Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι ο πρωτος που διαβαζω να μην εχει θεμα με την μαμα ψυκτρα . μηπως εχει γινει πολυ προσφατα αλλαγη παστας?

την αλλάζει κάθε 6μηνο. Παίζει ρόλο;

αν έχει θέμα η ψυχτρα χωρίς αλλαγές τότε να την αλλάξει. Απλά του λείπουν πολύ σοβαρά κομμάτια για να αλλάξει πρώτα ψύξη

Δημοσ.

παντα μια καινουρια παστα ριχνει λιγο την θερμοκρασια , 6μηνο ισως λιγο υπερβολη αλλα μονο κακο δεν κανει .

είναι Geek αλλά δεν καταλαβαίνω τόσο θέμα έχουν οι haswell με την μαμα ψυχτρα; Νόμιζα ότι αυτό απασχολόυσε μόνο τους amd users

Δημοσ.

εισαι ο πρωτος που διαβαζω να μην εχει θεμα με την μαμα ψυκτρα . μηπως εχει γινει πολυ προσφατα αλλαγη παστας?

Αν είναι να βγάλουμε κρύο και τον haswell (και ήσυχο με stock) κάτι μπερδεύουμε ή πέσαμε σε κομμάτι.

Δημοσ.

Αν είναι να βγάλουμε κρύο και τον haswell (και ήσυχο με stock) κάτι μπερδεύουμε ή πέσαμε σε κομμάτι.

μπρορεί να είναι περίπτωση... σιγά μην κάτσω να υπερασπιστώ μια cpu. Απλά μου κανε εντύπωση αφού δεν άκουσα παράπονα από τον αδερφό... τεσπα στην τελική η διαφωνία μας είναι ότι σε αυτή την υλοποίηση πιο πολύ λείπει η οθόνη παρα η ψυχτρα

Δημοσ.

Ναι και εγώ θα βάλω πρώτα οθόνη και μετα ψύκτρα. Εκτός αν ο θόρυβος απο στη stock του hasswell είναι ανυπόφορος, όπως κάτι ψύκρες που είχαν οι am3+.

Δημοσ.

Ναι και εγώ θα βάλω πρώτα οθόνη και μετα ψύκτρα. Εκτός αν ο θόρυβος απο στη stock του hasswell είναι ανυπόφορος, όπως κάτι ψύκρες που είχαν οι am3+.

με φυσιολογική χρήση ούτε θόρυβο κάνει ουτε θερμοκρασίες ανεβάζει... μη τα ισωπεδώνουμε όλα... 

ΑΝ τον κλοκαρεις με την στοκ ψυκτρα ε ναι θα τα εχεις ολα αυτα...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αυτά τα κουτια μου αρεσουν καλυτερα, μπορείτε να μου πείτε αν ταιριάζουν στο σύστημα και αν ειναι και καλα;

Link.png Site: aerocool

Link.png Site: zalman

κάρτα γραφικών θα βάλω αυτή:

Link.png Site: asus r9 280

Δημοσ.

Με το πρώτο κουτί θα χεις πιθανόν θερμοκρασίες και θόρυβο με stock (αν και το δεύτερο είναι και κάπως υποκειμενικό).Πχ εγώ με παλιότερο ι3 είχα κάποιο θόρυβο με τη stock του.Οι haswell ι5 και ι7 είναι θερμοί.Και εγώ το χω δει αυτό και οι περισσότεροι χρήστες.Οι stock intel σαν ψύκτρες είναι χειρότερες από κάποιες amd απλά οι FX 8 είναι πολύ ζεστοί και τα fan των stock τους πιο θορυβώδη.Το Zalman είναι οκ κουτάκι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...