Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Πρόσφατα είδα μια διαφήμιση από τον kotsovolo πως εάν κάνεις σύνδεση adsl  cyta σου δίνει δώρο ένα ασύρματο και ένα tablet προσπαθώ να τα βρω στο site του και στο Google αλλά μάταια ξέρει κάνεις που μπορώ να τα βρω την προσφορά και εάν με ποια πακέτα adsl ισχύει καθώς και ακόμη μια απορία που έχω είναι γιατί στο επίσημο site της cyta τα προγράμματα adsl είναι ακριβά ενώ getaline.gr είναι τόσο φθηνά 

Δημοσ.

Αν έχεις παρατηρήσει, όσες φορές έχει βάλει ο Κωτσόβολος την προσφορά με την cyta κ το τάμπλετ κανένα τάμπλετ δεν μπορείς να το βρεις στο ίντερνετ. Το είχα ψάξει κ εγώ πιο παλιά κ όταν είχα πάει σ' ένα κατάστημα του Κωτσόβολου ο υπάλληλος με είχε ρωτήσει αν είναι για μένα κ αν γνωρίζω από τάμπλετ κ όταν τον απάντησα ναι με είπε καλύτερα να μην το πάρω γτ είναι λίγο για τ' ανάθεμα.

Δημοσ.

Καλημέρα

Πρόσφατα είδα μια διαφήμιση από τον kotsovolo πως εάν κάνεις σύνδεση adsl  cyta σου δίνει δώρο ένα ασύρματο και ένα tablet προσπαθώ να τα βρω στο site του και στο Google αλλά μάταια ξέρει κάνεις που μπορώ να τα βρω την προσφορά και εάν με ποια πακέτα adsl ισχύει καθώς και ακόμη μια απορία που έχω είναι γιατί στο επίσημο site της cyta τα προγράμματα adsl είναι ακριβά ενώ getaline.gr είναι τόσο φθηνά 

Καλά το tablet που δίνει δεν είναι και τίποτα σοβαρό,κάτω του μετρίου.

Τώρα για το getaline , μάλλον έχει άλλη συμφωνία με την CYTA και τα δίνει χαμηλότερα ή δεν αναφέρει τον ΦΠΑ?

Για κάλεσε και ρώτα

Δημοσ.

Καλημέρα

γενικως προσεχε γιατι και αλλοι παροχοι δινουν tablet και μαλιστα samsung αν θυμαμαι καλα αλλα σε υποχρεωνουν για κατι 18 μηνα.οποτε ισως να μην αξιζεις να δεσμευτειις τοσο καιρο για να παρεις ενα tablet Που μπορει να κανει 40 ερω και ενα ασυρματο που να κανει αλλα 20.επισης δεν βλεπω κατι για ασυρματο αλλα μονο για tablet

http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=12151

kai χλωμο αυτο το tablet να κανει 100 ευρω αλλα λεμε.

περισσοτερα εδω.

http://www.insomnia.gr/topic/482869-services-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-cyta-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-tablet-7-intenso/

Αν έχεις παρατηρήσει, όσες φορές έχει βάλει ο Κωτσόβολος την προσφορά με την cyta κ το τάμπλετ κανένα τάμπλετ δεν μπορείς να το βρεις στο ίντερνετ. Το είχα ψάξει κ εγώ πιο παλιά κ όταν είχα πάει σ' ένα κατάστημα του Κωτσόβολου ο υπάλληλος με είχε ρωτήσει αν είναι για μένα κ αν γνωρίζω από τάμπλετ κ όταν τον απάντησα ναι με είπε καλύτερα να μην το πάρω γτ είναι λίγο για τ' ανάθεμα.

δωρεαν ειναι δεν θα ειναι κατι καλο εννοειται.οχι τοσο σαν μαρκα αλλα σαν χαρακτηριστικα.αν το tablet ειναι Intenso 7ari Που λενε και οχι αυτο που δειχνει η οθονη mellontech στο video στο utube τοτε ισως υπαρχει στο skroutz.gr.αν ειναι mellontech οκ ουτε 40 ευρω.με 100 παιρνεις lenovo tablet που το κοστολογουν αυτοι.

Δημοσ.

ελα ομως που ο κοσμος πολλες φορες παρασυρεται και παει και το αγοραζει το πακετο χωρις να ξερουν τι δεσμευση μπορει να εχει.γιατι μπορει να μην ειναι  ενας χρονος αλλα παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...