mckaibomber Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 λεω να παρω το moto g 8gb γινεται να χρησιμοποιήσω αυτο http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb20-flash-drive-p-PER.552794σαν καρτα μνημης;
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Παρε το moto g. Αυτο που βρηκες δεν ξερω αν θα κανει. Το κινητο παντως ειναι σουπερ!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εχει βγει εκδοση με 4g lte και sd slot, δες στο Amazon
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 λες να περιμενω να ερθει; Σιγουρα οχι, θα ειναι αρκετα ακριβοτερο
mckaibomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σιγουρα οχι, θα ειναι αρκετα ακριβοτερο στην αγγλια εχει 180 ευρω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εννοείται να πάρεις την 4g αλλά όχι από Ελλάδα
Skywalker333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά. έχω μια ερώτηση. αν πάρω το moto G 4G απο Aγγλία, τι παίζει με τη περίπτωση σερβις? γιατι πχ με τα iphone ειναι μεγαλος μπελας. ξέρει κανείς?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν πάρεις από αμαζον κανονική είναι η εγγύηση, δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά είχα ακούσει ότι σου στέλνουν άλλο και στέλνεις το παλιό. Ξανά λέω δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό έχω ακούσει
Skywalker333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δηλαδή το στέλνεις πίσω στην amazon? περίεργο μου ακούγεται αυτό καθώς δεν εχουν tech service. πχ για το kindle που μου χάλασε, δεν το επισκευάζαν, απλα το πετάς κ αγοράζεις άλλο.
klaount Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δηλαδή το στέλνεις πίσω στην amazon? περίεργο μου ακούγεται αυτό καθώς δεν εχουν tech service. πχ για το kindle που μου χάλασε, δεν το επισκευάζαν, απλα το πετάς κ αγοράζεις άλλο. Τι δουλειά έχει η amazon; To service ή την αντικατάσταση το κάνει η motorola ή οι αντιπρόσωποι της, εσύ το στέλνεις amazon γιατί από εκεί το αγόρασες. To Kindle πως σου χάλασε; Ήταν μέσα στην εγγύηση και δε στο άλλαξαν; Γιατί για επισκευή δε νομίζω να συμφέρει τόσο φτηνό που είναι.
Skywalker333 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 βράχηκε. κ μου είπαν πως δεν τα επισκευάζουν ποτέ, δεν δέχονται να τους τα στειλεις. μου φαίνεται θα στειλω ενα email στην amazon να ρωτησω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα