navouxodonosoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδια καλημερα,επειδη σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα encore 8...δυο βασικες αποριες,ειναι κανονικα full windows?και ναι ξερω απο τα specs οτι ειναι,απλα ρωταω αν εχω την δυνατοτητα να εγκαθιστω διαφορα προγραμματακια εκτος του store που μαλλον θα εχει...παραδειγμα μπορω να εγκαταστησω ενα deamon tools ωστε να περασω καποιο ελαφρυ παιχνιδακι?
johnnyman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) εχει φουλ windows και οχι RT!επισης μπορεις να εγκαταστησεις οτι προγραμμα θελεις!το diamond tools δεν χρειαζεται γιατι τα windows 8 εχουν native υποστηριξη για iso!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από johnnyman
navouxodonosoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εχει φουλ windows και οχι RT!επισης μπορεις να εγκαταστησεις οτι προγραμμα θελεις!το diamond tools δεν χρειαζεται γιατι τα windows 8 εχουν native υποστηριξη για iso!! να σαι καλα φιλαρακι για την αμεση απαντηση...και μια τελευταια ερωτηση...χρειαζεται να εγκαταστησω καποια codec οπως ας πουμε k lite για να παιζει διαφορα φορματ βιντεο mkv,avi και λοιπα? 1
johnnyman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 υπαρχουν Players στο store που παιζουν τα παντα!επισης μπορεις να βαλεις κ το vlc για desktop κ καθαρισες!!
navouxodonosoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 υπαρχουν Players στο store που παιζουν τα παντα!επισης μπορεις να βαλεις κ το vlc για desktop κ καθαρισες!! εισαι ωραιος φιλαρακι... 1
nutrialex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μόλις μίλησα με you. Δεχθήκανε ότι το tablet είναι doa και μου είπανε ότι μου πιστώσανε τα λεφτά και ότι μπορώ να τα πάρω. Ζήτησα αντικατάσταση και μου είπανε ότι τέλος του μήνα θα το έχω. Οσοι έχετε θέμα με το wifi μη το ψάχνετε δώστε το παιδιά ( πριν λήξει το doa ) κυκλοφορούνε πολλά ελλατωματικά. ΜΗ τα γυρίζεται πίσω χωρίς λόγο. Μη ξεχνάτε ότι ειναι γ@μω Windows. Το μυστικό είναι να μην κάνετε ΚΑΝΕΝΑ Windows update ούτε να περάσετε drivers απο την Toshiba. Κάντε μονο το update 1 των Windows 8.1 και ξεμπερδεψατε μέχρι να βγουν τα 9 άρια.
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΜΗ τα γυρίζεται πίσω χωρίς λόγο. Μη ξεχνάτε ότι ειναι γ@μω Windows. Το μυστικό είναι να μην κάνετε ΚΑΝΕΝΑ Windows update ούτε να περάσετε drivers απο την Toshiba. Κάντε μονο το update 1 των Windows 8.1 και ξεμπερδεψατε μέχρι να βγουν τα 9 άρια. Αν κοίταγες παρα πίσω τα post θα καταλάβαινες ότι αυτό που λες δεν γίνεται. Μην παραπληροφορείς. Είναι hardware το πρόβλημα. Θα τους τα φτιάξεις εσύ όσοι χάσουν το doa από τις συμβουλές σου; 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΜΗ τα γυρίζεται πίσω χωρίς λόγο. Μη ξεχνάτε ότι ειναι γ@μω Windows. Το μυστικό είναι να μην κάνετε ΚΑΝΕΝΑ Windows update ούτε να περάσετε drivers απο την Toshiba. Κάντε μονο το update 1 των Windows 8.1 και ξεμπερδεψατε μέχρι να βγουν τα 9 άρια. Τα θεματα του wifi υπηρχαν σε ολους πριν κανουν το οποιοδήποτε update και πριν περασουν το οτιδήποτε. Αν διαβασεις μεσα στο θεμα θα το δεις. Οποτε μαλλον δεν εχει βαση αυτό που λες.
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αν κοίταγες παρα πίσω τα post θα καταλάβαινες ότι αυτό που λες δεν γίνεται. Μην παραπληροφορείς. Είναι hardware το πρόβλημα. Θα τους τα φτιάξεις εσύ όσοι χάσουν το doa από τις συμβουλές σου; Καινούριους drivers για το wifi φιλε μου εβαλες? γιατι ειδα στα προηγουμενα μυνηματα σου ότι δεν εβαλες. Και αλλοι ειχαν προβλήματα με αυτό εξ αρχης και κατεβάσανε από αλλον κατασκευαστη πιο καινουρια εκδοση και διορθωθηκαν. Αν δεν κατεβασες βιαστηκες να το δωσεις θα ελεγα
Icecut Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μια ερώτηση και απο εμένα...το πήρα εχθές και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ,όταν όμως πάω πχ στον explorer να γράψω μια διεύθυνση δε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο.Το ίδιο και όταν πάω να βάλω το serial των office...τι πάει λάθος?!ευχαριστώ
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μια ερώτηση και απο εμένα...το πήρα εχθές και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ,όταν όμως πάω πχ στον explorer να γράψω μια διεύθυνση δε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο.Το ίδιο και όταν πάω να βάλω το serial των office...τι πάει λάθος?!ευχαριστώ Πατας κατω στο πληκτρολογιο εσυ για να το ανοιξεις
aiantas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Με τος αρχικούς driver ΔΕΝ είχα πρόβλημα... Πέρασα ΟΛΑ τα update και μετά ενημέρωσα drivers.
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Με τος αρχικούς driver ΔΕΝ είχα πρόβλημα... Πέρασα ΟΛΑ τα update και μετά ενημέρωσα drivers. Εγω όμως ειχα, και με το που περασα από τη Lenovo που ειχε τους τελευταίους για το wifi διορθωθηκε αμεσως. Μη ξεχνατε κατι πολύ σημαντικο. Είναι windows και με το πρωτο που περνουμε έναν υπολογιστη καινουριο είναι αμεσως να ψάχνουμε για τους καινούριους drivers. Αυτό το πιο σημαντικο απ όλα.
paularas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγώ έβγαλα το macafee και λύθηκε το πρόβλημα με το wifi. εκεί που δεν έπιανε τίποτα τώρα all good
sunstar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγώ έβγαλα το macafee και λύθηκε το πρόβλημα με το wifi. εκεί που δεν έπιανε τίποτα τώρα all good Καλα δεν το συζητάμε, το macafee το πεταμε πριν παρουμε το ταμπλετ, αν δεν το απεγκατεστησε ο φιλος από πανω και αυτό μαζι μπορει να ευθυνετε για το wifi επισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα