Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε restore, μπες και κοιτα το imei, Μιλα με sammy μπας και βρουν σε ποιο καταστημα εχει δωθει (αν ειναι ελληνικο) και μετα μιλα με το καταστημα μηπως και κρατανε αρχειο. Αν δεν εχουν αρχειο, καλοριζικο. :)

Ή βγαλε τη sim, βαλτη σε ενα δικο σου κινητο, πηγαινε σε ενα καταστημα vodafone να τη ξεκλειδωσει εχοντας μαζι μια υπευθηνη δηλωση και μετα περιμενε μηπως σε παρουν. :)

πιο πρακτικό ειναι απλα να φορτίζει αυτό για να το κρατησει ανοιχτό μεχρι να πάρει κάποιος...

Δημοσ.

και να φανε πειθαρχικο-διαθεσιμότητα αν στραβωσει και τους πιάσουν...;

Ξεκολλήστε λιγο, δεν ειναι πλέον 1980...

νομιζεις..

αα

η sim δεν ειναι χρεωμενη σε καποιον?δεν εχει δηλωθει δλδ?αν πας σε ενα καταστημα comote - voda - wind αναλογος και τους εξηγησεις θα σου που πιανου ειναι.

ε αυτος ολο και καποιο τηλεφωνο η κατι θα εχει αφησει καταχωριμενο..

Δημοσ.

Ειπα οτι πηγα και δε μπορεσαν να τον βρουν. Λογικα θα την πηρε απο περιπτερο την sim.

Το εχω ανοικτο, αλλα πλεον δεν παιρνει κανεις.. Δε θα το αφησω και ενα μηνα.

Δημοσ.

Στη vodafone σίγουρα μπορούν να βρουν τον ιδιοκτήτη από τον αριθμό της sim. Αν είναι κανονική τουλάχιστον αναγράφει τον αριθμό επάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μα αφου το πηγα και μου ειπαν οτι δε γινεται.. Εκτος αν ηταν κουτσουρα.

Δημοσ.

ή για κάποιο λογο φοβήθηκαν/δεν ήθελαν να δώσουν προσωπικά του στοιχεία...

Για μένα δεν υπαρχει άλλη λύση απο το να το αφήσεις 3-4 μέρες ανοιχτό...

Τι στο καλο, ενας γνωστός δε θα βρεθεί να τον πάρει;

Δημοσ.

πλεον ολες οι sim ειναι δηλωμενες σε καποιο ονομα..εχουν καποια στοιχεια..

αλλιως τις κλειδωνουν.αν θυμασαι απο μια εποχη και μετα ..εδω και 4-5 χρονια οποια sim δεν ειχε στοιχεια εκλεινε αυτοματα.και δεν μπορουσες να την χρησιμοποιησεις αν δεν πηγαινες απο καταστημα της εταιριας να βαλεις τα στοιχεια σου.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση ο κατοχος να την κλειδωσε οταν αντιληφθηκε οτι του λειπει το κινητο;

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση ο κατοχος να την κλειδωσε οταν αντιληφθηκε οτι του λειπει το κινητο;

αν ήταν συμβόλαιο, μπορεί να την κλείδωσε μέσω της εταιρείας. για κάρτα δε γνωρίζω.

Δημοσ.

Αν δε γινει κατι, με hard reset με το συνδιασμο των πληκτρων θα ειμαι οκ; Δε θελω να περασω καποια custom rom, απλα να το επαναφερω οπως αρχικα.

Δημοσ.

Link.png Site: Stolendevice

κατι που θα οφειλαν να παρέχουν οι εταιρείες (αν δεν ειχαν μονο στοχο τους το κερδος)...

@luxx νομίζω πως ναι αυτό θα γίνει με το hard reset (wipe το λενε νομιζω, εχω χρονα να πιασω android)

Δημοσ.

Λογικά πήγες σε κατάστημα franchise (δεν ξέρω αν υπάρχουν καν ιδιόκτητα στη Vodafone) και βαρέθηκαν να σε εξυπηρετήσουν, γιατί δε θα είχαν κανένα κέρδος. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα ...

Μου συνέβη και μένα κάτι ανάλογο με τον τίτλο της ενότητας  "Βρήκα ένα Samsung στο δρόμο" και είπα να καταθέσω την "εμπειρία" μου εδώ ...

Σήμερα λοιπόν βρήκα ένα ολοκαίνουργιο μέσα σε θήκη κινητό Galaxy J5 ...

Έκανα ακριβώς ότι διάβασα για τέτοιες περιπτώσεις ...

Περίμενα κλήση από την ιδιοκτήτριά του για να το παραδώσω ..... όντως μετά από λίγο τσουπ η Νανά ...

Έχασα το κινητό μου ... μου λέει ,,, Το βρήκα εγώ της λέω ... που θέλετε να σας το παραδώσω ?

... στο σπίτι μου λέει η Νανά .... (άκουσον-άκουσον !!!) ,,,

Τελικά δώσαμε ένα ραντεβού σε κάποιο σημείο και της το παρέδωσα λέγοντάς μου ένα ξερό "ευχαριστώ" και αρπάζοντας το απ τα χέρια μου εξαφανίστηκε !!!

Εγώ είχα όλη την καλή πρόθεση να το παραδώσω φυσικά και να πούμε μια δυο κουβέντες σαν άνθρωποι ...βρε αδερφέ (που λέει ο λόγος) ...

... αν αυτού αισθάνθηκα ότι με κοίταζε ύποπτα η εν λόγο ... Θα έλεγα γαϊδουρινή την συμπεριφορά της και για να είμαι ειλικρινής αν ήξερα εκ των προτέρων ότι θα είχα τέτοια αντιμετώπιση ... δεν ξέρω αν θα της το παρέδιδα ...

ΥΓ αν και είμαι μέλος από το 2013 , τώρα πρόσεξα ότι έκανα την πρώτη δημοσίευσή μου... :rolleyes:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...