sintalkas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το router μου το DGN-2000 της netgear ,έχω κάνει τα πάντα αλλά αυτό δεν λέει να συνδεθεί στο internet με τίποτα και παραμένει πάντα κόκκινο το ledaki αλλά ακόμα και όταν μια φορά έγινε πράσινο και προσπάθησα να μπω μέσω wifi διάβασα πολλά forum για ρυθμίσεις ,εγκατέστησα custom official firmware της κανονικής έκδοσης,τίποτα τζίφος.Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας παιδιά... Να αναφέρω πως τις ρυθμίσεις στο ρούτερ τις βάζω μόνο με το ethernet καλώδιο μιας και η γραμμή είναι σε δυσπρόσιτο σημείο και είναι δύσκολο να βάλω pc και καλώδιο τηλεφώνου ...
leonidas_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν το λαμπάκι του DSL σταθεροποιείται, σημαίνει οτι ο router σου μιλάει με το DSLAM. ΑΝ συμβαίνει αυτό κ το λαμπάκι του internet δε γίνεται ποτέ πράσινο, σημαίνει οτι αποτυγχάνει το authentication. Πιθανότατα είσαι σε OTENET ή FORTHNET. Έλεγξε ξανά ότι έχεις βάλει σωστά το username και το password σου. Σε FORTHNET μερικές φορές χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο, καθώς έχω παρατηρήσει ότι ακόμα κ τα default pass της FORTHNET να έχεις αφήσει μετά παίρνει "από μόνο του" τα δικά σου uname/pass. Αν δοκιμάσεις κ με άλλο ρούτερ κ παίζεις κανονικά, συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω.Σε διαφορετική περίπτωση τηλέφωνο στον πάροχό σου. Υ.Γ. Όσων αφορά το ότι συνδέεσαι με ethernet για να Setάρεις το router σου κ ύστερα το αποσυνδέεις από το ethernet κ το συνδέεις στην τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει θέμα.
sintalkas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά θα με τρελάνει παρόλο που έφτιαξε το σήμα πολλές φορές δεν μπορώ να μπω και ενώ κάνει λήψη πολύ καλή ,πάει να μπει και τελικά περιμένω αιωνίως από κινητό και toshiba laptop ,δώστε καμιά συμβουλή γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου ,πρέπει να έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις...
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά θα με τρελάνει παρόλο που έφτιαξε το σήμα πολλές φορές δεν μπορώ να μπω και ενώ κάνει λήψη πολύ καλή ,πάει να μπει και τελικά περιμένω αιωνίως από κινητό και toshiba laptop ,δώστε καμιά συμβουλή γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου ,πρέπει να έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις... καταρχην το ελυσες το θεμα με το Internet?γιατι δεν λες τι εγινε και πεταγεσε για αλλο προβλημα.α.περνα το τελευταιο firmware απο Netgear και ασε τα custom για την ωρα.β.ο dhcp να ειναι ανοιχτος.δοκιμασε αλλο καναλι στο ασυρματο.αν δεν παιξει δοκιμασε αλλο κλειδωμα.πχ απο wpa2 σε wpa ή το αναποδο.καναλι καρφωτα και οχι auto απο 1 εως 11.απεφυγε 12 και 13 δεν το πιανουν ολες οι καρτες.και προσεχε μην βαλεις κανα κλειδωμα με mac address αν εχει. Παιδιά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το router μου το DGN-2000 της netgear ,έχω κάνει τα πάντα αλλά αυτό δεν λέει να συνδεθεί στο internet με τίποτα και παραμένει πάντα κόκκινο το ledaki αλλά ακόμα και όταν μια φορά έγινε πράσινο και προσπάθησα να μπω μέσω wifi διάβασα πολλά forum για ρυθμίσεις ,εγκατέστησα custom official firmware της κανονικής έκδοσης,τίποτα τζίφος.Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας παιδιά... Να αναφέρω πως τις ρυθμίσεις στο ρούτερ τις βάζω μόνο με το ethernet καλώδιο μιας και η γραμμή είναι σε δυσπρόσιτο σημείο και είναι δύσκολο να βάλω pc και καλώδιο τηλεφώνου ... to router θα το σεταρεις Pppoe/llc.προσεξε το αυτο.μην βαλεις καταλαθος κανα pppoe/vcmux διοτι αν θυμαμαι καλα ειναι σε διαφορετικες καρτελλες το pppoa/pppoe και το vcmux/llc.επισης προσεχε με τα στοιχεια.τι παροχο εχεις?μηπως εχει κανα παραξενο συμβολο το Password?αν εχεις οτενετ δοκιμασες το κλασσικο [email protected] με Password otenet?καλο θα ηταν να ηταν συνδεδεμενο με την γραμμη και ας κανεις και wireless τις ρυθμισεις username/password για να μπορεις να κανεις δοκιμες.οχι οτι κανει καποιο προβλημα που κανεις τις ρυθμισεις και μετα πας και το συνδεεις απλα ειναι παραπανω κοπος χωρις λογο.τωρα τις ρυθμισεις του wireless ειτε τις κανεις με καλωδιο ειτε τις κανεις με wireless απλα αν εισαι με wireless θα σε πεταει εξω με καθε μια αλλαγη που θα κανεις. Αν το λαμπάκι του DSL σταθεροποιείται, σημαίνει οτι ο router σου μιλάει με το DSLAM. ΑΝ συμβαίνει αυτό κ το λαμπάκι του internet δε γίνεται ποτέ πράσινο, σημαίνει οτι αποτυγχάνει το authentication. Πιθανότατα είσαι σε OTENET ή FORTHNET. Έλεγξε ξανά ότι έχεις βάλει σωστά το username και το password σου. Σε FORTHNET μερικές φορές χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο, καθώς έχω παρατηρήσει ότι ακόμα κ τα default pass της FORTHNET να έχεις αφήσει μετά παίρνει "από μόνο του" τα δικά σου uname/pass. Αν δοκιμάσεις κ με άλλο ρούτερ κ παίζεις κανονικά, συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω. Σε διαφορετική περίπτωση τηλέφωνο στον πάροχό σου. Υ.Γ. Όσων αφορά το ότι συνδέεσαι με ethernet για να Setάρεις το router σου κ ύστερα το αποσυνδέεις από το ethernet κ το συνδέεις στην τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει θέμα. μπορει να μην αποτυγχανει το authenticationκαι απλα να ειναι το προβλημα sync no ip που δεν φτανει η προσπαθεια για να σηκωσει ppp μεχρι τον παροχο.αυτο με την forthnet που συνδεεται με default στοιχεια και μετα στα αλλαζει με τα δικα σου αυτοματα γινεται μονο στα ρουτερ που δινει η forthnet Και εχουν custom firmware και οχι στα ρουτερ του εμποριου. μια δοκιμη με αλλο ρουτερ ειναι μια καλη φαση για να δει αν το προβλημα ειναι στο ρουτερ που δυσκολο εκτος αν ειναι καμια ασυμβατοτητα ή να εχει σεταρει κατι λαθος ή να εχει κανα παλιο firmware.τουλαχιστον με αλλο ρουτερ μπορει να βγαλει εκτος τι φταιει και τι δεν φταιει ωστε να εστιασει καλυτερα στο προβλημα και στην λυση του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα