Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nix Pixel, on 07 Jul 2014 - 7:18 PM, said:

4) Πρόσεξε μόνο μη σου πει σε κάποια φάση ότι πρέπει να συνδέεσαι κάθε 24 ώρες στο internet γιατί αλλιώς δε θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου.

Το chrome os αν δεν είχε μέλλον δε θα ασχολούταν μαζί του όλοι οι κατασκευαστές. Και ναι, πιο καλή ενοποιημένη εμπειρία προσφέρει η google που με έναν browser κατάφερε και ενοποίησε πολύ ωραία τις υπηρεσίες, παρά η m$ που με ολόκληρο λειτουργικό μάμησε το σύμπαν και κάνει τη μια κολοτούμπα μετά την άλλην.

Ποιος είπε ότι ο chromeos δεν έχει μελλον???

Η google είπε ότι το chromeos μπορει αντικαταστήσει το 60% των εταιρικων PC και αυτή τη στιγμη προφανώς μου γράφεις από το desktop σου που τρέχει καθαρά ΜΟΝΟ chromeos!

Μη λέμε και ότι θέλουμε! :devil:

Αυτό με τις 24ωρες το λες σε μένα ή είναι κάτι που το εχεις στο μυαλό,λόγο του λαπτοπ σου(chromebook)και το έγραψες κατά λάθος? :P

Αυτά από μένα και παω συνεχίσω το prototype στο άθλιο windows tablet μου! ;)

Τι να κάνουμε,οταν δεν έχουμε walking dead!Χμμμ.. ή έχουμε??? :unsure:

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι ο chromeos δεν έχει μελλον???

Η google είπε ότι το chromeos μπορει αντικαταστήσει το 60% των εταιρικων PC και αυτή τη στιγμη προφανώς μου γράφεις από το desktop σου που τρέχει καθαρά ΜΟΝΟ chromeos!

Μη λέμε και ότι θέλουμε! :devil:

Αυτό με τις 24ωρες το λες σε μένα ή είναι κάτι που το εχεις στο μυαλό,λόγο του λαπτοπ σου(chromebook)και το έγραψες κατά λάθος? :P

Αυτά από μένα και παω συνεχίσω το prototype στο άθλιο windows tablet μου! ;)

Τι να κάνουμε,οταν δεν έχουμε walking dead!Χμμμ.. ή έχουμε??? :unsure:

To 24 ώρες είναι η απόφαση της m$ για το xbox one. Μάλλον τα ξέχασες. 

Λέγε ότι θες για το chrome os. Και μόνο τις τόσες επιθέσεις που έχει δεχθεί από m$ λέει πολλά. Δεν ασχολείσαι με κάποιον αν δεν τον φοβάσαι. ;)

Πραγματικά, μου αρέσει που σας τρολάρει η εταιρία που τόσο γουστάρετε. (1) chrome os, που το έχωνε για την παραγωγικότητα και μετά έβγαλε το office στο chrome store, 2) 24 ώρες internet-check αλλιώς no party, 3) δυνατότητα απόκρυψης της start screen στα 8.1) είναι μερικά από αυτά.

Προσέξτε μήπως στα 9άρια, ξεπεράσει το τρολ που κρύβεται μέσα της,  και πει στα desktop πάει τελείως η start screen. Just saying ;) Μέχρι εκεί δε νομίζω, αλλά θα περιοριστεί πολύ σίγουρα.

Δημοσ.
Nix Pixel, on 07 Jul 2014 - 10:13 PM, said:Nix Pixel, on 07 Jul 2014 - 10:13 PM, said:Nix Pixel, on 07 Jul 2014 - 10:13 PM, said:Nix Pixel, on 07 Jul 2014 - 10:13 PM, said:

To 24 ώρες είναι η απόφαση της m$ για το xbox one. Μάλλον τα ξέχασες. 

