Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και κράτησες τα protectors?

Δεν μου απάντησε καν στο μήνυμα με τις φωτογραφίες που του έστειλα. Απλά έλαβα mail για refund. Οπότε τα κράτησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια θα μου εξηγησει κανεις πως βαζω την κωλοεφαρμογη του facebook? την κατεβαζω βαζω mail pass κανει και καλα login και με βαζει σε ενα νεκρο προφιλ και δε μπορω να πατησω πουθενα. εχω σβησει και εχω κατεβασει την εφαρμογη 4 5 φορες και κατεβαζω την κανονικη εφαρμογη.

απλα την εγκαθιστάς, βάζεις τα στοιχεία και θα έπρεπε να παίζει. δεν ξέρω γιατί έχει νεκρώσει σε σένα.

απλα την εγκαθιστάς, βάζεις τα στοιχεία και θα έπρεπε να παίζει. δεν ξέρω γιατί έχει νεκρώσει σε σένα.

δε ξερω τι να κανω ρε γαμωτο δε παλευεται απο τον browser..

Καλημέρα,

Κάποιος που να έχει ενεργοποιήσει το GPS και να έχει «τρέξει» προήγηση μέσω Win 8.1 υπάρχει να δώσει οδηγίες προς ναυτιλομένους (ρυθμίσεις, software κλπ)?

Έχω δοκιμάσει Nokia Maps και ένα άλλο πρόγραμμα χαρτών (δεν θυμάμαι όνομα τώρα….) με το GPSS (πως στο καλό το λέει στις ρυθμίσεις bluethooth), αλλά τζίφος…..

Καλημέρα,

Κάποιος που να έχει ενεργοποιήσει το GPS και να έχει «τρέξει» προήγηση μέσω Win 8.1 υπάρχει να δώσει οδηγίες προς ναυτιλομένους (ρυθμίσεις, software κλπ)?

Έχω δοκιμάσει Nokia Maps και ένα άλλο πρόγραμμα χαρτών (δεν θυμάμαι όνομα τώρα….) με το GPSS (πως στο καλό το λέει στις ρυθμίσεις bluethooth), αλλά τζίφος…..

Καλημέρα

Το GPS δουλεύει κανονικά με τους χάρτες here Nokia αυτόνομα .

Απλά θέλει κανά 3 λεπτό να βρει δορυφόρο .

Λίγο υπομονή θέλει φιλε μου και θα το βρεις .

δε ξερω τι να κανω ρε γαμωτο δε παλευεται απο τον browser..

ρε παιδιά οι εφαρμογές που τρέχουν στο background πως σβήνουν ;σχετικά με το wifi του μου δείχνει μόνο τις δυο γραμμουλες απο τις 5 ενώ είμαι δίπλα στο router ειναι φυσιολογικό αυτό;Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά οι εφαρμογές που τρέχουν στο background πως σβήνουν ;σχετικά με το wifi του μου δείχνει μόνο τις δυο γραμμουλες απο τις 5 ενώ είμαι δίπλα στο router ειναι φυσιολογικό αυτό;Sent from my iPhone using Insomnia

Ποιες εφαρμογες εννοεις?

Αυτες που ειναι ανοιχτες/ανοιξες και μπενουν σε suspended,μολις βγεις ή αυτες που ειναι ορισμενες να τρεχουν σε lockscreen με το bootαρισμα?

Οι πρωτες κανεις την εφαρμογη swift προς τα κατω και περιμενεις λιγο να κανει το εφε που γυρναει η εφαρμογη γυρο απο τον αξονα της.

Οι δευτερες μπαινεις στο pc setting και στο lockscreen και εκει προσθετεις ή αφαιρεις τις εφαρμογες που θες να τρεχουν συνεχεια στο background!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά,σαν ποιότητα κατασκευής κτλ πιστεύω οτι τα 199ευρώ που έχει σήμερα, ίσως είναι και υπεραρκετά!!!

Επεξ/σία από shamrock1404

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας.είμαι και εγώ κάτοχος του encore.γενικα μέτριες εντυπώσεις έχει τα αρνητικά του το μηχάνημα και τα windows αλλά και αρκετά θετικά.ξέρει κανείς αν υπάρχουν παιχνιδακια για την ταμπλέτα τα κλασικά ψάχνω πχ Sims Smurfs angry birds κτλ?η εφαρμογή της nova go μου βγάζει μνμ ότι δεν ταιριάζει με το σύστημα ξέρει κανείς γιατί?

Επεξ/σία από kirdou

Αν πιέσεις ελαφρά, για παράδειγμα, το μαύρο πλαίσιο έξω από τη οθόνη εκεί που είναι η καμερα  οι αισθητήρες και οι υποδοχές usb,hdmi! 

το παρατηρησα και εγω αλλα κλαιν για 139 ευρω πενα ειναι.

• Like 1

το παρατηρησα και εγω αλλα κλαιν για 139 ευρω πενα ειναι.

Όπως το είπες "κλαιν" . Ειναι κενό για καλύτερο εξαερισμο του Tablet!!!!!

Λόγω USB, hdmi αναπτύσσονται θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...