anashario Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να πάρω κάποια κάρτα γραφικών για το σύστημά μου και προκειμένου να εκμεταλλευτώ τη δυνατότητα που δίνει με το "Dual Graphics", είπα να πάρω κάποια συμβατή. Το θέμα είναι πώς "επίσημα" αυτό μπορώ να το κάνω μόνο με την AMD Radeon HD 6570. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:Έχει δοκιμάσει κανείς τα Dual Graphics με τον δικό μου επεξεργαστή (φοράει την HD 7560D) και αν ναι, ποια κάρτα και πώς του φάνηκε από απόδοση; Στο internet έχω δει πως πολλοί έχουν κάνει Dual Graphics με διάφορες άλλες κάρτες όχι μόνο με την HD 6570 που προτείνει η AMD, αλλά θέλω να το διασταυρώσω εδώ, μαζί σας άμα το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
forgotten Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 εχω τον a8 5600κ και για ενα διαστημα το ειχα με την 6670 και ειχε καλη αποδοση ,ωστοσο παιζει ρολο και ο συγχρονισμος της ραμ του υπολογιστη ,δυστυχως τωρα δεν την εχω στο συστημα μια και την εδωσα για να παρω psu για το νεο συστημα που στηνω ωστε να σου δωσω ενα bench
anashario Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απο RAM έχω MUSHKIN 8GB (2X4GB) DDR3 2400Mhz σε Dual Channel. Έχει μεγάλη σημασία πόση RAM βάζω απο το BIOS σαν Deticated για την κάρτα γραφικών τώρα που έχω την ενσωματομένη, ή όχι; Ρωτάω γιατί είτε βάλω 1Gb είτε βάλω 2Gb (που είναι και το maximum) διαφορά δεν βλέπω...
forgotten Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απο RAM έχω MUSHKIN 8GB (2X4GB) DDR3 2400Mhz σε Dual Channel. Έχει μεγάλη σημασία πόση RAM βάζω απο το BIOS σαν Deticated για την κάρτα γραφικών τώρα που έχω την ενσωματομένη, ή όχι; Ρωτάω γιατί είτε βάλω 1Gb είτε βάλω 2Gb (που είναι και το maximum) διαφορά δεν βλέπω... εχει ναι επισης καποιοι τον εκαναν pair με αλλες καρτες http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=475&threadid=168178 1
Millennium Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μπορείς να κάνεις με κάποιες άλλες χωρίς επίσημη υποστήριξη από οτι λένε.
anashario Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τελικά αγόρασα την MSI R7750 1Gb DDR5 και έγινε Dual Graphics κανονικότατα! Ότι νά'ναι έχουν στο site της AMD, μιά χαρά δένουν ένα σωρό μοντέλα και αυτοί προτείνουν μονάχα την HD 6570... τι να πεί κανείς!
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ανέβασε κανένα αποτέλεσμα με καμμιά μέτρηση κάποια στιγμή αν θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα