someone- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μήν έχεις κατεβάσει καμιά δευτεράντζα εφαρμογή??? εκεί που αναφέρει εκδότης γράφει facebook inc? ναι φιλε αυτο κατεβασα που εχει και πολλες αξιολογησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 τι να σου πω... απο περιεργεια μολις μπηκα και δουλευει κανονικα! μηπως ειναι καποια ρυθμιση ασφαλειας και πρεπει να πιστοποιησεις τον νεο υπολογιστη για να εμφανιζει περιεχομενο? για ψαξε απο το pc σου μηπως υπαρχει καποια τετοια ρυθμιση στην σελιδα του fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καινούριους drivers για το wifi φιλε μου εβαλες? γιατι ειδα στα προηγουμενα μυνηματα σου ότι δεν εβαλες. Και αλλοι ειχαν προβλήματα με αυτό εξ αρχης και κατεβάσανε από αλλον κατασκευαστη πιο καινουρια εκδοση και διορθωθηκαν. Αν δεν κατεβασες βιαστηκες να το δωσεις θα ελεγα 2 μέρες το παίδευα....όταν λέω ότι απλά δεν δούλευε δεν δούλευε. Και μιλαμε δίπλα από το μοντεμ και το wireless δεν έκανε τίποτα. Δεν τα διάβασες καλά τα μυνήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakman21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι driver να βάλω για την συσκευή imagine?Μου το εμφάνισε μετά την απεγκατάσταση του wifi driver αλλά με την ξαναεγκατάσταση του δεν άλλαξε κάτι Επισης μάλλον και το δικό μου wifi έχει πρόβλημα.Έκανα απεγκατάσταση τους drivers wifi και έκανα από την αρχή εγκατάσταση.Μια βρίσκει καμιά δεκαριά δίκτυα και μια βρίσκει μόνο το συνδεδεμένο δίκτυο.Και εκεί που κατεβάζει με το μέγιστο μπορεί να μηδενίσει και μετά από λγο να ξανανέβει η ταχύτητα.Και με τους drivers toshiba-lenovo Ακόμα αγόρασα ένα micro hdmi καλώδιο που βγάζει σε θηλυκό hdmi.Ότι καλώδιο hdmi και να συνέδεσα στο θηλυκό δε δείχνει τίποτα στην τηλεόραση .Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν έχω αγοράσει προβληματικό καλώδιο?Γιατί και τους τελευταίους drivers έβαλα και ρυθμίσεις που δε της δέχεται. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Κατάφερα τελικά να φτιάξω τα 2 από τα 3.Το imaging ήταν συσκευή απο bluetooth. Έβαλα τους drivers από το iogear και όλα καλά. Επίσης το πρόβλημα με το hdmi καλώδιο προέκυπτε με το αρσενικό καλώδιο σύνδεσης. Ειχα βαλει απλό καλώδιο hdmi. Το δοκίμασα σε Samsung τηλεόραση και έπαιζε. Στην δική μου Panasonic ET60 δεν έπαιζε. Άλλαξα το αρσενικό καλώδιο με επιχρυσωμένο και πλέον παίζει μια χαρά. Για το wifi ακόμα το ψαχνω. Αν είναι βέβαια πρόβλημα Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από Tsakman21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σας. Πηγαίνω να κάνω register το tablet και το email δεν πηγαίνει στη διεύθυνση που δίνουν, το ίδιο και το fax! Πώς θα ενεργοποιηθεί αν δεν πάρουν την απόδειξη αγοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Εγώ έχω ένα θεματάκι καταρχας όταν φορτίζει το tablet δεν υπάρχει πουθενά ενδειξη ή κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι φορτίζει ? 2ον οταν είναι σε αναμονή με κλειστή την οθόνη σας τρώει πολύ μπαταρία μέχρι να κείσει εντελώς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Εγώ έχω ένα θεματάκι καταρχας όταν φορτίζει το tablet δεν υπάρχει πουθενά ενδειξη ή κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι φορτίζει ? 2ον οταν είναι σε αναμονή με κλειστή την οθόνη σας τρώει πολύ μπαταρία μέχρι να κείσει εντελώς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Εγώ έχω ένα θεματάκι καταρχας όταν φορτίζει το tablet δεν υπάρχει πουθενά ενδειξη ή κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι φορτίζει ? 2ον οταν είναι σε αναμονή με κλειστή την οθόνη σας τρώει πολύ μπαταρία μέχρι να κείσει εντελώς ?ουτε εμενα εχει ενδειξη οταν το εχω κλειστο, τ ρωτησα και εγω ετσι μου ειπε καποιο παιδι, το ανοιγω βλεπω οτι φορτισε κ το βγαζω. τωρα για την αναμονη δε το παρατηρησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Εγώ έχω ένα θεματάκι καταρχας όταν φορτίζει το tablet δεν υπάρχει πουθενά ενδειξη ή κάποιο λαμπάκι που να δείχνει ότι φορτίζει ? 2ον οταν είναι σε αναμονή με κλειστή την οθόνη σας τρώει πολύ μπαταρία μέχρι να κείσει εντελώς ? 1 Όχι (εχει γραφτει ξανα) 2 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) έχει δοκιμάσει κανείς miracast με κάποιο dongle να μας πει εντυπώσεις και αν υπάρχει κάποιο θέμα; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από rizla7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η Site: συγκεκριμένη θήκη είναι καλή (επειδή έχει και stylus δώρο)? Επίσης για charging usb έχω βρει και Site: αυτό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 απ'οτι φαινεται ειναι ιδια με την θηκη που παραγγείλαμε απο κινα με 6,5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έτσι, ίδιες PU/ψευτο δερματίνη είναι όλες αυτές, αλλά φαίνεται 2-3 στο άμαζον κοτσάρουν και την μάρκα τους επάνω με τιμή χ2χ3. Δεν υπάρχει λόγος να τους σκάσεις 20αρικο (τόσο δεν βγαίνει με τα p&p?), και αυτα τα stylus στο ebay παίζουν με κανα ευρώ τα 1-2 τμχ. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 link me κάποια που να έχει και stylus =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πάρε ξεχωριστά το stylus. Εγώ παράγγειλα μια του 5ευρου από το ebay και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα