Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όχι, δεν φταιει ουτε το McAffe τουλάχιστον στο δικο μου, εχει παρει ποδι από το πρωτο λεπτο. Δεν είμαι σιγουρος ότι είναι πρόβλημα που θα λυθει σιγουρα με αντικατασταση παντως, πιθανον να το εχουν ΟΛΑ και να εμφανίζεται με συγκεκριμενα routers. Μετα από ελέγχους 2 ημερων και δοκιμες, το αποτέλεσμα είναι: 1. Με το ένα ρουτερ (802.11 g) δεν τα παει καθολου καλα μονιμα χωρις να υπαρχει λυση (χαμηλες ταχύτητες και αυξομειώσεις), ενώ αλλα ταμπλετ με το ιδιο ρουτερ φυσανε. To encore, ενώ εχει κανονικο σημα σε ενταση, κλειδωνει το wifi του στα 11Mbps αντι στα 54. Όταν το βαζω μεσα από τις ρυθμισεις του driver (δοκιμασα και του lenovo χωρις καμια διαφορα) καρφωτο στα 54-48-36 κλπ Mbps, κατεβαζει με ταχύτητες ελαχιστων Kbps σαν να εχει τρελλα σφαλματα., ουτε σελιδες δεν ανοιγουν καλα καλα, μπορει να περιμενεις μισο εως ένα λεπτο να φορτωσει -αν φορτωσει- οποιαδήποτε σελιδα (όπως περιέγραφαν αλλα παιδια τις πρωτες μερες τα προβλήματα τους). 2. Με άλλο ρουτερ δουλευει σχεδόν αψογα και σε 802.11n κλειδωμενο στα 117Mbps αλλα και σε 802.11 g κλειδωμενο σταθερα στα 54Mbps, απλα κανοντας σε σπανιες φασεις και στιγμες μικροπροβλήματα (μικροτερα σκαμπανεβάσματα από ότι με το ρουτερ "1"), τα οποια όμως μετα από επανεκκινηση του encore, φευγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όχι, δεν φταιει ουτε το McAffe τουλάχιστον στο δικο μου, εχει παρει ποδι από το πρωτο λεπτο. Δεν είμαι σιγουρος ότι είναι πρόβλημα που θα λυθει σιγουρα με αντικατασταση παντως, πιθανον να το εχουν ΟΛΑ και να εμφανίζεται με συγκεκριμενα routers. Οι drivers όμως φιλε matrixxx είναι σημαντικοι, και αυτό το υπογραφω και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα. Αν δεν κατσει καλα ενας driver, η είναι σε πρωιμο σταδιο μπορει να φερει χιλια δυο προβλήματα, επετρεψε μου να πω, εχω φαει πολλα χρονια σ αυτά κι εχω δει επισεις παρα πολλα σε θεματα drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ξαναδιαβασε το ποστ με οσα συμπληρωσα (μιας και δεν εχεις διαβασει τα προηγουμενα μου εδώ, το εχω ξαναπει για τους drivers του lenovo - μια από τα ιδια, δεν φτιαχνει τιποτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ξαναδιαβασε το ποστ με οσα συμπληρωσα (μιας και δεν εχεις διαβασει τα προηγουμενα μου εδώ, το εχω ξαναπει για τους drivers του lenovo - μια από τα ιδια, δεν φτιαχνει τιποτα) Ναι φιλε matrixxx αλλα ο φιλος από πανω που το εδωσε doa ένα αρχειο 3mb εκανε ωρες να το κατεβασει, αυτό δεν είναι το ιδιο πρόβλημα με σενα, εσενα απλα ειχε διακυμάνσεις η ταχυτητα, είναι άλλο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ωρες κανει λεμε (εχω Bold στο παραπανω ποστ μονο σε εκεινο το σημειο) αν τυχων (εχοντας το πρόβλημα) για καποιο λογο κλειδωνε στα 54 στον φιλο. O driver της τοσιμπα: 5.93.98.187 Της λενοβο που δεν αλλαζει τιποτα απολυτως στα προβλήματα που αναφερω: 5.93.100.20 εσενα απλα ειχε διακυμάνσεις η ταχυτητα... Δεν ειχε, εχει! [ ] Εχω αρκετους λογους να προτιμω το ρουτερ "1", οποτε εχω ακομα ασχημες ταχυτητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω όμως ειχα, και με το που περασα από τη Lenovo που ειχε τους τελευταίους για το wifi διορθωθηκε αμεσως. Μη ξεχνατε κατι πολύ σημαντικο. Είναι windows και με το πρωτο που περνουμε έναν υπολογιστη καινουριο είναι αμεσως να ψάχνουμε για τους καινούριους . Αυτό το πιο σημαντικο απ όλα. Μάλιστα... Είχα ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με τους νέους drivers που πέρασα για την camera. ΔΕΝ την έβλεπε το πρόγραμμα, παρόλο που στο device manager έδειχνε οκ... Σας λέει κάτι αυτό; Γύρισα στον παλιό και όλα οκ (version 603.9600.1948.33645). Δοκίμασα δύο νεότερους. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από aiantas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Tri-Fold-Leather-PU-Folio-Stand-Cover-Case-For-Toshiba-Encore-Win8-1-WT8-Tablet-/251508888893?