Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως γινεται οι μισοι να εχουν wifi προβληματα? να τους τα πατε πισω! εμενα πιανει καλυτερα και απο το λαπτοπ και το iphone

Εγώ αυτό έκανα και γρήγορα γρηγορα. Κάποιοι άλλοι λέγανε ότι είναι θέμα drivers και πήραμε κόσμο στο λαιμό τους
  • Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτό έκανα και γρήγορα γρηγορα. Κάποιοι άλλοι λέγανε ότι είναι θέμα drivers και πήραμε κόσμο στο λαιμό τους

αλλαγη επιτοπου ή service.το μηχανιμα ειναι απροβληματιστο κανονικα.εγω εχω αφησει το ipad 3 στην ακρη.λες κι εχω μαζι μου τον υπολογιστη του σπιτιου μου.τα παντα κανει!το εκανα αρχικα επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και εχω 10gb free

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει καποιο εικονικο χειριστηριο για παιχνιδια.

ευχαριστω

Επεξ/σία από ebola75
Δημοσ.

αλλαγη επιτοπου ή service.το μηχανιμα ειναι απροβληματιστο κανονικα.εγω εχω αφησει το ipad 3 στην ακρη.λες κι εχω μαζι μου τον υπολογιστη του σπιτιου μου.τα παντα κανει!το εκανα αρχικα επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και εχω 10gb free

Αλλαγή μόλις θα το έχουν ξαναδιαθεσιμο στα τέλη του μήνα ή τα λεφτά πίσω.

Φυσικά και διάλεξα αλλαγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει καποιο εικονικο χειριστηριο για παιχνιδια.

ευχαριστω

Στο steam!

Ειναι paid και λεγεται Gestureworks Gameplay!

Περισσοτερες πληροφοριες στο πρωτο λινκ στην υπογραφη μου!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο καλώδιο για φόρτιση και επιπλέον ελεύθερο usb?

http://www.skroutz.gr/s/3196100/DeLock-USB-2-0-Cable-USB-A-female-2x-USB-A-male-22-5cm-65306.html

Σε ξένα sites λένε πως δουλεύει αλλά θέλει επιπλέον μετατροπέα usb female to usb female

original?v=mpbl-1&px=-1

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/USB-amp-Charge-maintain-success/td-p/546175/page/2

Επεξ/σία από Tsakman21
Δημοσ.

δεν κανει zoom απ'οσο ξερω!

Πώς είναι δυνατόν? Σε κάτι βιντεακια είδα οτι χρησιμοποιώντας τη ως web can,ζουμαρει.. αλλά δε ξέρω πως...τα φώτα σας οι πιο έμπειροι!

Δημοσ.

Πώς είναι δυνατόν? Σε κάτι βιντεακια είδα οτι χρησιμοποιώντας τη ως web can,ζουμαρει.. αλλά δε ξέρω πως...τα φώτα σας οι πιο έμπειροι!

Φιλε μου κατεβασε την εφαρμογη camera 365 for toshiba απ το store και εκει εχει κανονικα επιλογη για zoom...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...