Λέγε ότι θες για το chrome os. Και μόνο τις τόσες επιθέσεις που έχει δεχθεί από m$ λέει πολλά. Δεν ασχολείσαι με κάποιον αν δεν τον φοβάσαι. ;)

Πραγματικά, μου αρέσει που σας τρολάρει η εταιρία που τόσο γουστάρετε. (1) chrome os, που το έχωνε για την παραγωγικότητα και μετά έβγαλε το office στο chrome store, 2) 24 ώρες internet-check αλλιώς no party, 3) δυνατότητα απόκρυψης της start screen στα 8.1) είναι μερικά από αυτά.

Προσέξτε μήπως στα 9άρια, ξεπεράσει το τρολ που κρύβεται μέσα της,  και πει στα desktop πάει τελείως η start screen. Just saying ;) Μέχρι εκεί δε νομίζω, αλλά θα περιοριστεί πολύ σίγουρα.

Ξεχνας οτι το απεσυρε(24 hour verification),οποταν παλια ξυνα σταφυλια! ;)

Επiσης το office 365 ειναι συνδρομητικο και παει με το μηνα/χρονο και δε μπορεις να εχεις το office 2013!

Ενω στα windows tablet τυπου t100 ειναι ΔΩΡΕΑΝ το office 2013 και δε χρειαζεται να τα ακουμπω στην ms και μετα να βγαινω να λεω οτι η ms τρολλαρει τα fan της που εγω μπορω να τις τα ακουμπαω,ενω αυτοι τα περνου ΔΩΡΕΑΝ και Full desktop σουιτα και οχι μια καραπετσοκομενη εκδοση,απλα για να κτυπαω παλαμακια,οτι εχω στο chrome-desktop μου(αυτο εχεις ή κανω λαθος???), ms office! :devil:

Η αποκρυψη του start δε με ενοχλει καθολου,την επαναφερω,αλλα και μπορω να συνεχιζω να εχω και το store και τις metro εφαρμογες και γενικα το tablet μου να γινεται  και laptop!

Πρωτο για τα 9,ειναι φημες ακομη και στις φημες αναφερεται οτι ο χρηστης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το STARTMENU με αυτο που ΘΕΛΕΙ!Οποταν αδικα ενθουσιαζεσαι!

Η ουσια και η πραγματικοτητα δε χανεται,απλα κρυβεται για αυτους που δεν μπορουν να την αντεξουν και να την διαχειριστουν!Αυτο κανει η ms!

Δημοσ.

Ξεχνας οτι το απεσυρε(24 hour verification),οποταν παλια ξυνα σταφυλια! ;)

Επiσης το office 365 ειναι συνδρομητικο και παει με το μηνα/χρονο και δε μπορεις να εχεις το office 2013!

Ενω στα windows tablet τυπου t100 ειναι ΔΩΡΕΑΝ το office 2013 και δε χρειαζεται να τα ακουμπω στην ms και μετα να βγαινω να λεω οτι η ms τρολλαρει τα fan της που εγω μπορω να τις τα ακουμπαω,ενω αυτοι τα περνου ΔΩΡΕΑΝ και Full desktop σουιτα και οχι μια καραπετσοκομενη εκδοση,απλα για να κτυπαω παλαμακια,οτι εχω στο chrome-desktop μου(αυτο εχεις ή κανω λαθος???), ms office! :devil:

Η αποκρυψη του start δε με ενοχλει καθολου,την επαναφερω,αλλα και μπορω να συνεχιζω να εχω και το store και τις metro εφαρμογες και γενικα το tablet μου να γινεται  και laptop!

Πρωτο για τα 9,ειναι φημες ακομη και στις φημες αναφερεται οτι ο χρηστης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το STARTMENU με αυτο που ΘΕΛΕΙ!Οποταν αδικα ενθουσιαζεσαι!

Η ουσια και η πραγματικοτητα δε χανεται,απλα κρυβεται για αυτους που δεν μπορουν να την αντεξουν και να την διαχειριστουν!Αυτο κανει η ms!

Λέγε ότι θες. Απαντάς επιλεκτικά.

Θα μπορούσα να σε τρολάρω, αλλά ποιος ο λόγος όταν το κάνει η ίδια η m$; :)

Δημοσ.

