Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της κορης μου χωρις να πεσει κλπ το κινητο αρχισε να κανει ραγισματα στην πισω οψη ...Απαραδεκτο για ένα τοσο ακριβο κινητο καθως και το κοστος αντικαταστασης . Τελος παντων περι ορεξεως ...... για τους φιλους της συσκευης

Ειδα παρα πολύ  μεγαλη διαφρα σε τιμες αντικατατσασης στο Internet

Από 65 εως 120 ευρω.

Γιατι αυτή η μεγαλη διαφορα ?

Υπαρχει καπου καλυτερη τιμη ?

http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-iphone/5/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%88%CE%B7.html

http://www.smartrepair.gr/index.php/episkeui-pisw-opsis-iphone5menu

Ευχαριστω.

Δημοσ.

κ. Γιάννη, μεταξύ μας τώρα, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ...

Σου λεει ο άλλος εδωσε 700€ για κινητο θα του φαω αλλα 120 για επισκευή,,,

Εφοσον και οι δύο εχουν γνησιο η μονη διαφορά τους ειναι στο οτι ο ακριβός δίνει 5 χρονια εγγυηση εναντι των 2 του "φθηνού" (69+φπα)

• Like 1
Δημοσ.

κ. Γιάννη, μεταξύ μας τώρα, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ...

Σου λεει ο άλλος εδωσε 700€ για κινητο θα του φαω αλλα 120 για επισκευή,,,

Εφοσον και οι δύο εχουν γνησιο η μονη διαφορά τους ειναι στο οτι ο ακριβός δίνει 5 χρονια εγγυηση εναντι των 2 του "φθηνού" (69+φπα)

Ευχαριστω.Και οι δυο γνησιο εχουν ???Από ότι ξερω η apple δεν εχει ανταλλακτικα επισημά για πωληση .Λαθος ?

Δημοσ.

Για μενα σιγουρεψου οτι ειναι γνησιο 1000% και ψαξε λιγο αν ξερουν γενικα σαν μαγαζια...υπαρχουν πολλα παραπονα για παρομοια μαγαζια.

Δημοσ.

Για μενα σιγουρεψου οτι ειναι γνησιο 1000% και ψαξε λιγο αν ξερουν γενικα σαν μαγαζια...υπαρχουν πολλα παραπονα για παρομοια μαγαζια.

Και πως να το καταλαβω αυτό ? Εγω από iPhone δεν εχω ιδεα

ΟΕΜ ειναι...

ΟΕΜ σημαινει γνησια αν ξερω καλα ?

Δημοσ.

λεβεντες γνησια ανταλλακτικα για iphone δεν υπαρχουν, μονο μεταχειρισμενα, αρα παρε αυτο που βρισκεις πιο φθηνο

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητικά αντιστοιχης παραγωγής (π.χ. απο το ιδιο εργοστάσιο) που τα χρησιμοποιεί και η apple.

Στην πράξη δε ξερω κατα ποσο ισχύει, πραγμα που θα καταλαβεις αν κανεις και μια αναζήτηση στο ebay για αυτό το ανταλλακτικο...

• Like 1
Δημοσ.

Της κορης μου χωρις να πεσει κλπ το κινητο αρχισε να κανει ραγισματα στην πισω οψη ...Απαραδεκτο για ένα τοσο ακριβο κινητο καθως και το κοστος αντικαταστασης . Τελος παντων περι ορεξεως ...... για τους φιλους της συσκευης

Ειδα παρα πολύ  μεγαλη διαφρα σε τιμες αντικατατσασης στο Internet

Από 65 εως 120 ευρω.

Γιατι αυτή η μεγαλη διαφορα ?

Υπαρχει καπου καλυτερη τιμη ?

http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-iphone/5/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%88%CE%B7.html

http://www.smartrepair.gr/index.php/episkeui-pisw-opsis-iphone5menu

Ευχαριστω.

Και αν δεν ειναι γνησιο ποια η διαφορα?Ενα καπακι ειναι.

Εδω βαζουμε hard copy ολα τα βασικα ανταλλακτικα του iphone χωρις κανενα προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα λιγο για να αλλαξεις το πισω δεν ειναι και τοσο ευκολο.

Τσεκαρε στην ουσια βγαζει ολο το τηλεφωνο εξω και το βαζει στην καινουργια "πισω οψη"

Αυτος που θα το κανει πρεπει να ξερει αρκετα καλα για να το αλλαξει.

• Like 2
Δημοσ.

παντως δεν εχω ξανακουσει να ραγισει μονο του το πισω μερος σε 5ρι.

Σε καθε περιπτωση οπως προειπωθηκε, οποιος ισχυριστει οτι πουλαει γνησια ανταλλακτικα πλην των apple stores του εξωτερικου λεει ψεματα.

Παρε ενα οτι βρεις, δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Η οθονη εχει διαφορες απο καλο σε μουφα ανταλλακτικο, αλλα το πισω μερος δεν νομιζω. 

• Like 2
Δημοσ.

παντως δεν εχω ξανακουσει να ραγισει μονο του το πισω μερος σε 5ρι.

Σε καθε περιπτωση οπως προειπωθηκε, οποιος ισχυριστει οτι πουλαει γνησια ανταλλακτικα πλην των apple stores του εξωτερικου λεει ψεματα.

Παρε ενα οτι βρεις, δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Η οθονη εχει διαφορες απο καλο σε μουφα ανταλλακτικο, αλλα το πισω μερος δεν νομιζω. 

Ραγίζουν τα γυάλινα μέρη που έχει στο πάνω και το κάτω μέρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...