shamrock1404 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τελικά, με αυτά που ακούω μετάνιωσα που άφησα το galaxy note μου για το Encore!! Και μια ερώτηση :πως μπορώ να κάνω back up τις φωτογραφίες που τραβάω από το Encore (ή κι αυτές που κατεβάζω), απευθείας στο Google drive και στο Google plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τελικά, με αυτά που ακούω μετάνιωσα που άφησα το galaxy note μου για το Encore!! Φιλε μου μη μετανοιωνεις γιατι εδώ εχεις να κανεις με πληρη υπολογιστη με ότι αυτό συνεπάγεται, και όχι με παιχνιδομηχανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ακριβως την ιδια οθονη με σενα με τη φατσουλα μου εβγαζε και προσπαθουσε να βρει λυση και ξανα με πηγαινε απ την αρχη να ξαναπροσπαθησει, το ιδιο με σενα ειχα λοιπον και σου ειπα διορθωθηκε πλήρως με καθαρη εγκατασταση Ok,μακαρι να διορθωθικε και να μην σου το ξανακανει! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ok,μακαρι να διορθωθικε και να μην σου το ξανακανει! Αυτές οι μπλε οθονες δεν σημαινουν απαραίτητα πρόβλημα hardware. Σημαινουν και πρόβλημα δυσλειτουργιας και μη καλης διοδου λειτουργιας software και λογισμικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τελικά, με αυτά που ακούω μετάνιωσα που άφησα το galaxy note μου για το Encore!! Και μια ερώτηση :πως μπορώ να κάνω back up τις φωτογραφίες που τραβάω από το Encore (ή κι αυτές που κατεβάζω), απευθείας στο Google drive και στο Google plus? το βρήκα....κατέβασα το google backup κι όλα πάνε στον server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 κάτι άλλο που ανακάλυψα..Στο onedrive δε μεταφέρονται τα βιντεάκια που τραβάω με την κάμερα του encore!Ολα τ'αλλα κομπλε! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα την trifold σήμερα σε χρώμα σκούρο καφέ. Αρκετά ευχαριστημένος. Μου φαίνεται ότι μπορεί να χαλάσει γρήγορα βέβαια. Είχε και μια μικρή γρατζουνιά. Επίσης νόμιζα ότι είναι smart cover και θα ανοιγοκλείνει και η οθόνη όποτε το άνοιγα. Μάλλον δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το tablet όπως πολλές android συσκευές. Έχει απλα μαγνήτη(δεν είναι δυνατός) για να κρατιέται κλειστή η θήκη. Για τα 6-8 ευρώ που έδωσα μια χαρά. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από silmarien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Παρέλαβα την trifold σήμερα σε χρώμα σκούρο καφέ. Αρκετά ευχαριστημένος. Μου φαίνεται ότι μπορεί να χαλάσει γρήγορα βέβαια. Είχε και μια μικρή γρατζουνιά. Επίσης νόμιζα ότι είναι smart cover και θα ανοιγοκλείνει και η οθόνη όποτε το άνοιγα. Μάλλον δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το tablet όπως πολλές android συσκευές. Έχει απλα μαγνήτη(δεν είναι δυνατός) για να κρατιέται κλειστή η θήκη. Για τα 6-8 ευρώ που έδωσα μια χαρά. Και σε μενα φιλε μου ακριβως τα ιδια ισχυουν. Κριμα που δεν ειναι smart cover. Παντως ενταξει για τα λεφτα της μια χαρα ειναι....Απο Ελλαδα η μονη που χω βρει κ αξιζει ειναι μια belkin universal που την εχουν τα public αλλα κανει 20 ευρω. Και δεν εχει εννοειται κ τα κοψιματα στη καμερα στα ηχεια κλπ Απλα ειναι καλυτερη ποιοτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κι εγώ την ίδια περιμένω... Σε καφέ χρώμα! Αλλά, το είχα σίγουρο ότι μέσα σ'ολα θα χανα και το smart cover που είχα στο note με αντίστοιχη ebay θήκη! Να φταίει το tablet ή η θήκη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μια ερώτηση, αξίζει να το συστήσω σε γνωστό μου ο οποίος θέλει ένα tablet με windows 8.1 για τα ταξίδια του. