Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα ενα κινητο στο δρομο. Οταν το ανοιγω μου βγαζει 7 κλησεις και 2 μηνυματα, αλλα οταν παω να τα επιλεξω μου βγαζει μια σελιδα με πλαισια για να βαλω gmail και κωδικο, και λεει οτι εχω υπερβει τις μεγιστες προσπαθεις για το συνδιασμο μοτιβου.

Υπαρχει περιπτωση να βρω ποιανου ειναι ή να το φλασαρω;

Δημοσ.

Για δώσε μια εικόνα απο αυτό που λες οτι βγάζει.

Μετά βγάλε την SD να την δεις σε υπολογιστή μήπως έχει κάνει bkp τις επαφές του και να τον βρεις απο εκεί.

Φόρτισε το να έχεις μπαταρία, δεν μπορεί, θα σε καλέσει....

Δημοσ.

Αμα εχει υπερβει τις προσπαθεις για το μοτιβο,κατα 99% κλεμμενο ειναι και μαλλον το πεταξε ο κλεφτης.

Δημοσ.

καταρχην μπραβο απο μενα μονο και μονο που ανοιξες τοπικ για να βρεις πιανου ειναι.

δευτερον δεν ξερω αν μπορεις να βρεις ποιος το αγορασε μεσο imei.αν δηλαδη εχει αγοραστει απο καποιο φυσικο μαγαζι , που εχει κρατησει στοιχεια του πελατη (πιστωτικη πχ.)

Δημοσ.

Αμα εχει υπερβει τις προσπαθεις για το μοτιβο,κατα 99% κλεμμενο ειναι και μαλλον το πεταξε ο κλεφτης.

ακριβώς... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να περιμένεις να ξαναπάρουν (οποτε απαντας και τους το δίνεις), είτε να το πας στο ΑΤ της περιοχής που το βρήκες ή τελος να μπεις σε recovery mode/hard reset (δε ξερω πως τα λενε στα android)...

Δημοσ.

ΠΟΤΕ.

γιατί;; Το παει και παίρνει (απαιτεί) χαρτί οτι το παρέδωσε... Εαν ο κατοχος το αναζητήσει του το δίνουν, εάν οχι μετα απο καιρό ειναι υποχρεωμένοι να το επιστρέψουν σε αυτόν που το βρήκε...

Δημοσ.

γιατί;; Το παει και παίρνει (απαιτεί) χαρτί οτι το παρέδωσε... Εαν ο κατοχος το αναζητήσει του το δίνουν, εάν οχι μετα απο καιρό ειναι υποχρεωμένοι να το επιστρέψουν σε αυτόν που το βρήκε...

Χε, νομίζω περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να το κρατήσουν οι ίδιοι...

• Like 1
Δημοσ.

Χε, νομίζω περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να το κρατήσουν οι ίδιοι...

και να φανε πειθαρχικο-διαθεσιμότητα αν στραβωσει και τους πιάσουν...;

Ξεκολλήστε λιγο, δεν ειναι πλέον 1980...

Δημοσ.

καιρό είχα να διαβάσω καλό ανέκδοτο.... :-D

υγ - την κόκα του άφραγκου δήθεν εφοπλιστή θα τη στείλουν στα βάθη της ανατολής εεεεεε ;;;  :-D  :-D

Δημοσ.

Ταξιτζης μου το εδωσε. Οποτε απιθανο να βρεθει.. Στις ποσες προσπαθειες κλειδωνει;

Εαν το εχω ανοικτο, γινεται ο αλλος να παρει τηλεφωνο;

Το πηγα και στη vodafone, δε γινεται να βρουν ποιανου ειναι. Πηγα εκει, επειδη η sim ειναι vodafone.

Δημοσ.

Κανε restore, μπες και κοιτα το imei, Μιλα με sammy μπας και βρουν σε ποιο καταστημα εχει δωθει (αν ειναι ελληνικο) και μετα μιλα με το καταστημα μηπως και κρατανε αρχειο. Αν δεν εχουν αρχειο, καλοριζικο. :)

Ή βγαλε τη sim, βαλτη σε ενα δικο σου κινητο, πηγαινε σε ενα καταστημα vodafone να τη ξεκλειδωσει εχοντας μαζι μια υπευθηνη δηλωση και μετα περιμενε μηπως σε παρουν. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...