Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δηλαδή δε κλείνει το tablet ,μετά από τη καθορισμένη ώρα ???Αξίζει για 2 gb να μπλοκάρω αυτή τη λειτουργία?

• Sleep Mode (Κατάσταση Αναμονής)
Η κατάσταση Sleep Mode (αναμονής) είναι για την εξοικονόμηση ενέργειας ότι και η παύση σε μια ταινία DVD. Όλες οι δράσεις στον υπολογιστή σταματούν, τυχόν ανοικτά έγγραφα και εφαρμογές παίρνουν θέση στη μνήμη. Μπορούμε να επαναφέρουμε τον υπολογιστή σε κανονική, πλήρη λειτουργία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το "Sleep Mode" είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα όπως και το "Standby".

Η λειτουργία "Sleep Mode" είναι χρήσιμη όταν θέλουμε να σταματήσουμε να εργαζόμαστε στον υπολογιστή για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιεί πολλή ισχύ στην κατάσταση αυτή.

• Hibernate (Κατάσταση Αδράνειας)
Η κατάσταση Hibernate (αδρανοποίησης) τοποθετεί στο σκληρό μας δίσκο τα ανοικτά έγγραφα και τις εφαρμογές που τρέχουν και κλείνει τον υπολογιστή, το οποίο σημαίνει ότι όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση  Hibernate, χρησιμοποιεί μηδενική ισχύ. Μόλις ο υπολογιστής επανατροφοδοτήθει, θα επαναφέρει ό,τι αφήσαμε στη μέση.

Η κατάσταση   " Hibernate" είναι χρήσιμη, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, και δεν θέλουμε να κλείσουμε τα έγγραφά μας.

κάθε φορά που πατάς το power button το τάμπλετ μπαίνει σε sleep mode και κάθε φορά που επιλέγεις "απενεργοποίηση" απο το μενού, κλείνει τελείως, οπότε όπως καταλαβαίνεις το hibernate δεν χρησιμοποιείτε άρα δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργό και να σου τρώει χώρο στον σκληρό μπάς και το χρειαστείς ποτέ!
αν αποφασίσεις ότι το χρειάζεσαι, απλά αλλάζεις την εντολή απο "off" σε "on" και είναι και πάλι ενεργό!
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

done..11gb memory..thanks

Κανένα άλλο κόλπο για εμάς τους αδαείς?

msconfig για να βάλω 4 επεξεργαστές,μου ζητάει κλειδί αποκατάστασης του bitlocker.ποιο είναι αυτό?.Αν τον απενεργοποιήσω, τι πρόβλημα θα υπάρχει?

Επεξ/σία από shamrock1404

Καλημέρα

Το GPS δουλεύει κανονικά με τους χάρτες here Nokia αυτόνομα .

Απλά θέλει κανά 3 λεπτό να βρει δορυφόρο .

Λίγο υπομονή θέλει φιλε μου και θα το βρεις .

Καλησπέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως είναι όπως το λες. Καταφερε σε "άμεση επαφή" με ουρανό να δει την θέση μου. Ωστόσο δεν κάνει φωνητική πλοήγηση μέσω του Here Maps, ενώ σε περιπτωση απόκλισης από την προτεινόμενη διαδρομή δεν κάνει επαναυπολογισμό της.

Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα φωνητικής πλοήγησης για Win 8.1 (πχ iGo, TomTom κλπ) κ αν ναι ποια έκδοση.....

Προτιμάται το δωρεάν...... :devil:  :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, να αναφέρω ότι το θέμα που έιχα με την αδυναμία ανοίγματος του tablet ξαναχτύπησε..Το έθεσα σε sleep mode και μετά,ενώ το κουμπί των windows είχε δόνηση, δεν επανερχόταν με την καμία.!!!Τι να κάνω??

