Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιότερο κουτί (midi ειναι) από ένα quest pc που είχα πάρει γύρω στο 2004. Θα ταιριάζει ή λες να έχει θέμα με θερμοκρασίες;

αν είσαι ΄τοσο σφικτός σε χρήματα τι να σου πω.εγω θα παιρνα νέο. Θα χε και τις βιδούλες και τα εξαρτήματα του μεσα...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ψύκτρα,θα χρειαστείς μια με αυτούς.

κάτσε να πάρει οθόνη πρώτα και θα ζήσει και με τη μαμα ψυκτρα άνετα μέχρι τότε

Δημοσ.

Σίγουρα θέλει οθόνη,όπως και am ψύκτρα γιατί θα χει θόρυβο και θερμοκρασίες με τη stock.

εδώ πάει με 19αρα να κάνει δουλειά λές να τον πειράξει ο θόρυβος; Νομίζω πως πάει Οθόνη-ssd-cpu cooler

Δημοσ.

εδώ πάει με 19αρα να κάνει δουλειά λές να τον πειράξει ο θόρυβος; Νομίζω πως πάει Οθόνη-ssd-cpu cooler

Μπορεί να τον πειράξει ο θόρυβος ή το ότι ενδέχεται να βράζει ο επεξεργαστής (ανάλογα).Το οτι θα χρειαστεί ψύκτρα με τους περισσότερους επεξεργαστές θα χρειαστεί,το θέμα είναι αν θα βάλει από την αρχή ή θα μπαίνει αργότερα να ρωτάει ποιά ψύκτρα να πάρει και να περιμένει να τη πάρει,βγάλει-βάλει...Άλλο κόστος έχει μια ψύκτρα,και άλλο τα άλλα parts.

Δημοσ.

σε amd θα σε ενδιεφερε κατι? ενας 8core με 125 ευρω?

http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html

τον θεωρω value for money

τι να τον κανει τον 8πύρινο σε gaming? μπα

Μπορεί να τον πειράξει ο θόρυβος ή το ότι ενδέχεται να βράζει ο επεξεργαστής (ανάλογα).Το οτι θα χρειαστεί ψύκτρα με τους περισσότερους επεξεργαστές θα χρειαστεί,το θέμα είναι αν θα βάλει από την αρχή ή θα μπαίνει αργότερα να ρωτάει ποιά ψύκτρα να πάρει και να περιμένει να τη πάρει,βγάλει-βάλει...Άλλο κόστος έχει μια ψύκτρα,και άλλο τα άλλα parts.

ναι απλα εδώ τον πάλευα να βάλει οθόνη.... καλά και ο haswell μια χαρά πάει με την μαμα ψυχτρα.... δεν χρειάζεται...

Δημοσ.

Οθόνη έτσι και αλλιώς δεν βάζει,κακώς κιόλας.Ναι μια χαρά ζεστός θα'ναι.

Σοβαρά τώρα με τόσα να λείπουν θα επιμένεις στην ψήξη ; ο αδερφός μου τρέχει 4440 στους 42c αυτή τη στιγμή με μαμα ψυχτρα  

Δημοσ.

After market ψύκτρα θα χρειαστεί και είναι κάτι που έχει το μικρότερο κόστος από αυτά που "λείπουν",οπότε είναι κάτι που κοιτάς να το βάλεις.Όλα τα chip,τα κουτιά και οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος δεν είναι ίδιες,ούτε και οι χρήσεις.

Δημοσ.

After market ψύκτρα θα χρειαστεί και είναι κάτι που έχει το μικρότερο κόστος από αυτά που "λείπουν",οπότε είναι κάτι που κοιτάς να το βάλεις.Όλα τα chip,τα κουτιά και οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος δεν είναι ίδιες,ούτε και οι χρήσεις.

Μα σοβαρά επιμένεις ότι η νούμερο 1 έλλειψη είναι η ψύχτρα; Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου παίζει btf4 και μετατρέπει 2βιλία από epub σε mobi... τι άλλο να κάνει ; να του βάλει φωτιά;

Μια χαρά είναι η ψύχτρα δεν χρειάζεται after market

• Like 1
Δημοσ.

Μα σοβαρά επιμένεις ότι η νούμερο 1 έλλειψη είναι η ψύχτρα; Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου παίζει btf4 και μετατρέπει 2βιλία από epub σε mobi... τι άλλο να κάνει ; να του βάλει φωτιά;

Μια χαρά είναι η ψύχτρα δεν χρειάζεται after market

εισαι ο πρωτος που διαβαζω να μην εχει θεμα με την μαμα ψυκτρα . μηπως εχει γινει πολυ προσφατα αλλαγη παστας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...