Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει κανένας θέμα με το touch, να τρώει σκαλώματα ξαφνικά και να χάνει επαφή; και μήπως τυχόν μετά από ποιο update συγκεκριμένα το παρατήρησε;

Μια στο τοσο και μενα κολλαει κ το κανω επανεκκινηση αλλα ετσι ηταν απ την αρχη οχι με καποιο update...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παρέλαβε κανείς την θήκη απο κίνα να πεί εντυπώσεις (trifold)?

εγώ την περιμένω μέρα με την μέρα...

Τίποτα μέχρι στιγμής. Ούτε η θήκη από την Κίνα ούτε τα screen protectors από τη Γερμανία.

Μια στο τοσο και μενα κολλαει κ το κανω επανεκκινηση αλλα ετσι ηταν απ την αρχη οχι με καποιο update...

δεν μου το έκανε από την αρχή...

κάτι δεν έκατσε καλά μετά από κάποιο update

νωρίς δεν είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπήρχε μια ενημέρωση στο app της toshiba που δεν είχα κάνει και τι το ήθελα, την πέρασα πριν λίγο και έκανα κάποια βλακεία... Βασικά η ονομασία ήταν Ιντελ-κάτι σε σχέση με αντικατασταση των Audio drivers και 97(?) mb. Κάνει το download και μετά μου βγάζει παράθυρο να επιτρέψω την εφαρμογή, πατάω οκ και κάνει autoextract τα αρχεία και μετά δεν βγήκε κανένα installation πλακάκι. Οπότε λέω ας το ξανακάνω από την αρχή, τα ίδια μέχρι το extract και μετά πάλι τίποτα. Λέω ας κάνω μια επανεκκίνηση, την κάνω και τώρα έχει μείνει 290mb χώρος στον C, ενώ πριν είχα 2,30gb.

Στην προσθαφαίρεση δεν βλέπω κάτι σχετικό ώστε να το κάνω uninstall.

Restore point δεν υπήρχε ώστε να πάω πίσω,

plus, δεν βρίσκω που στο διάολο είναι τα αρχεία που έγιναν extract, αυτά τα κρατάει κάπου, έτσι δεν είναι; Μήπως αυτά τρώνε χώρο που έγιναν extract και εις διπλούν.

Καμιά ιδέα μήπως γλυτωσω το recovery και το ξαναστήσιμο από την αρχή;

Επεξ/σία από scullyist

Και γω ακομα περιμενω...πιστευω μεχρι μεσα της αλλης βδομαδας θα χει ερθει....Η παραγγελια μου εφυγε 3/7

Μολις μου εστειλε το you το καινουργιο encore λογο οτι το πρωτο ηταν DOA (προβλημα με τα ηχεια).Οποτε οσοι περιμενετε αντικατασταση σημερα αυριο θα σας ερθει.

Οποτε ολα καλα με το You :)

Μολις μου εστειλε το you το καινουργιο encore λογο οτι το πρωτο ηταν DOA (προβλημα με τα ηχεια).Οποτε οσοι περιμενετε αντικατασταση σημερα αυριο θα σας ερθει.

Οποτε ολα καλα με το You :)

Και εγώ υποτίθεται ότι το περιμένω σήμερα αλλά στο site δεν δείχνει ότι μου το στείλανε. Αν δεν παραλαβω σήμερα άντε αύριο όπως μου είπανε θα φυγει καταγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στη παρεα, θα ηθελα μια πληροφορια που για μενα ειναι ζωτικης σημασιας για να αγορασω το tablet. μπορει να ειναι συνδεμενο usb hub( με ξεχωριστη τροφοδοσια) με ενα ssd κ ενα usb dac και ταυτοχρονα να φορτιζει και το tablet?

ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από kavatzoulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...