Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να μαθω αν μπορει να γινεται αυτόματη διορθωση κ τονισμος,πχ τωρα που γραφω εδω...Κιαν μπορώ ναστελνω απευθειας φωτογραφιες με ?"αποστολη προς ταχυδρομειο"/μου λεει οτι δεν εχω συνδεσει προεπιλεγμενο προγραμμα!!Σας έπρηξα πάλι!

Επεξ/σία από shamrock1404
  • Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή θέλω το tabletaki για επαγγελματική και σχετικά εξεζητημένη χρήση, είναι δύνατη η εγκατάσταση windows XP?

• Super Moderators
Δημοσ.

δυνατή δεν γνωρίζω, αλλά προτεινόμενη δεν είναι σίγουρα, ούτε καν win7...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθjελα να μαθω αν μπορει να γινεται αυτόματη διορθωση κ τονισμος,πχ τωρα που γραφω εδω...Κιαν μπορώ ναστελνω απευθειας φωτογραφιες με ?"αποστολη προς ταχυδρομειο"/μου λεει οτι δεν εχω συνδεσει προεπιλεγμενο προγραμμα!!Σας έπρηξα πάλι!Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Επεξ/σία από shamrock1404
Δημοσ.

Οταν κανω tethering απο το κινητο για να συνδεθω με το ταμπλετ, ενω βρισκω το δικτυο μεσω wi-fi δεν συνδεεται..

Εχει δοκιμασει καποιος αλλος μεσω tethering??

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες είμαι συνεχώς συνδεδεμένος. Κάνω wifi tether από Galaxy S4 και δίνω σε 3 άλλες συσκευές. Δεν είχα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Οταν κανω tethering απο το κινητο για να συνδεθω με το ταμπλετ, ενω βρισκω το δικτυο μεσω wi-fi δεν συνδεεται..</p>

<p> </p>

<p>Εχει δοκιμασει καποιος αλλος μεσω tethering??</p>

Κάτι δεν κάνεις σωστά στο tethering...Δεν είναι θέμα tablet...

Δημοσ.

Οταν κανω tethering απο το κινητο για να συνδεθω με το ταμπλετ, ενω βρισκω το δικτυο μεσω wi-fi δεν συνδεεται..

Εχει δοκιμασει καποιος αλλος μεσω tethering??

Κι εμένα συνδεέται κανονικά μέσω tethering

Δημοσ.

Ενταξει δικια μου η βλακεια, ειχα αλλαξει κωδικο στο tethering και προσπαθουσε να συνδεθει με τον παλιο κωδικο.

Ολα καλα με την tabletαρα!

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μία απορία, τώρα που μετέφερα το recovery στο usb flashάκι μου γίνεται να το επιστρέψω πίσω στον δίσκο του tablet και αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η διαδικασία;
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ρε παιδια θα μου εξηγησει κανεις πως βαζω την κωλοεφαρμογη του facebook? την κατεβαζω βαζω mail pass κανει και καλα login και με βαζει σε ενα νεκρο προφιλ και δε μπορω να πατησω πουθενα. εχω σβησει και εχω κατεβασει την εφαρμογη 4 5 φορες και κατεβαζω την κανονικη εφαρμογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...