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κι εγώ την ίδια περιμένω... Σε καφέ χρώμα! Αλλά, το είχα σίγουρο ότι μέσα σ'ολα θα χανα και το smart cover που είχα στο note με αντίστοιχη ebay θήκη! Να φταίει το tablet ή η θήκη ? Μπα νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα tablet. Δεν πρεπει να διαθετει τετοια λειτουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μπα νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα tablet. Δεν πρεπει να διαθετει τετοια λειτουργια Και εγώ έτσι πιστεύω αν και εδώ αναφέρει With Auto Wake / Sleep Function & Stand Function Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οπότε..πάμε γι 'αλλη ?Αν κι αυτή που αναφέρει ότι έχει την αντίστοιχη λειτουργία , πρέπει να τη τεστάρει κάποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) lol Να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα, ε? =Ppp Πέταμα χρημάτων imho, σε μένα τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο ότι όλες αυτές είναι το ίδιο ακριβώς προϊόν. Kαι κάπου στο άμαζον (στο com νομίζω ήταν, βαριέμαι τώρα να ξαναψάχνω) υπήρχε ήδη βίντεο που έδειχνε ότι δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία, not a surprise. Plus, οκ υποκειμενικό, αλλά τόσο ζόρι να πατάς ένα κουμπάκι ώστε να ξοδευτείς για 2η/άλλη? ...Ήρθε και η δικη μου κατα τις 11 πακέτο με το hub. 2-3 μικρά σημάδια πίσω (βασικά είναι σαν να πιέστηκε από χτύπημα σε εκείνο το σημείο... σκληρό συμπιεσμένο χαρτί/όνι έχουν αυτές πίσω από τη φλούδα ψευτοδερματίνης, οπότε ακόμη και με το νύχι αν πιέσεις πολύ έντονα, θα γίνει αυτό το "εφέ"). Τέλος πάντων, παραμένει λεπτομέρεια αφού είναι "λακουβίτσα" και δεν γρατζουνίστηκε η επιφάνεια της, all in all μια χαρα είναι η θηκούλα και γενικά και ειδικά για τα λεφτά της. Το hub όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν φορτίζει :/ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 lol Να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα, ε? =Ppp Πέταμα χρημάτων imho, σε μένα τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο ότι όλες αυτές είναι το ίδιο ακριβώς προϊόν. Kαι κάπου στο άμαζον (στο com νομίζω ήταν, βαριέμαι τώρα να ξαναψάχνω) υπήρχε ήδη βίντεο που έδειχνε ότι δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία, not a surprise. Plus, οκ υποκειμενικό, αλλά τόσο ζόρι να πατάς ένα κουμπάκι ώστε να ξοδευτείς για 2η/άλλη? ...Ήρθε και η δικη μου κατα τις 11 πακέτο με το hub. 2-3 μικρά σημάδια πίσω (βασικά είναι σαν να πιέστηκε από χτύπημα σε εκείνο το σημείο... σκληρό συμπιεσμένο χαρτί/όνι έχουν αυτές πίσω από τη φλούδα ψευτοδερματίνης, οπότε ακόμη και με το νύχι αν πιέσεις πολύ έντονα, θα γίνει αυτό το "εφέ"). Τέλος πάντων, παραμένει λεπτομέρεια αφού είναι "λακουβίτσα" και δεν γρατζουνίστηκε η επιφάνεια της, all in all μια χαρα είναι η θηκούλα και γενικά και ειδικά για τα λεφτά της. Το hub όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν φορτίζει :/ Ναι κ γω θεωρω οτι δεν αξιζει να δωσεις κι αλλα λεφτα μονο γι αυτη τη λειτουργια που και παλι πιστευω οτι δεν πρεπει να γινεται με καμια θηκη. Καλο θα ταν να υπαρχει αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα