Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και δε μου λέτε, αν τα κατεβάσουμε (ή και τα office) μπορούν να περαστούν και να ενεργοποιηθούν κανονικά με το key μας και σε άλλο 2ο-3ο pc, ή ζητάω πολλά; :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρεις οπωσδήποτε backup το recovery σε ένα φλασάκι. Το κλειδί κάνει για τα ελληνικά windows 8.1 rtm x86.

Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x86)&(x64) – DVD (Greek) 

αυτα ειναι, λογικα θα κανουν. 

Επεξ/σία από AlexoudaS

el_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048139.iso

el_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048226.iso

και μένα μου ήρθε σήμερα - αρκετά καλή η θηκούλα, ειδικά για τα λεφτά της

επίσης σε κάποιο σημείο σαν μικρή λακουβίτσα και δυστυχώς απο την μέσα μεριά λίγο χαλασμένη η ραφή (σαν να έχει παραπανίσια κλωστή σε εκείνο το σημείο)

δεν με ενοχλεί - και να χαλάσει και να την πετάξω να πάρω άλλη, οκ, ήμαρτον, ούτε 7€ δεν κόστισε...!!!!

Εγώ μόλις το παρέλαβα, άλλα μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το μικρόφωνο  :( Δεν ακούγεται καθόλου στην εγγραφή ή στο skype που δοκίμασα. Στην επιφάνεια εργασίας, στο εικονίδιο του ήχου, πατώντας παρατεταμένα υπάρχει η επιλογή "συσκευές εγγραφής", στην καρτέλα "εγγραφή", στις ιδιότητες της συσκευής και τέλος στα επίπεδα έντασης, το μικρόφωνο είναι στο 100% και η ενίσχυση μικροφώνου στο 0 dB. Πηγαίνοντας την ενίσχυση στο +24 db κάτι γίνεται, άλλα υπάρχει και λίγος θόρυβος. Εσάς σε τι τιμές είναι η ένταση μικροφώνου και η ενίσχυση; Τι λέτε υπάρχει πρόβλημα hardware/software; 

Τώρα κάνω διάφορα updates, μήπως και δω διαφορά.

Έχετε να προτείνετε να δοκιμάσω κάτι;

Εγώ μόλις το παρέλαβα, άλλα μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το μικρόφωνο  :( Δεν ακούγεται καθόλου στην εγγραφή ή στο skype που δοκίμασα. Στην επιφάνεια εργασίας, στο εικονίδιο του ήχου, πατώντας παρατεταμένα υπάρχει η επιλογή "συσκευές εγγραφής", στην καρτέλα "εγγραφή", στις ιδιότητες της συσκευής και τέλος στα επίπεδα έντασης, το μικρόφωνο είναι στο 100% και η ενίσχυση μικροφώνου στο 0 dB. Πηγαίνοντας την ενίσχυση στο +24 db κάτι γίνεται, άλλα υπάρχει και λίγος θόρυβος. Εσάς σε τι τιμές είναι η ένταση μικροφώνου και η ενίσχυση; Τι λέτε υπάρχει πρόβλημα hardware/software; 

Τώρα κάνω διάφορα updates, μήπως και δω διαφορά.

Έχετε να προτείνετε να δοκιμάσω κάτι;

κανε ολες τις ενημερώσεις από το site της Toshiba  http://www.toshiba-greece.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?LNG=28&service=SE και μετα θα εισαι οκ

el_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048139.iso

el_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048226.iso

Υπαρχει πιθανότητα να μην ενεργοποιηθούν τα windows εφόσον η εκδοςη που ήρθε το tablet απο την μάνα του ειναι σκέτο 8.1 x32 χωρίς το update δηλαδή που ειναι η εκδοςη που ποσταρες και που αν χρησιμοποιήσει.Εγώ στο Thinkpad 8 επιχείρησα να έγκαταστησω και ενεργοποίηση την εκδοςη που εχει ενσωματωμένο το update και δεν μου το ενεργοποίησε το tablet.Ξαναπέρασα λοιπόν την σκέτη 8.1 x32 και όλα μέλι γάλα.Μπορεί βέβαια στο Toshiba να ενεργοποιηθεί εν τελεί. Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει πιθανότητα να μην ενεργοποιηθούν τα windows εφόσον η εκδοςη που ήρθε το tablet απο την μάνα του ειναι σκέτο 8.1 x32 χωρίς το update δηλαδή που ειναι η εκδοςη που ποσταρες και που αν χρησιμοποιήσει.Εγώ στο Thinkpad 8 επιχείρησα να έγκαταστησω και ενεργοποίηση την εκδοςη που εχει ενσωματωμένο το update και δεν μου το ενεργοποίησε το tablet.Ξαναπέρασα λοιπόν την σκέτη 8.1 x32 και όλα μέλι γάλα.Μπορεί βέβαια στο Toshiba να ενεργοποιηθεί εν τελεί. Sent from my iPad using Insomnia

Mου τα σύστησε ο @LLLEFTERIS που έχει το tablet για αντικατάσταση των "μαμίσιων"... 

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να μαθω αν μπορει να γινεται αυτόματη διορθωση κ τονισμος,πχ τωρα που γραφω εδω...Κιαν μπορώ ναστελνω απευθειας φωτογραφιες με ?"αποστολη προς ταχυδρομειο"/μου λεει οτι δεν εχω συνδεσει προεπιλεγμενο προγραμμα!!Σας έπρηξα!!

Επεξ/σία από shamrock1404

κανε ολες τις ενημερώσεις από το site της Toshiba  http://www.toshiba-greece.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?LNG=28&service=SE και μετα θα εισαι οκ

Ευχαριστώ για την πρόταση! Άλλα δυστυχώς δεν!  :(

Σε όλους όσους έχετε το ταμπλετάκι φαντάζομαι η κλήση μέσω skype και η εγγραφή φωνής μέσω της εφαρμογής των windows πρέπει να είναι άψογη και δυνατή κατά την αναπαραγωγή από τα ηχεία, σωστά;

Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με τους drivers... πριν το update των windows, μετά το update, με το αυτόματο εργαλείο της toshiba, χειροκίνητα ένα ένα από το link που έδωσες, άλλα τα ίδια με την ένταση του μικροφώνου... ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! (κάθε φορά έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει μπερδευτεί τίποτα)

Το παρήγγειλα από το you.gr και μου ήρθε χθες. Να υποθέσω τηλέφωνο για αντικατάσταση ε; DOA ισχύει για την περίπτωση μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...