Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Της κορης μου χωρις να πεσει κλπ το κινητο αρχισε να κανει ραγισματα στην πισω οψη ...Απαραδεκτο για ένα τοσο ακριβο κινητο καθως και το κοστος αντικαταστασης . Τελος παντων περι ορεξεως ...... για τους φιλους της συσκευης Ειδα παρα πολύ μεγαλη διαφρα σε τιμες αντικατατσασης στο Internet Από 65 εως 120 ευρω. Γιατι αυτή η μεγαλη διαφορα ? Υπαρχει καπου καλυτερη τιμη ? http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-iphone/5/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%88%CE%B7.html http://www.smartrepair.gr/index.php/episkeui-pisw-opsis-iphone5menu Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 κ. Γιάννη, μεταξύ μας τώρα, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ... Σου λεει ο άλλος εδωσε 700€ για κινητο θα του φαω αλλα 120 για επισκευή,,, Εφοσον και οι δύο εχουν γνησιο η μονη διαφορά τους ειναι στο οτι ο ακριβός δίνει 5 χρονια εγγυηση εναντι των 2 του "φθηνού" (69+φπα) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 κ. Γιάννη, μεταξύ μας τώρα, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ... Σου λεει ο άλλος εδωσε 700€ για κινητο θα του φαω αλλα 120 για επισκευή,,, Εφοσον και οι δύο εχουν γνησιο η μονη διαφορά τους ειναι στο οτι ο ακριβός δίνει 5 χρονια εγγυηση εναντι των 2 του "φθηνού" (69+φπα) Ευχαριστω.Και οι δυο γνησιο εχουν ???Από ότι ξερω η apple δεν εχει ανταλλακτικα επισημά για πωληση .Λαθος ?
Hyphen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για μενα σιγουρεψου οτι ειναι γνησιο 1000% και ψαξε λιγο αν ξερουν γενικα σαν μαγαζια...υπαρχουν πολλα παραπονα για παρομοια μαγαζια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για μενα σιγουρεψου οτι ειναι γνησιο 1000% και ψαξε λιγο αν ξερουν γενικα σαν μαγαζια...υπαρχουν πολλα παραπονα για παρομοια μαγαζια. Και πως να το καταλαβω αυτό ? Εγω από iPhone δεν εχω ιδεα ΟΕΜ ειναι... ΟΕΜ σημαινει γνησια αν ξερω καλα ?
arma1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 λεβεντες γνησια ανταλλακτικα για iphone δεν υπαρχουν, μονο μεταχειρισμενα, αρα παρε αυτο που βρισκεις πιο φθηνο 1
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Και πως να το καταλαβω αυτό ? Εγω από iPhone δεν εχω ιδεα ΟΕΜ σημαινει γνησια αν ξερω καλα ? θεωρητικά αντιστοιχης παραγωγής (π.χ. απο το ιδιο εργοστάσιο) που τα χρησιμοποιεί και η apple. Στην πράξη δε ξερω κατα ποσο ισχύει, πραγμα που θα καταλαβεις αν κανεις και μια αναζήτηση στο ebay για αυτό το ανταλλακτικο... 1
Roger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Της κορης μου χωρις να πεσει κλπ το κινητο αρχισε να κανει ραγισματα στην πισω οψη ...Απαραδεκτο για ένα τοσο ακριβο κινητο καθως και το κοστος αντικαταστασης . Τελος παντων περι ορεξεως ...... για τους φιλους της συσκευης Ειδα παρα πολύ μεγαλη διαφρα σε τιμες αντικατατσασης στο Internet Από 65 εως 120 ευρω. Γιατι αυτή η μεγαλη διαφορα ? Υπαρχει καπου καλυτερη τιμη ? http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-iphone/5/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%88%CE%B7.html http://www.smartrepair.gr/index.php/episkeui-pisw-opsis-iphone5menu Ευχαριστω. Και αν δεν ειναι γνησιο ποια η διαφορα?Ενα καπακι ειναι. Εδω βαζουμε hard copy ολα τα βασικα ανταλλακτικα του iphone χωρις κανενα προβλημα. 1
Hyphen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Και πως να το καταλαβω αυτό ? Εγω από iPhone δεν εχω ιδεα ΟΕΜ σημαινει γνησια αν ξερω καλα ? κοιτα λιγο για να αλλαξεις το πισω δεν ειναι και τοσο ευκολο. Τσεκαρε στην ουσια βγαζει ολο το τηλεφωνο εξω και το βαζει στην καινουργια "πισω οψη" Αυτος που θα το κανει πρεπει να ξερει αρκετα καλα για να το αλλαξει. 2
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 παντως δεν εχω ξανακουσει να ραγισει μονο του το πισω μερος σε 5ρι. Σε καθε περιπτωση οπως προειπωθηκε, οποιος ισχυριστει οτι πουλαει γνησια ανταλλακτικα πλην των apple stores του εξωτερικου λεει ψεματα. Παρε ενα οτι βρεις, δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Η οθονη εχει διαφορες απο καλο σε μουφα ανταλλακτικο, αλλα το πισω μερος δεν νομιζω. 2
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 παντως δεν εχω ξανακουσει να ραγισει μονο του το πισω μερος σε 5ρι. Σε καθε περιπτωση οπως προειπωθηκε, οποιος ισχυριστει οτι πουλαει γνησια ανταλλακτικα πλην των apple stores του εξωτερικου λεει ψεματα. Παρε ενα οτι βρεις, δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Η οθονη εχει διαφορες απο καλο σε μουφα ανταλλακτικο, αλλα το πισω μερος δεν νομιζω. Ραγίζουν τα γυάλινα μέρη που έχει στο πάνω και το κάτω μέρος
Hyphen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ραγίζουν τα γυάλινα μέρη που έχει στο πάνω και το κάτω μέρος παιζει να εχεις δικιο... 1
ninos22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 παιζει να εχεις δικιο... Ξεβάφει πολύ πιο εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα