλος;

Πως το λυνουμε;

Μιλάω για την μείωση της φωτεινοτητας όταν διαβάζεις κάτι και δεν ακουμπάω την οθόνη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...