Επεξ/σία από shamrock1404

<p>Επίσης, να αναφέρω ότι το θέμα που έιχα με την αδυναμία ανοίγματος του tablet ξαναχτύπησε..Το έθεσα σε sleep mode και μετά,ενώ το κουμπί των windows είχε δόνηση, δεν επανερχόταν με την καμία.!!!Τι να κάνω??</p>

και σε μένα μου το έκανε και του έκανα hard restart (πατημένο το σήμα των windows και το power button ταυτόχρονα ) και έστρωσε.

έχει τύχει σε κανέναν σας να πέφτει η φωτεινοτητα της οθόνης όταν διαβάζεις κάτι και να επανέρχεται μετά απο λίγο; υπάρχει λύση να κλειδώσει η φωτεινοτητα και πως;

Sent from my iPhone using Insomnia

και σε μένα μου το έκανε και του έκανα hard restart (πατημένο το σήμα των windows και το power button ταυτόχρονα ) και έστρωσε.

έχει τύχει σε κανέναν σας να πέφτει η φωτεινοτητα της οθόνης όταν διαβάζεις κάτι και να επανέρχεται μετά απο λίγο; υπάρχει λύση να κλειδώσει η φωτεινοτητα και πως;

Sent from my iPhone using Insomnia

κι εγώ αυτό έκανα.το θέμα είναι γιατί το κάνει?και τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσει??

Επίσης, να αναφέρω ότι το θέμα που έιχα με την αδυναμία ανοίγματος του tablet ξαναχτύπησε..Το έθεσα σε sleep mode και μετά,ενώ το κουμπί των windows είχε δόνηση, δεν επανερχόταν με την καμία.!!!Τι να κάνω??

και σε μένα συνεχίζει να το κάνει...προφανώς θέμα των windows (ή του driver της gpu) που περιμένουμε να διορθωθεί με κάποιο update - έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν ξυπνάει η οθόνη αν μείνει για αρκετή ώρα το τάμπλετ σε sleep mode!

done..11gb memory..thanks

Κανένα άλλο κόλπο για εμάς τους αδαείς?

msconfig για να βάλω 4 επεξεργαστές,μου ζητάει κλειδί αποκατάστασης του bitlocker.ποιο είναι αυτό?.Αν τον απενεργοποιήσω, τι πρόβλημα θα υπάρχει?

το κλειδί αποκατάστασης είναι μία δικλείδα ασφαλείας της microsoft. Το βρίσκεις μέσα απο τον λογαριασμό microsoft που έχεις βάλει στο τάμπλετ (πχ hotmail)

μπαίνεις εδώ http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=237614 και επιλέγεις να σου σταλεί είτε με μήνυμα στο κινητό (αν το έχεις δηλώσει) είτε με mail στο hotmail σου

και σε μένα συνεχίζει να το κάνει...προφανώς θέμα των windows (ή του driver της gpu) που περιμένουμε να διορθωθεί με κάποιο update - έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν ξυπνάει η οθόνη αν μείνει για αρκετή ώρα το τάμπλετ σε sleep mode!

το κλειδί αποκατάστασης είναι μία δικλείδα ασφαλείας της microsoft. Το βρίσκεις μέσα απο τον λογαριασμό microsoft που έχεις βάλει στο τάμπλετ (πχ hotmail)

μπαίνεις εδώ http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=237614 και επιλέγεις να σου σταλεί είτε με μήνυμα στο κινητό (αν το έχεις δηλώσει) είτε με mail στο hotmail σου

Καταρχάς,ευχαριστώ πολύ!!Είσαι κι επίσημα ο δάσκαλός μου...Οντως,το βρήκα ακολουθώντας το link..Τώρα,αν απενεργοποιηθεί τοbitlockerθα υπάρχει κάποιο θέμα??Υ.Γ.ο μόνος λόγος που κρατάω το tablet αυτό είναι το ενδιαφέρον που μου έχει προκαλέσει  όλη αυτή η περιπλοκότητα των ρυθμίσεων..Στο android είχα έρθει σε κορεσμό!!