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a8f19153d αυτή η θηκούλα τι λέει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Tri-Fold-Leather-PU-Folio-Stand-Cover-Case-For-Toshiba-Encore-Win8-1-WT8-Tablet-/251508888893?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a8f19153d αυτή η θηκούλα τι λέει?? Αν κανει καλη φαινεται αλλα το θεμα ειναι οτι αν δεις στην περιγραφη γραφει για νοτε 3....ενω στο τιτλο γραφει για encore...καλυτερα να στειλεις μνμ στον πωλητη να το διευκρινησεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μα και οι φωτο είναι "λαθος" (δεν είναι για encore δηλαδή, το λαθος είναι στον τιτλο, αφου και οι φωτο και η περιγραφή μιλανε για άλλο προιον). Υπαρχει άλλη μια με λαθος στον τιτλο που είναι επισης για άλλο προιον. Μην κουράζεστε, τα κοιτουσα χθες, από 8.86 δολλαρια είναι η φτηνοτερη, εδωσε το λινκ χθες ο tigersgate6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οτι λέει ο matrixxx..έχει γίνει λάθος στο τίτλο θήκες από ebay είναι όπως αυτές οι έδωσε o tiger με παράδοση αρχές αυγούστου περίπου... η μόνη σε παρόμοια τιμή που βρήκα και πιο σύντομη παράδοση είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/BLACK-TRI-FOLD-STAND-LEATHER-CASE-COVER-FOR-TOSHIBA-ENCORE-WT8-WIN8-1-TABLET-/181424753417?pt=AU_TabletAccessories&hash=item2a3dc20b09 αλλά έχω την εντύπωση οτι με "AusPost Registered Post International " θα περάσει τελωνείο κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Έχω ένα TPLINK TL-WDR3600 με dd-wrt περασμένο και το tablet συνδέεται και στο 2.4 ghz δικτυο και στο 5 ghz. Είμαι στο 1,5 μέτρο μακριά χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους και φαίνεται οκ, κάνοντας κάθε τόσο μερικά spikes στο ping (στο 2.4 ghz δίκτυο). Επίσης έχει 1% loss (με μικρό δείγμα βέβαια, γύρω στα 600 πακέτα) Γιατρέ τι λες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οτι λέει ο matrixxx..έχει γίνει λάθος στο τίτλο θήκες από ebay είναι όπως αυτές οι έδωσε o tiger με παράδοση αρχές αυγούστου περίπου... η μόνη σε παρόμοια τιμή που βρήκα και πιο σύντομη παράδοση είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/BLACK-TRI-FOLD-STAND-LEATHER-CASE-COVER-FOR-TOSHIBA-ENCORE-WT8-WIN8-1-TABLET-/181424753417?pt=AU_TabletAccessories&hash=item2a3dc20b09 αλλά έχω την εντύπωση οτι με "AusPost Registered Post International " θα περάσει τελωνείο κτλ.. Για 7 ευρω τελωνειο? δε το ξερω το θεμα τελωνειο γενικοτερα αλλα δυσκολο μου φαινεται για 7 ευρω να μπουν στον κοπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για 7 ευρω τελωνειο? δε το ξερω το θεμα τελωνειο γενικοτερα αλλα δυσκολο μου φαινεται για 7 ευρω να μπουν στον κοπο... πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται...απλά νομίζω οτι δεν είναι απλό ταχυδρομείο, αυτό εννοώ... τώρα αν περνάει ή οχι και αν θα έχει παραπάνω κόστος και πόσο.. δε ξέρω στα σίγουρα.. ψάχνωντας λίγο..βλέπω οτι είναι το κρατικό ταχυδρομείο της αυστραλίας...οτι και αν σημαίνει αυτό.δε ξέρω.. μου φαίνεται παράξενο που κάνει μόνο 1-2 βδομαδες..όταν οι άλλοι θέλουν σχεδόν ένα μήνα και πολλές φορές και παραπάνω.. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από rizla7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ρε παιδια κατεβασα την εφαρμογη του facebook, ας μου πει καποιος επιτελους τι πρεπει να κανω για να συνδεθω; βαζω email pass και μετα με βαζει σε ενα νεκρο προφιλ χωρις στοιχεια χωρις τιποτα. πρεπει να κανω κατι απο τα windows? με τη μπαταρια πως τα πατε; που βλεπω τις ωρες οθονη,αναμονη κτλ; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από someone- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μήν έχεις κατεβάσει καμιά δευτεράντζα εφαρμογή??? εκεί που αναφέρει εκδότης γράφει facebook inc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα