Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ούτε σε κινητό δουλεύει που δοκίμασα...

τέλος πάντων, απλά ήθελα να δω μήπως έτυχε μόνο σε μένα..

@konstantinos,ποια θήκη; η κλασική tri-fold;

Ναι η κλασσική....

• Like 1
  • Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H tri-fold ήρθε σε μένα και είναι μια χαρα, το επάνω μέρος νομίζω με το μαγνητάκι δε κάθεται στο 100%, έβαλα ανάποδα το τάμπλετ και αναμένω να έρθει στα "ίσια" της. Τα ευρώ πάντως τα αξίζει :)

Πήρα το σκούρο μπλέ, όμορφη αλλά πολύ σκούρα.

Επεξ/σία από kery12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dispute & refund

Έχει γίνει ήδη. Είναι το τελευταίο που με αγχώνει. :P Απλά ξενέρωσα γιατί τώρα το δουλεύω "με το γάντι". Όχι ο,τι θα πάθει τίποτα η οθόνη αν το δουλέψω κανονικά απλά είναι ψυχολογικό θέμα.

Επεξ/σία από Questioner
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναβάλε μία από τις άλλες που έμειναν, απλά στο σημείο που χρειάζεται για την κάμερα, πάτα μια με τον διακορευτή και βουαλά. Ούτε με το γάντι, ούτε ψυχολογικό. Τουλάχιστον μέχρι να πάρεις νέα σωστή.

Εγώ πάλι ούτε που ασχολήθηκα με αγορά ζελατίνας αυτή τη φορά, έφερα μία από αυτές που είχα για το touchpad στα μέτρα του encore και του την φόρεσα από το πρώτο λεπτό... 2 εκατοστά πιο πέρα η τρυπούλα της κάμερας, αλλά αδιάφορο μιας που έτσι κι αλλιώς δεν την χρησιμοποιώ. Για προσωρινό υποτίθεται το έκανα, αλλά καθησε μια χαρά και ουδέν μονιμότερο... αλλαγή όταν φάει τα ψωμιά της αυτή lol

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 3
Δημοσ.

Ανοιξα case και γω στο ebay για το otg με τα 3 ports. Μεγαλη μ@@@@@α αυτο που δεν φορτιζει απ το micro usb. Ουσιαστικα η μεγαλυτερη ευκολια του αυτη ειναι και δεν λειτουργει....

Δημοσ.

Ξαναβάλε μία από τις άλλες που έμειναν, απλά στο σημείο που χρειάζεται για την κάμερα, πάτα μια με τον διακορευτή και βουαλά. Ούτε με το γάντι, ούτε ψυχολογικό. Τουλάχιστον μέχρι να πάρεις νέα σωστή.

Εγώ πάλι ούτε που ασχολήθηκα με αγορά ζελατίνας αυτή τη φορά, έφερα μία από αυτές που είχα για το touchpad στα μέτρα του encore και του την φόρεσα από το πρώτο λεπτό... 2 εκατοστά πιο πέρα η τρυπούλα της κάμερας, αλλά αδιάφορο μιας που έτσι κι αλλιώς δεν την χρησιμοποιώ. Για προσωρινό υποτίθεται το έκανα, αλλά καθησε μια χαρά και ουδέν μονιμότερο... αλλαγή όταν φάει τα ψωμιά της αυτή lol

θα δυσκολευτώ να το φέρω στα μέτρα του αλλά θα το δοκιμάσω. :D

Δημοσ.

Για τη ζελατίνα του touchpad λες; καμία δυσκολία, 2 λεπτά υπόθεση.

Χειροτεχνία για γωνία κλήσης για το γραφείο μέχρι να έρθει η θήκη θέλετε;.. κόβεις ένα καπάκι από χαρτόκουτο, το σπας στα τέσσερα και διπλώνεις, πιάνεις στα πλάγια με συρραπτικό τις δύο πλευρές που συναντιούνται ...έτοιμο το τρίγωνο. Όποιος δεν έχει κάποιο χαρτόνι/κουτο...

πάει κι αγοράζει μια τομπλερον :lol: :P

• Like 1
Δημοσ.

Τόση ώρα ψάχνω αυτό το μαραφέτι που ανοίγουμε τις τρυπούλες αλλά δεν το βρίσκω. Το πολύ πολύ αύριο να πάω σε έναν ελεγκτή του προαστιακού να μου ανοίξει μια τρύπα με το εργαλείο που ανοίγει τρυπούλες και ακυρώνει τα εισιτήρια. :P

Δημοσ.

κι εγω την περιμενω ακομα την θηκη...

υγ ρε παιδια, πολυ ευκολια το κολπο με τον chrome που περνωντας με το δαχτυλο προς τ αριστερα πας προηγ σελιδα και προς δεξια επομενη ( εφ οσον υπαρχει)!!! :)

Δημοσ.

Ανοιξα case και γω στο ebay για το otg με τα 3 ports. Μεγαλη μ@@@@@α αυτο που δεν φορτιζει απ το micro usb. Ουσιαστικα η μεγαλυτερη ευκολια του αυτη ειναι και δεν λειτουργει....

Έχω παραγγείλει ενα απλό y καλωδιο αλλα ο κόσμος που το δοκίμασε λέει οτι δεν φορτίζει αλλα κρατάει το tablet ανοιχτο και με σταθερή μπαταρία. Για ελεγξε το.

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει ενα απλό y καλωδιο αλλα ο κόσμος που το δοκίμασε λέει οτι δεν φορτίζει αλλα κρατάει το tablet ανοιχτο και με σταθερή μπαταρία. Για ελεγξε το.

Οκ ευχαριστω για την πληροφορια. Θα το δω σημερα...Μακαρι κατι ειναι κι αυτο αν ισχυει...

Δημοσ.

υγ ρε παιδια, πολυ ευκολια το κολπο με τον chrome που περνωντας με το δαχτυλο προς τ αριστερα πας προηγ σελιδα και προς δεξια επομενη ( εφ οσον υπαρχει)!!! :)

πως το κάνεις αυτό???

Να ρωτήσω..Έχω αλλάξει τη γραμματοσείρα σε 125,αλλά και παλι τα χοντροδάκτυλα μου ζορίζονται...Αν τη μεγαλώσω κι αλλο θα εχω πρόβλημα????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...