Προς το περιεχόμενο

moto g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. έχω μια ερώτηση. αν πάρω το moto G 4G απο Aγγλία, τι παίζει με τη περίπτωση σερβις?

γιατι πχ με τα iphone ειναι μεγαλος μπελας.

ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Αν πάρεις από αμαζον κανονική είναι η εγγύηση, δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά είχα ακούσει ότι σου στέλνουν άλλο και στέλνεις το παλιό. Ξανά λέω δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό έχω ακούσει

Δημοσ.

δηλαδή το στέλνεις πίσω στην amazon? περίεργο μου ακούγεται αυτό καθώς δεν εχουν tech service. πχ για το kindle που μου χάλασε, δεν το επισκευάζαν, απλα το πετάς κ αγοράζεις άλλο.

Δημοσ.

δηλαδή το στέλνεις πίσω στην amazon? περίεργο μου ακούγεται αυτό καθώς δεν εχουν tech service. πχ για το kindle που μου χάλασε, δεν το επισκευάζαν, απλα το πετάς κ αγοράζεις άλλο.

Τι δουλειά έχει η amazon; To service ή την αντικατάσταση το κάνει η motorola ή οι αντιπρόσωποι της, εσύ το στέλνεις amazon γιατί από εκεί το αγόρασες.

To Kindle πως σου χάλασε; Ήταν μέσα στην εγγύηση και δε στο άλλαξαν; Γιατί για επισκευή δε νομίζω να συμφέρει τόσο φτηνό που είναι.

Δημοσ.

βράχηκε. κ μου είπαν πως δεν τα επισκευάζουν ποτέ, δεν δέχονται να τους τα στειλεις.

μου φαίνεται θα στειλω ενα email στην amazon να ρωτησω τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...