Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να προβάλω αυτό που βλέπω από τον Η/Υ στην τηλεόραση;

Έχω τα XP οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το XBMC, ούτε το windows media player.

Δημοσ.

αν θες απαντησεις, δωσε πληροφοριες. 

ποια τηλεοραση εχεις?  τι πισι εχεις? 

Δημοσ.

Η προβολή στην tv δεν είναι τόσο θέμα προγράμματος.

Πρέπει η κάρτα γραφικών να έχει έξοδο video ή hdmi ήη τηλεόραη να έχει υποδοχή vga (σαν αυτή που έχουν τα monitor).

Μετά από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών ενεργοποιείς τη 2η οθόνη σαν κλώνο ή επέκταση και αν θέλεις (και έχει τέτοια επιλογή) δηλώνεις ότι θέλεις τα βίντεο να παίζουν full screen στην τηλεόραη.

Παλαιότερα υπήρχε ένα πρόγραμμ με το όνομα tv toolπου αυτοματοποιούσε τη διαδικασία αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν θες απαντησεις, δωσε πληροφοριες. 

ποια τηλεοραση εχεις?  τι πισι εχεις? 

Αγόρασα πριν από κανένα μήνα την Sony 48W605. Το PC είναι 5ετίας αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο

Η προβολή στην tv δεν είναι τόσο θέμα προγράμματος.

Πρέπει η κάρτα γραφικών να έχει έξοδο video ή hdmi ήη τηλεόραη να έχει υποδοχή vga (σαν αυτή που έχουν τα monitor).

Μετά από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών ενεργοποιείς τη 2η οθόνη σαν κλώνο ή επέκταση και αν θέλεις (και έχει τέτοια επιλογή) δηλώνεις ότι θέλεις τα βίντεο να παίζουν full screen στην τηλεόραη.

Παλαιότερα υπήρχε ένα πρόγραμμ με το όνομα tv toolπου αυτοματοποιούσε τη διαδικασία αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά επειδή το είχα δει σε ένα γνωστό μου δεν είχε συνδεσει κάτι στην κάρτα γραφικών. Απλώς συνέδεε το PC και με την τηλεόραση που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, απευθείας με WiFiDirect. Και μετά έκανε sharing αυτό που έβλεπε στο PC. 

Το πρόβλημα είναι το πρόγραμμα γιατί τα Windows Media Player και το XBMC που έχουν τη δυνατότητα sharing εγώ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω

Δημοσ.

Το ότι θέλεις να συνδέσεις την τηλεόραση με wifi έπρεπε να το πεις από την αρχή. Όσο καλύτερα αναλύουμε το πρόβλημα μας τόσο ποιο γρήγορα και σωστά παίρνουμε απάντηση ή λύση.

Για το xbmc κάνε αυτό που λέει ο sotris παραπάνω. Κατέβασε την 12.3 έκδοση από εδώ (http://mirrors.xbmc.org/releases/win32/). Υπάρχει και η λύση του live xbmc που είναι αυτόνομο και τρέχει από cd βασισμένο σε linux και χωρίς εγκατάσταση.

Επίσης, για τα xp ο wmp υποστηρίζεται μέχρι την έκδοση 11 (http://windows.microsoft.com/en-us/windows/download-windows-media-player). Δεν ξέρω όμως αν παίζει με wifi direct ή θέλει την 12 και πάνω.

Δημοσ.

Αγόρασα πριν από κανένα μήνα την Sony 48W605. Το PC είναι 5ετίας αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο

ΤΑ ΠΑΝΤΑ παιζουν ρολο..!! 

ξεκινωντας απο την τηλεοραση. η τηλεοραση για να συνδεθει σε δικτυο, ειτε ασυρματο (WiFi), ειτε ενσυρματο (ethernet), πρεπει να υποστηριζει την τεχνολογια DLNA.

αν δεν γνωριζουμε λοιπον, ποια τηλεοραση εχεις, πως να σου απαντησουμε?  (η δικη σου ειναι οκ. υποστηριζει, απο οτι λεει στα χαρακτηριστικα και WiFi, οποτε δεν εχεις θεμα απο εκει) 

το πισι παλι, αν ειναι κανα ψοφιμι με τιποτα Celeron και 1-2 gb RAM, μπορει να εχεις κολληματα, αν τον φορτωσεις με αρκετα προγραμματα..!!

επισης, ποιο λειτουργικο εχεις?  για να δουμε ποιο προγραμμα ταιριαζει καλυτερα...!

λεπτομερειες.........?      ισως.  αλλα ολα παιζουν το ρολο τους..!!!

Δημοσ.

To wifi direct(miracast/intel widi):

Miracast πρεπει να το υποστηριζει και το hardware του pc και το λογισμικο(windows 8.x στα pc) και απο την αλλη και η τηλεωραση(ή καποιο hdmi dongle για miracast/intel widi)!

Το intel widi,παλι πρεπει να τα υποστηριζουν,ολες οι συσκευες,με την διαφορα,οτι το λογισμικο θα πρεπει να ειναι απο windows 7 και πανω.Επισης intel widi&miracast ειναι συμβατες και συνεργαζονται μεταξυ τους!

Ολα αυτα αντιπροσωπευουν το wi-fi direct και δεν εχουν να κανουν με κανενα διαμεσολαβητη/hotspot αλλα απευθειας μεταφορα πληροφοριων μεταξυ αυτων των συσκευων που το υποστηριζουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...