Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 788
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εχετε δοκιμασει το gps του?

ειναι κανονικο ή δουλευει μονο οταν εχεις wifi?

Το GPS δουλεύει κανονικά αφού ενεργοποιησης την λειτουργία GNSS . Στο δικό μου βρήκε σήμα σε 2 λεπτά με τους χάρτες της Nokia .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

Το GPS δουλεύει κανονικά αφού ενεργοποιησης την λειτουργία GNSS...

Πώς γίνεται αυτό?

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

ρώτησα,γιατί αν και class 10 το τάμπλετ είναι ένας φορητός υπολογιστής στην ουσία.βλέποντας και κάτι άλλες με 90-45 read-write είπα να ρωτήσω για να μην την αγοράσω και δεν αξίζει ;)

ωραία λοιπόν μάλλον και γω αυτήν θα πάρω,ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτή η θήκη είναι καλή; Link.png Site: θήκη

αν δείς, υπάρχει link για αυτή και στο αρχικό πόστ.

αυτήν έχουμε παραγγείλει αρκετοί και την περιμένουμε!

την ίδια απο Αγγλία μπορείς να την πάρεις με ~20€, εξού και η αναμονή απο τους φίλους μας τους κινέζους!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο κινέζικο έχω παραγγείλει κι εγώ. Επίσης περιμένω και κάποια ματ screen protectors από Γερμανία.

Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο κινέζικο έχω παραγγείλει κι εγώ. Επίσης περιμένω και κάποια ματ screen protectors από Γερμανία.

http://www.ebay.com/itm/3x-DISPLAY-SCHUTZ-FOLIE-MATT-F-TOSHIBA-ENCORE-WT8-A-102-103-DISPLAY-FOLIE-TABLET-/350981675445?pt=DE_Computer_Bildschirmschutzfolien&hash=item51b82359b5

γι αυτες αναφερεσαι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα

δοκίμασα να κατεβάσω οδηγούς για το wifi από το site της lenovo για το miix 28 δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα ,επίσης διέγραψα το bagkup από τον σκληρό και πάλι αφήνει μονο 6 gb ελεύθερα ,τι άλλο θα μπορούσα να σβήσω;

Επεξ/σία από ebola75
Δημοσ.

πως γινεται οι μισοι να εχουν wifi προβληματα? να τους τα πατε πισω! εμενα πιανει καλυτερα και απο το λαπτοπ και το iphone

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...