Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρχοντα μου με 19αρα οθόνη τι να το κάνεις το gaming? βάλε 650 με οθόνη να μπορείς να παίξεις.

Έχεις δίκιο ότι χρειάζεται καλύτερη οθόνη, απλά δεν θα τη βάλω άμεσα. Προτιμώ να δώσω τα 650 για hardware και λίγο αργότερα αγοράζω και μια οθόνη.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ότι χρειάζεται καλύτερη οθόνη, απλά δεν θα τη βάλω άμεσα. Προτιμώ να δώσω τα 650 για hardware και λίγο αργότερα αγοράζω και μια οθόνη.

και τι να το κανεις το hardware αν δεν εισπράττεις τις δυνατότητες του?

η πρόταση μου με οθονη. Αν επιμένεις σου βγάζω και χωρίς οθόνη

και χωρίς

• Like 1
Δημοσ.

και τι να το κανεις το hardware αν δεν εισπράττεις τις δυνατότητες του?

η πρόταση μου με οθονη. Αν επιμένεις σου βγάζω και χωρίς οθόνη

ευχαριστώ φίλε. Αν μπορείς βγάλε και μια χωρίς οθόνη. 

Δημοσ.

έβγαλα και χωρίς. Απλά μπορείς να βρείς την κάρτα γραφικών πιο φτηνά από αλλού και να βάλεις πιο φτηνες ραμ στα 1600mhz

Δημοσ.

έβγαλα και χωρίς. Απλά μπορείς να βρείς την κάρτα γραφικών πιο φτηνά από αλλού και να βάλεις πιο φτηνες ραμ στα 1600mhz

Ωραία, πιστεύεις αξίζει να βάλω τον ι5 4590 με λίγα παραπάνω χρήματα;

Δημοσ.

απλά στη σύνθεση που έβγαλες αντικαθιστώ cpu και όλα τα αλλα (πχ mobo) μένουν ίδια;

ακριβώς. με ram τσα 1600mhz αν βρεις πιο οικονομική και Μια 280 r9 από άλλο μαγαζί. Επίσης μπορείς να παραμείνεις στον 4440 και να πας σε μια 280x r9 αν είναι για παιχνίδι..

Αλλά τονίζω.

Χωρίς οθόνη απλά θα καίνε ρεύμα όλα αυτά.

Σαν να έχεις υπεραυτοκίνητο με μισοφουσκομένα φθαρμένα ελαστικά

Δημοσ.

ακριβώς. με ram τσα 1600mhz αν βρεις πιο οικονομική και Μια 280 r9 από άλλο μαγαζί. Επίσης μπορείς να παραμείνεις στον 4440 και να πας σε μια 280x r9 αν είναι για παιχνίδι..

Αλλά τονίζω.

Χωρίς οθόνη απλά θα καίνε ρεύμα όλα αυτά.

Σαν να έχεις υπεραυτοκίνητο με μισοφουσκομένα φθαρμένα ελαστικά

Ευχαριστώ για τη σύνθεση λογικά αυτό θα κάνω. Θα πάρω και οθόνη απλά όχι τώρα μαζί με το υπόλοιπο σύστημα. 

Κάρτα γραφικών θα κοιτάξω μήπως έχει και αλλού, απλά το e-shop έχει καλή εξύπηρέτηση σε περίπτωση που πάθει κάτι καποιο εξάρτημα.

Κάτι τελευταίο που πρόσεξα τώρα. Το κουτί που είναι Mini θα τα χωράει όλα αυτά μέσα ή μηπως χρειάζεται Midi;

• Like 1
Δημοσ.

ποπο καλα που το είδες... με έχει πειράξει η ζέστη σήμερα. βρες ένα κουτάκι που σ αρεσει και θα το προσαρμόσουμε μια αλλαγή στη μητρική είναι. Φαντάζομαι δεν σκοπεύεις να βάλεις πολλαπλές κα΄ρτες

Δημοσ.

+1 στη συνθεση του i5, μονο το τροφοδοτικό δε μου καλοαρέσει και προσωπικά θα εκοβα λίγο απο αριστερα δεξιά για μια οθονη (και ας ειναι και lg αντι της dell)... Επίσης ισως εβαζα και εναν ssd 128gb

Δημοσ.

+1 στη συνθεση του i5, μονο το τροφοδοτικό δε μου καλοαρέσει και προσωπικά θα εκοβα λίγο απο αριστερα δεξιά για μια οθονη (και ας ειναι και lg αντι της dell)... Επίσης ισως εβαζα και εναν ssd 128gb

δεν του βαλα hard drive..... Σοβαρά με πείραξε η ζέστη σήμερα...

Δημοσ.

αυτό είναι σωστό τώρα και αν πάρεις gpu από αλλού όπως είπαμε είσαι στα λεφτά σου 703€ βγαίνουν αυτά που βλέπεις

edit και το κούτί που βαλες κάνει και το τροφοδοτικό δεν είμαι σίγουρος αν είναι haswell συμβατο

Δημοσ.

αυτό είναι σωστό τώρα και αν πάρεις gpu από αλλού όπως είπαμε είσαι στα λεφτά σου 703€ βγαίνουν αυτά που βλέπεις

edit και το κούτί που βαλες κάνει και το τροφοδοτικό δεν είμαι σίγουρος αν είναι haswell συμβατο

Έχω ένα παλιότερο κουτί (midi ειναι) από ένα quest pc που είχα πάρει γύρω στο 2004. Θα ταιριάζει ή λες να έχει θέμα με θερμοκρασίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...