• Like 1

μόνο θέμα έξτρα ασφάλειας είναι, σε περίπτωση που χαθεί το τάμπλετ και δεν έχει ο "καλός άνθρωπος που το βρήκε" την ανιδιοτέλεια να στο επιστρέψει, να μην μπορεί χωρίς τον κωδικό σου να βρεί τρόπο να μπεί στα αρχεία σου!

μόνο θέμα έξτρα ασφάλειας είναι, σε περίπτωση που χαθεί το τάμπλετ και δεν έχει ο "καλός άνθρωπος που το βρήκε" την ανιδιοτέλεια να στο επιστρέψει, να μην μπορεί χωρίς τον κωδικό σου να βρεί τρόπο να μπεί στα αρχεία σου!

Επομένως, μπορώ να έχω ενεργό το blocker και να κάνω τη ρύθμιση για τους 4 πυρήνες,αρκεί να βάλω το κλειδί?Σωστός?Εσύ το έχεις απενεργοποιήσει?? 

Τελικά,απλά απενεργοποίησα το bl έκανα την αλλαγή με τους 4 πυρήνες και τώρα λέω να το ξαναβάλω!!!Γλιτώνουμε κάτι αν το έχουμε off??

Τώρα, πάω να το ενεργοποιήσω και λέει ότι είναι σε αναστολή προσωρινά κ θα λειτουργήσει οταν ξαναανοίξει η συσκευή..Κλείνω ανοίγω, τίποτα!!Εκανα πάλι πατάτα...Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα... 

μην στενοχωριέσαι! ακόμα και απενεργοποιημένο να το αφήσεις και να στο τσιμπήσει ο άλλος και να μην μπορεί να το ανοίξει μιάς και δεν γνωρίζει τον κωδικό, σιγά μην κάτσει να μπλέξει με linux για να το ανοίξει και να δεί τα αρχεία σου μην τυχόν και βρεί κανά κωδικό τράπεζας και μπλα μπλα μπλα, μουμπλε μουμπλε!

Βάλε και σύ μια τσουτσουνοφωτογραφία πρώτη μούρη να πάθει κάνα σόκ να πέσει τ'ανάσκελα :-D

• Like 1

μην στενοχωριέσαι! ακόμα και απενεργοποιημένο να το αφήσεις και να στο τσιμπήσει ο άλλος και να μην μπορεί να το ανοίξει μιάς και δεν γνωρίζει τον κωδικό, σιγά μην κάτσει να μπλέξει με linux για να το ανοίξει και να δεί τα αρχεία σου μην τυχόν και βρεί κανά κωδικό τράπεζας και μπλα μπλα μπλα, μουμπλε μουμπλε!

Βάλε και σύ μια τσουτσουνοφωτογραφία πρώτη μούρη να πάθει κάνα σόκ να πέσει τ'ανάσκελα :-D

το θέμα είναι ότι έχει την επιλογή της "απενεργοποίησης", άρα είναι ενεργοποιημένο!!Απλά, λέει ότι είναι σε αναστολή..Του έκανα και επανεκκίνηση!!τίποτα!!Μήπως, υπάρχει και κανένας άλλος τρόπος??Είμαι ψείρας!! 

Μήπως έχει σχέση ότι έχω μεταφερει το recovery partition σε usb?Πάντως,κάνω αλλαγές ως διαχειριστής κι ενώ μου λέει οτι στην επανεκκίνηση θα μου ζητησει κάποιο κλειδί,απλά βάζω τον κωδικό προσβασης και μπαίνω..

Γεια σας. Θέλω να πάρω μια microsd για το wt8.

Το μέγιστο όριο χωρητικότητας είναι 64 gb, σωστα;

Ομως, η μέγιστη δυνατη ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης ποια είναι; (καποια class10 σιγουρα πρεπει να πάρω αλλά ποια; δεν είναι όλες ίδιες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...