Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι μετά απο λίγο κατάλαβα το τι είχε συμβεί ... αλλιώς θα της την έλεγα κανονικά !

και αντιστρέφω τι θα έκανα εγώ αν κάποιος έβρισκε το δικό μου κινητό και μου το παρέδιδε !

....ή του καθενός απο εμάς ...

...και αναρωτιέμαι ... αξίζει τον κόπο ?

Δημοσ.

Αξίζει τον κόπο αν ο άλλος είναι φιλότιμος και φερθεί ανθρώπινα.

Αλλά αυτό απο πριν δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό είναι το κακο.

Έχω επιστέψει πορτοφόλι σε άνθρωπο πριν 5-6 χρόνια με ταυτότητα,δίπλωμα και άλλα έγγραφα μέσα και 30€ σε χρηματικό ποσο,και όταν του το πήγα μου χάρισε τα 30€ για την τιμιότητα μου και το ήθος μου όπως είπε,επειδή τον γλύτωσα από την ταλαιπωρία να βγάλει πάλι ταυτότητα,δίπλωμα κτλπ.

Είναι σε τι άνθρωπο θα πέσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Και μετα θα αναρωτιουνται γιατι ακομα και εαν τυχαια το βρεις,το κρατησεις.

Ενα iphone ειχα βρει κατω,σπασμενο κιολας.Πηρα τηλ σε ενα αριθμο που επαιρνε(δε μπορουσα να ο σηκωσω γιατι ηταν σπασμενη η οθονη) και ηρθε ενας πιτσιρικας και αφησε και ενα 20αρικο.

Μου φαινεται με τετοια γιδια που σου ξυνιζουν κιολας ,πρεπει να πηγαινεις ΑΤ και να ζητας ποσοστο οπως οριζει ο νομος.

Δημοσ.

Πριν δυο χρόνια είχα χάσει το κινητό μου στο μετρό της Αθήνας. Ευτυχώς ήταν ένα Nokia των 20€, από αυτά που αγοράζει κάποιος για τον στρατό. Έτσι και εγώ, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων είχα το συγκεκριμένο.

Ανακάλυψα ότι δεν το είχα πάνω μου όταν βγήκα από το συρμό και ανέβενα τις κυλιόμενες σκάλες: δυστυχώς ο συρμός είχε ήδη φύγει.

Ακολούθησα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αίτηση απώλειας sim στον παρόχο, με το χαρτί αυτό στην αστυνομία για αναφορά του IMEI, νέα κάρτα sim, αναφορά και στην Αττικό Μετρό όπου συμπλήρωσα μία φόρμα για τέτοιες περιπτώσεις κτλ.

Δεν τα θυμάμαι καλά όλα αλλά πάνω κάτω αυτά ήταν τα βήματα που ακολούθησα.

Το κινητό ήταν κλειστό όταν προσπάθησα να το καλέσω μετά από λίγη ώρα που έφτασα σπίτι πάντως.

Όταν δε το ίδιο απόγευμα έβγαλα νέα κάρτα sim, ήταν πια αδύνατο να επικοινωνήσω μαζί του. Όποιος το βρήκε απλά θα χρησιμοποιόυσε την συσκευή για λίγο, μέχρι να μπλοκάρουνε το ΙΜΕΙ.

Ίσως λοιπόν και στην περίπτωση του ts, αυτό να έχει συμβεί: ο ιδιοκτήτης να έχει προβεί σε παρόμοιες ενέργειες θεωρώντας την συσκευή και την sim χαμένες.

Δημοσ.

Ο φιλος μου ειχε βρει ενα κινητο κατω. Ελειπε η sim αλλα ειχε επαφες αποθηκευμενες στο κινητο οποτε καλεσαμε την επαφη bro (αδερφος). Επικοινωνησαμε και δωσαμε ραντεβου. Εμφανιστηκε η μητερα του και ειχε παρει δωρο εναν ελβετικο σουγια. Not bad :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου φαινεται με τετοια γιδια που σου ξυνιζουν κιολας ,πρεπει να πηγαινεις ΑΤ και να ζητας ποσοστο οπως οριζει ο νομος.

Ισχυει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα ...

Μου συνέβη και μένα κάτι ανάλογο με τον τίτλο της ενότητας  "Βρήκα ένα Samsung στο δρόμο" και είπα να καταθέσω την "εμπειρία" μου εδώ ...

Σήμερα λοιπόν βρήκα ένα ολοκαίνουργιο μέσα σε θήκη κινητό Galaxy J5 ...

Έκανα ακριβώς ότι διάβασα για τέτοιες περιπτώσεις ...

Περίμενα κλήση από την ιδιοκτήτριά του για να το παραδώσω ..... όντως μετά από λίγο τσουπ η Νανά ...

Έχασα το κινητό μου ... μου λέει ,,, Το βρήκα εγώ της λέω ... που θέλετε να σας το παραδώσω ?

... στο σπίτι μου λέει η Νανά .... (άκουσον-άκουσον !!!) ,,,

Τελικά δώσαμε ένα ραντεβού σε κάποιο σημείο και της το παρέδωσα λέγοντάς μου ένα ξερό "ευχαριστώ" και αρπάζοντας το απ τα χέρια μου εξαφανίστηκε !!!

Εγώ είχα όλη την καλή πρόθεση να το παραδώσω φυσικά και να πούμε μια δυο κουβέντες σαν άνθρωποι ...βρε αδερφέ (που λέει ο λόγος) ...

... αν αυτού αισθάνθηκα ότι με κοίταζε ύποπτα η εν λόγο ... Θα έλεγα γαϊδουρινή την συμπεριφορά της και για να είμαι ειλικρινής αν ήξερα εκ των προτέρων ότι θα είχα τέτοια αντιμετώπιση ... δεν ξέρω αν θα της το παρέδιδα ...

ΥΓ αν και είμαι μέλος από το 2013 , τώρα πρόσεξα ότι έκανα την πρώτη δημοσίευσή μου... :rolleyes:

μπορεί να μην είχε όρεξή, να βιαζόταν και γενικά να μην ήθελε πολλά πολλά μαζί σου 

Δημοσ.

μπορεί να μην είχε όρεξή, να βιαζόταν και γενικά να μην ήθελε πολλά πολλά μαζί σου 

Αφού δεν του πέταξε και κανα "ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ" πάλι καλά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...