Nix Pixel, on 08 Jul 2014 - 1:10 PM, said:Nix Pixel, on 08 Jul 2014 - 1:10 PM, said:Nix Pixel, on 08 Jul 2014 - 1:10 PM, said:Nix Pixel, on 08 Jul 2014 - 1:10 PM, said:Nix Pixel, on 08 Jul 2014 - 1:10 PM, said:

Λέγε ότι θες. Απαντάς επιλεκτικά.

Θα μπορούσα να σε τρολάρω, αλλά ποιος ο λόγος όταν το κάνει η ίδια η m$; :)

Θα με τρολαρε αν μπορουσε,μονο αν μου στερουσε αυτα που θελω!

Δυστυχως για σενα και τα αλλα fan boys που πηραν σβαρνα τα θεματα με

τα windows,λογο κομπλεξ,για να τρολαρουν,ΔΕΝ εγινε κατι τετοιο,ΑΚΟΜΗ και να

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ οι φημες!

Και επειδη ξερω οτι τωρα

ξεκινησες να με παρακολουθεις και οχι πριν δυο χρονια,που ελεγα οτι η ms,δεν

επρεπεπε να φυγει το start menu αλλα να βαλει ρυθμησεις για metro ή

desktop,ειναι φυσικο να πιστευεις οτι με τρολλαρει!Ελα ομως αυτα που δινει στα

9,τα εχω ζητησει πριν τη ms! :devil: 

Συζητηση,2012 οταν τα window8 ηταν ακομη σε preview!

ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:31 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:31 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:31 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:31 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:31 PM, said:

Tο μονο που θα πετυχει,ειναι να μας ταλεπωρει ακομη παραπανω,στο να μπαινοβγαινουμε στο metro,για να κανουμε τις δουλειες,που θα μπορουσαμε να τις κανουμε απ'ευθειας απο desktop!

Εγω περιμενα να ξανα δωσουν περισσοτερες δυνατοτητες στο start,για οσους εχουν σκοπο να μη πολυ χρησημοποιησουν το metro κ αυτοι το αφερεσαν τελειως!

ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:38 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:38 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:38 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:38 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:38 PM, said:

Ελπιζω να υπαρχει αρκετη αντιδραση κ να μη περασουν σ'αυτη την αλλαγη!

Προτιμω να μου το δωσει σαν επιλογη μεσα απο τα settings κ να μη ξαχνομαι στα Registry!

ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:50 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:50 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:50 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:50 PM, said:ektor7, on 06 Feb 2012 - 3:50 PM, said:

Αυτο ειναι το θεμα!Αν θες να δουλεψεις μονο στο περιβαλλο desktop,δε θα μπορεις να το κανεις ευκολα!Θα πρεπει να το γεμισεις shortcuts!Eκτος αν προσθεσει κατι που να καλυψει το κενο του σταρτ σε τετοιες περιπτωσεις!

http://www.insomnia.gr/topic/436108-η-microsoft-αφαιρεί-το-start-μενού-από-τα-windows-8/

Οπως βλεπεις γατακι,ουτε εγω ηθελα να φυγει το start και μαλιστα ζητουσα settings για το startmenu!Κατι που θα γινει στα 9!

Ποιο ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ η MS,εμενα που τα ζητησα απο DAY UNDER ZERO(ουτε καν Day one),οσα φερνει τωρα???

Απλα με τοσα τρολλ που γεμισαμε,φτανεις στο σημειο και αυτα που γουσταρεις να μη θες να τα ξαναδεις,μπροστα σου!!!

Δημοσ.

Αι καλά, δεν έχει νόημα.

Την τελευταία πρόταση δεν έπρεπε να την πεις. Ένα δάκρυ κύλησε από το trollface μου.

H τελευταια φραση,δεν απευθυνετουν σε σενα,αλλα η πρωτη μονο! ;)

Και βαλε κανενα spoiler!Το π..ξαμε το θεμα!

Δημοσ.

H τελευταια φραση,δεν απευθυνετουν σε σενα,αλλα η πρωτη μονο! ;)

Και βαλε κανενα spoiler!Το π..ξαμε το θεμα!

As you wish sir!!!

Ωωωωωω σουλτάν!!! Δηλαδή είμαι από τα τρολ που γουστάρεις; <3 :3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...